חופשי ..מזל שהתפרצת לפניי כי אני הייתי עושה את זה בצורה הרבה פחות נחמדה חח
O O L g i T New member 1/7/07 #46 חופשי ..מזל שהתפרצת לפניי כי אני הייתי עושה את זה בצורה הרבה פחות נחמדה חח
L Let it Bleed New member 1/7/07 #52 צודקת../images/Emo217.gif שחצן. סססססס' אני ראיתי את טל מוסרי!!1 תאכל תלב
L Lies for the Liars New member 1/7/07 #54 ואני ראיתי את טל מוסרי וליאת אחירון ביחד! + אז אני יותר מגניבה!D:
L Lies for the Liars New member 1/7/07 #58 אומיגוד../images/Emo2.gif../images/Emo176.gif אני זוכרת שממש רציתי לפגוד אותם ואמא שלי אמרה לי שאני לא יכולה, ולקחה אותי להופעה שהם הופיעו בה ובכיתי כשראיתם אותם. ממש ילדה בת מזל
אומיגוד../images/Emo2.gif../images/Emo176.gif אני זוכרת שממש רציתי לפגוד אותם ואמא שלי אמרה לי שאני לא יכולה, ולקחה אותי להופעה שהם הופיעו בה ובכיתי כשראיתם אותם. ממש ילדה בת מזל
L Let it Bleed New member 1/7/07 #59 עכשיו רציני...../images/Emo217.gif אני ראיתי את גולדי הון בלונדון. מסכנה איך כולם הוציאו מצלמות וכמה פפראצי היה. נכון שאתם מקנאים בי? סתם, היא אחלה שחקנית.
עכשיו רציני...../images/Emo217.gif אני ראיתי את גולדי הון בלונדון. מסכנה איך כולם הוציאו מצלמות וכמה פפראצי היה. נכון שאתם מקנאים בי? סתם, היא אחלה שחקנית.
L Lies for the Liars New member 2/7/07 #62 ואני ראיתי את ג'וני דפ!!11../images/Emo176.gif סתם לא;; אבל נכון קנאת לשניה?O:
R Rose131 New member 2/7/07 #63 ואני את פליפה וקמילה! אבל עם סבסטיאן ונדיה יש לי תמונה ועם פליפה וקמילה לא. לא שהייתי כזאת מעריצה של המורדים וקטנטנות, סתם היה קשרים
ואני את פליפה וקמילה! אבל עם סבסטיאן ונדיה יש לי תמונה ועם פליפה וקמילה לא. לא שהייתי כזאת מעריצה של המורדים וקטנטנות, סתם היה קשרים
L Lies for the Liars New member 2/7/07 #64 אני ממש אהבתי את קטנטנות../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif היו לי כמעט את כל הדיסקים מכל העונותOO את המורדים ממש רציתי לראות אבל אמא שלי לא הסכימה שאני אראה כי התוכן לא היה 'ראוי'. כמה כעסתי עליה בגלל זהD:
אני ממש אהבתי את קטנטנות../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif היו לי כמעט את כל הדיסקים מכל העונותOO את המורדים ממש רציתי לראות אבל אמא שלי לא הסכימה שאני אראה כי התוכן לא היה 'ראוי'. כמה כעסתי עליה בגלל זהD:
S S t o c k h o l m New member 2/7/07 #70 אההה אני חושבת שאני נזכרת. פשוט לא ממש ראיתי קטנטנות...הייתי עדיין תקועה בפוקימון (זה היה בכיתה ו' נראה לי...)
אההה אני חושבת שאני נזכרת. פשוט לא ממש ראיתי קטנטנות...הייתי עדיין תקועה בפוקימון (זה היה בכיתה ו' נראה לי...)
O O L g i T New member 2/7/07 #66 חחחחחחחחחחחחח ליאת אחירוןןןןןןןן חחחחחחחחחחחח פאקקקקקקקקקקק מי זוכר אותה בכלל???????????? היא כזאתי מכוערתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח ליאת אחירוןןןןןןןן חחחחחחחחחחחח פאקקקקקקקקקקק מי זוכר אותה בכלל???????????? היא כזאתי מכוערתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
S S t o c k h o l m New member 5/7/07 #72 בעצם לא צריך לכעוס עליו... הוא בכל זאת פאקינג פגש אותם,וכשאני חושבת על זה גם אני הייתי רוצה להגיד את זה בכל שיחה... (למרות שהתגובה שלך הייתה ממש קורעת!!)
בעצם לא צריך לכעוס עליו... הוא בכל זאת פאקינג פגש אותם,וכשאני חושבת על זה גם אני הייתי רוצה להגיד את זה בכל שיחה... (למרות שהתגובה שלך הייתה ממש קורעת!!)
T taltol14 New member 28/6/07 #17 אז יש מצב שאני אראה אותם כשאני נוסע באוגוסט ל ברלין? + אם כן אז החדשות האלה דווקא די משמחות אותי