ומחוץ לוילה: כ-200 אלף מפגינים ברחבי הארץ

goodpink

New member
שענת תדבר כיף לשמוע עומק חוכמה וחוש הומור

ענבר קוטעת את כולם כנראה שזה משהו שהיא צריכה לעבוד עליו. זה לא מתוך כוונה רעה. וענתי תדברי כמה שאת רוצה במיוחד שמנהלות שיחות עומק הבנות או עם הבנים באמת דברים חכמים שכיף לשמוע כמו כן חוש הומור מצחיק המלחמה על הקפה היתה מצחיקה...ענבר גופי זה מצחיק במיוחד שהיא עושה זאת עם איילת וענת מגיבה להם זה טבעי לעומת שאיילת עושה את זה עם ליהי שזה פתאתי ומאולץ . זה הכיף לראות דמויות שיש להם כמה רבדים. יש את הפגיעות והעומק ויש את הקלילות חוש ההומור וכו.

noaxxx

New member
הדיבור של ענת נע על בקושי חצי אוקטבה

היא מונוטונית ברמה מעצבנת. *לא התייחסתי לתוכן, כן? רק לצורת הדיבור

Lichy7

New member
כן, התכוונתי לתוכן

מבחינת צורת הדיבור היא די מייגעת גרוע מכך היה עם לינוי. דיבור יותר מרגיז משלה איןןן

רגע רק רגע

Active member
בסולם הפקאציוּת...

דניאל עולה על כולן. האינטונציה שלה מח'רפנת אותי בטירוף...

noaxxx

New member
../images/Emo35.gif נפגש באמצע? דניאל ואורטל בתיקו, סבבה?

Lichy7

New member
../images/Emo127.gif

פתאום אני שמה לב שלא מעט שם ממש מרגיזות בצורת הדיבור שלהן- לינוי, ענת, ענבר, אורטל, דניאל..

ענת כבר מזמן לא שותקת

אני מגלה מיום ליום שהיא לא כזאת ילדה טובה כמו שהיא נראית.. מקודם איתן ודינאל הקניטו אחד את השני וצחקקו והמצלמה התמקדה בענת ופשוט ראו איך היא מנסה לראות מה קורה שם.. וענבר בכלל התגלתה כמגעילה והכי לא חברה טובה של איילת שמקודם ראו דמעות מבצבצות מעיניה ואח"כ היא קמה לחדר ולא ענבר ולא ענת הלכו לראות מה קורה איתה. אני לא מבינה את הקטע של איתן למה הוא עושה לה ברוגזים שידבר איתה יסגור את הסיפור הזה, מסכנה הבחורה.

רגע רק רגע

Active member
ובעוד אני קורא תגובה זו...

המצלמה מתמקדת בענת ואורן שמדברים על איילת ואיך לנחם אותה. לא אמרתי שענת היא מלאך. ציינתי עובדה שענבר ואיילת כל הזמן משתיקות את ענת. שימי לב שכל פעם כשהן מדברות וענת מתחילה לומר משהו... איילת וענבר (בעיקר ענבר) נוזפת בה ומחזירה אותה לתלם "החשיבה הרצויה". ואין פסול אם ענת מביטה בנעשה סביבה (איתן ודניאל). גם היא בן-אדם שרוצה לחוש נאהב כמו שדניאל מרגישה כשהיא עם איתן.

noaxxx

New member
ואיפה קרן היתה כל השידור? ישבה עם כולם?

כי דניאל היתה דבוקה לאיתן על הספה ו...

Lichy7

New member
נעלמה לה

חשבתי שהיא אצל איריס, אבל הראו שחדרה ריק.. אין לי מושג היכן היא אבל אם איתן קיבל הודעות תוך כדי הצפייה, אז כנראה שזה ממנה

רגע רק רגע

Active member
בתחילת משדר המחאה...

הראו אותה לשניה בשיחה עם אתי על הספה. מה קרה אח"כ... אין לי מושג

Lichy7

New member
נראה לי שהיא ממש פגועה

כל הדברים שדניאל העבירה לאתי ולאחרים על כך שאיתן בכלל לא רצה להיות איתה ההתייחסות של איתן אליה- שעל פניו זה נראה שהוא מתעלם ממנה לחלוטין, ועוד לאחר ששכבה איתו. טיפוס מבחיל. היום עם הבנים הוא נשאל עליה ודי היה לראות את הבעת פניו כדי להבין כמה לא בא לו עליה. ממש נראה שההפקה היא זו שדחפה אותו לומר על קרן שהיא מעניינת אותו, מושכת אותו.. בפועל- אין לו שום עניין בה כרגע אני די מרחמת עליה. היא דמות מאוד לא חיובית, אבל מה שעובר עליה כרגע לא נעים ובעיקר פוגע

noaxxx

New member
ראיתי מקודם את הפרומו למחר.. לא להאמין

שם נראה כאילו שלושתן עדיין במירוץ... אפילו אורטל. כזה עיוות של המציאות כבר מזמן לא נראה. כנראה שההפקה בעצמה עדיין לא קלטה שאנחנו רואים הכל 24 ש.

למעלה