ומחוץ לוילה: כ-200 אלף מפגינים ברחבי הארץ

אבל יש כאלו שלא רואים את ה24

הם לא יכולים להראות בפרומואים את מה שאחרים לא ראו עדיין.

Klayhamn

New member
אל תשכחי ש...

הפרק תמיד מתאר מה קרה לפני שבוע... אז הפרק ביום ראשון מתאר בערך מה שקרה בתחילת שבוע שעבר ובעיקר מאז שלישי, והפרק ביום שלישי יתאר מה קרה בסוף שבוע ואולי ביום ראשון

Klayhamn

New member
לא זוכר כבר מה היה בפרק האחרון

אבל מה זאת אומרת התרחק מדניאל? מתי הוא התרחק ממנה?

Lichy7

New member
לא ברור עד מתי הם מתכוונים להמשיך עם זה

משפט של איתן שנאמר בהוראת ההפקה, ופרומו שמרמז על תחרות צמודה בין 3 בנות, שבאחת מהן הוא לא מעונין ועם האחרת הוא בקושי מדבר סילוף כזה מוחלט של המציאות שלרגע נדמה שהם באמת חושבים שאין צופים בכלל לתוכנית הזו. שמישהו יאמר להם שאנחנו טוחנים פה לא מעט שעות

Klayhamn

New member
זה לא בדיוק עיוות של המציאות

פשוט הפרקים מתארים דברים ב-DELAY של שבוע בערך, זה לא חדש...

Lichy7

New member
לא חדש, אבל מנותק מהמציאות

ידועה המתכונת של הריאליטי להציג דברים קודמים ולאחר את אלו העכשוויים יותר לפרק הבא, אלא שבמקרה הזה הגיוני היה לבצע עידכון מסוים. לא באמת הגיוני להציג תחרות לוחצת בין 3 בנות כאשר עם שתיים מתוכן הוא בקושי מדבר או מפגין חוסר עניין משווע. הקהל רואה דבר אחד, כשבפועל מוצג דבר שונה בתכלית. זה נותן הרגשה כאילו והערוץ הישיר והפרקים משדרים עלילות שונות לחלוטין

טוב שלא עברה חצי שעה מאז שאיילת קמה

וברור שמותר לה אבל לא יודעת אני לא קונה את ההתהגות שלה בזמן האחרון, כמו למשל לשים שמיכה רק על רגל אחת (בעודה קופאת מקור) והרגל שצמודה לאיתן נשארת חשופה לגמרי.. אלה דברים שאני שמה לב אליהם מאוד. ברגע שיעלו לי עוד דוגמאות לראש אני אעדן אותך.

רגע רק רגע

Active member
לא יודע...

זה נראה לי שאת מחפשת אותה בקטנות, כאשר מהצד השני עומד הר של רוע ומתעלמים ממנו
בל נשכח שענת עדיין חלק מן המשחק על ליבו של איתן ולא אשפוט אותה אם בנבכי נשמתה, היא עדיין מעוניינת לקשר איתו.

ממש לא מחפשת בקטנות היא לא כזאת מעניינת

אלה פשוט דברים שאחרים לא ישימו לב אליהם ואני כן בגלל זה אני מעלה זאת בכתב...
ובקשר לרוע אין מה לכתוב יותר ממה שכבר נכתב וימשיך להכתב פה בפורום אז נותר לי רק להסכים איתם.

רגע רק רגע

Active member
כל אחד מתעניין בדברים אחרים ../images/Emo13.gif

אני בענת
תמשיכי להעלות דברים על כתב, כך נוכל להמשיך ולהתדיין <קייזרינה, דיר באלאק
> בכיף

Lichy7

New member
חחח את רצינית?

מעכשיו אני מפעילה את הרדאר :) הוא פשוט היה בפוקוס בימים האחרונים על דניאל וקרן

למעלה