ומחוץ לוילה: כ-200 אלף מפגינים ברחבי הארץ

Lichy7

New member
מה ציניות?

לא יצא לי לשים לב לאיילת בימים האחרונים. בזמן שעסקתי בדברים אחרים צפיתי בעיקר בכל הנושא של הדייט של איתן וקרן ומה שמסביב. בפעם האחרונה שממש שמתי לב לאיילת היא היתה ביחסים מצוינים עם איתן ודאגה לפלרטט איתו בכל הזדמנות

התכוונתי לרדאר :)

איילת מפורקת כבר יומיים היה לה איזה קטע עם איתן, היא מצוברחת וענבר וענת מרוכזות אחת בשניה ולא כ"כ שמו לב אליה ביומיים האלה, ועכשיו כששידרו להם את המחאה היא ממש ישבה שם ונאבקה בדמעות עד שהיא קמה והלכה לחדר. ענבר נזכרה ללכת אליה רק אחרי שנגמרו שידורי המחאה.

Lichy7

New member
אהה ../images/Emo250.gif

אז תודה על העידכון, לא שמתי לב לזה (משלה את עצמי שניתן ללמוד תוך כדי צפייה :) זהו, סגרתי הכל) נראה שמצבה של איילת ממש השתנה בבית. גם של אתי. הרבה דברים קרו בשבוע הזה מבחינת יחסי הכוחות. גם ענבר ממש מאכזבת. או שהיא מרכלת על איילת, או שהיא מתעלמת ממנה. ההצלחה שלה בחוץ מבחינת קולות המצביעים ממש עלתה לה לראש. היא הפכה לאדם לגמרי אחר מאז, בעיקר לכיוון המעיק

היתה לאיתן השבוע שיחה עם איילת, שבה הוא אמר

לה שהוא סגר על דניאל. קראו לו מההפקה, והוא דיבר עם הפיסכולוגית. איילת ידעה שאיתן רוצה לצאת לדייט עם דניאל, והיא וחברותיה בחרו בקרן. דניאל אמרה לאתי היום, שאיילת ידעה שהיא רוצה לצאת לדייט עם דניאל, ובכל זאת היא הצביעה לקרן.

Lichy7

New member
מיצוששש ../images/Emo140.gif

אני יכולה לראות רק חלקים, וכך לפעמים נוצר לי סלט שלם. ואז את תמיד עושה לי סדר בבלאגן

Lichy7

New member
../images/Emo141.gif תודה :)

אני בהלם מהבחור הזה, לא חשבתי שהוא יביע כזה כעס על איילת רק מעצם הבחירה. הייתי בטוחה שהוא רק העיר לה שהוא מעדיף את דניאל. ראיתי את השיחה הזו עם יוני עכשיו, ממש ריחמתי עליה. ועכשיו היא התעלפה מרוב לחץ.. כל זה רק מאחר וכל עולם התוכן שלו הוא לחפש מי תיתן לו את מבוקשו.. שלחו לי למשל את הקטע שהוא הרחיק ממנו את אורטל והטיח לה לא להתקרב אליו בגלל סיפור הקמח. בבחור כזה נכה רגשית לא נתקלתי כבר הרבה זמן. אין לו אמפתיה, הוא לא מגלה רגישות להרבה מצבים בבית, כולל בקרב חבריו הטובים. והתגובות שלו- כמו למשל עם איילת ואורטל, מתאימות יותר לילד בגן מאשר לבחור בן 34. איזו ליהוק נוראי, אין מילים. חבל שהבנות לוקחות אותו כ"כ ברצינות, ונופלות על כל מילה שהוא מוציא מפיו. הן איבדו שם את הפרופורציות בכל מה שנוגע אליו. בסך הכל בחור סתמי וריק מתוכן. טוב חפרתי

הוא כמו ילד קטן, משחק משחקי בורגז.

גם הוא מתנשא מעל בנות שהוא מרגיש שהוא יכול לעשות להן את זה. הוא בכלל לא שווה התייחסות ולא שווה שמשהי תבכה בגללו.

goodpink

New member
הגבר שיש לענת הכי הרבה מגע שם זה בן

חוץ מאשר יוני והתעלקות שלו והשטיות שלו הוא לא נחשב הן רואות בו החבר ההומו. בנוגע לאיתן ענת לא יוצאת מגע עם איתן אלא אם כן איתן יוצר מגע איתה... ענת לא התחילה לדבר עם איתן אלא הוא התחיל לדבר איתה וליצור אינטרקציה לפחות יותר ידידותית אחרי שגב היה בווילה. איתן החסר אינסטנקטים וקריאה של אנשים חשב שענת "איטית" לדבריו. קשה קליטה גרועה של בני אדם יש לו.

Lichy7

New member
הבחורה הזו התהפכה לחלוטין

עד לפני שבוע היא היתה הכי אהובה עליי, עכשיו אני בקושי יכולה לשמוע אותה

היא לא נותנת לחברות שלה לדבר.

כאשר ענת ניסתה לדבר היום, היא כל כל הזמן השלימה את המשפטים שלה.

Lichy7

New member
ממש

את זה דוקא ראיתי. לא רק שהיא הפריעה לענת כל רגע והתיימרה לקרוא את מחשבותיה, אלא שהיא גם נורא בילבלה אותה דווקא במצב שבו ענת השקיעה מאמצים לברור את מילותיה. איכשהו מהדמות הכי שולית היא הפכה לראש החבורה שלה, ומתנהגת כמו שיכורה מכוח. שתנוח, היא מתחילה לעייף. ואם את עדין פה מיצוש, אז שכחתי לתת לך

24שעות1

New member
נסיכת הנילוס שאיתן ידבר עם ההפקה שהתוכנית

הסתיימה מבחינתו - זה יהייה הכי נכון. ושלא יחפש סיבות להעניש את איילת. כל הכבוד לאיילת שאמרה לו את האמת על מה חושבים ומרגישים כולם. איתן - סיים את התוכנית ופטור אותנו מעונשך ולהפקה - תתעוררו כנראה שאיתן כבל אותכם בהסכמים גרועים שרק הוא מכתיב את הפורמט.

goodpink

New member
JAJAJA מצחיק. זה לא היה לכיוןן שלהם היא הסתכל

הסתכלה אחורה. נראה שאוהדיה דניאל חוטאים אותו דבר כמו אוהדיה עדי שהיה להם נוח לתלות את האשמה בענת. ענת לא מקנאה בדניאל בגלל איתן, הבעיה של ענת עם דניאל זה התנשאות של דניאל והמודוס אופרנדי של דניאל. הנה היא מנהלת שיחה עם אורן על המחאמה ולא מסוגלת להוציא דברי טעם. ריקנית חוץ מגברים נשים עם לא יודעת כלום. ענת רוצה להרגיש להתאהב היא לא תכנס בכל מקרה למשחק רומנטי עם איתן בשביל סקס אם זה מה שאיתן מחפש ונראה שזה הדרישות שלו אינטמיות. היא מחפשת עומק רגש והתאהבות. כמו שהיא אמרה היא רוצה משהו לישון איתו בלילה שיחבק אותה מתחת לכל המגננות. וכן ענת מתחת לביישנות חוש הומור מתיקות וכו' יש גם בחורה מאוד וורבלית ומאוד פלפלית.היא בחורה עם הרבה רבדים יש בה את העומק וגם הקלילות וכו'

וואו תרגע! לא כזה אכפת לי ממנה

פשוט מראים אותה יותר מדי בזמן האחרון ואני רואה עליה דברים שאני לא אוהבת, אז אני מביעה את דעתי בהתאם THATS IT!

למעלה