ועידת שלום בתפוז

THE WIZARD 55

New member
למה לירדן דיטי?

רמת הגולן אחלה פתרון, תביא את כולם תיישב אותם שם, ככה עשית שלום עם הפלסתינאים.. אחר כך, תעשה הסכם שלום עם סוריה, והם יעברו לאסד... איך לא חשבו על זה קודם...... ועוד חשבתי שיהודים חכמים..

לא יוותרו על הגדה המערבית, ירצו גם וגם.

לסוריה, אסד יכול לחפש...התפוח לא נפל רחוק מהעץ עוד אנטישמי. פליטים למדינה הפלסטינית? רק המחשבה שעוד 4 מליון מתחרעים עלינו מהגדה המערבית מעבירה בי צמרמורת, קודם צריך לראות הסכם יציב לאחר מיגור הטרור. אח"כ נראה (אבל בטח לא ישראל!!! מה חסר מקום בירדן? ממילא הם שמה בלאו הכי כמה מליונים)

StrengthHonor

New member
חשבתי דווקא על סיני , להרחיב את עזה

וחלקים מהגדה לירדן , אבל כמובן שאני לא מוכן לשום דבר לפני שנפטרים מכל האלה שנמצאים ממש ביפו , שחבל שאי אפשר להחזיר אותה אליהם על מסוקי תובלה או משהו. באמת שאנחנו לא צריכים אותכם איך שאתם מתנהגים ומה שעשיתם לנו תהיו פלשתינאים אזרחי פלשתין , לא שתתנו להרבה ישראלים להיות אזרחי פלסתין כמו שהוחכתם כבר 1400 שנה.

THE WIZARD 55

New member
טוב, הנה מה שאני חושבת

למרות שיש כה נושאים שאני עדיין לא סגורה עליהם. כמו למשל הר הבית הידוע בקדושתו. אני לא חושבת שהוא צריך להיות בשליטה פלסטינית אלא בשליטה ישראלית. כשהניהול יהיה ע"י אנשי הדת אם המקום ינוהל, ע"י הרשות הפלסטינית יהיה הרבה בלגן, לא סומכת עליהם. היו רעיונות גם, שהוא יהיה בשליטה ניטרלית, מצריך בדיקה. איך הייתי משפרת את מצב הערבים: קודם כל בהסברה ובחינוך, הן למגזר היהודי והן לערבי כולנו חיים כאן, וכנראה נצטרך לחיות עוד הרבה זמן יחד אז לפחות, שנחיה באחווה. לערבים אין מדינה אחרת ליהודים אין גם, זאת המדינה שלנו לטוב ולרע. הייתי מפטרת את החכים הנוכחים, מלבד חברת כנסת אחת שאכן פועלת ועושה למען מיגור האפליה. הייתי משנה את דפוסי החשיבה...כל זה בחינוך.. כולנו תורמים למען המדינה, כולנו שווים. נמאס לי לשמוע כל הזמן, קודם אתם תתרמו אחר כך תקבלו אפשר לעשות דברים גם אחרת, תקבלו, תרגישו שייכות ובכיף יתנו.. לא הייתי רוצה לוותר על שטחים, הרי בסופו של דבר השטחים האלה הם של כולנו, החרמון, רמת הגולן, הייתי רוצה להיות במצב שבו יש שלום, אבל לא תמורת שטחים. אבל במקרה של חוסר ברירה ואיום סורי, הייתי מתמקחת, ומשאירה את החרמון אצלינו:) סוגיית הפליטים- הקמת מדינה בדחיפות, ואז העברת הפליטים לשם יחד עם פיצוי כספי הולם. זה הכי ריאלי. מעברי הגבול בשליטה ישראלית, לא סומכת על אף אחד אחר.

shay 361

New member
הצעת שלום

הפלשטינים יתנו לנו שטחים ואנחנו ניתן להם שלום !!! עכשיו ברצינות, חבר'ה, השתגעתם לגמרי? על איזה שלום אתם מדברים ??? לא מספיק מה שקרה כאן ב-7 השנים האחרונות ? אני מצטער להגיד, אבל כל מי שחושב על שלום ביננו לפלשטינים יש לו באמת בעיה פסכיאטרית קשה !!! SEEK HELP !!!

מוחמד5

New member
../images/Emo51.gif תודה לכל מי שלקח חלק בדיון.

מי יתן ונזכה לראות את השלום הצודק וההוגן באזורינו
. תודה לכל המשתתפים.

למעלה