ועכשיו זה רשמי =\

וואו, כ"כ נדפקתי.../images/Emo176.gif

כי אני נוסעת באוגוסט לאמריקה, לניו יורק. וב- 4/8 יש את הוורפט טור שמה, ואני מתכוונת ללכת עם דודות שלי, ואני לא אראה אותם. יאי, איזה חוק מרפי זה.

O L g i T

New member
פח יא בת זונה איך אין לך בושה עוד לשבת פה

ולהתלונן ?@?!! הייתי מוכרת את אמאשלי בשביל להיות שם !!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח אה וסורי על ההתפרצות D:

XDDD../images/Emo176.gif

בעקרון, הייתי גם מוכרת, אבל עכשיו הגעתי למסקנה שלא צריך כי אני גם ככה הולכתD: [רוב הסיכויים
] אמ, אני בכל זאת מאוכזבת בגלל שאני לא אראה אותם, הם הלהקה האהובה עליי וממש רציתי לראות אותם בלייב><

O L g i T

New member
למה לא? O:

כה, טוב אני יכולה להבין למה זה מבאס אבל יש שם עוד ככ הרבה להקות טובות שכאילו..פאק!! ואפילו אם היו שם סתם להקות מסריחות.. זה האווירה..המקום..האנשים.. זה פשוט שווה הכל@!

נכון ../images/Emo45.gif

ברור שזה מבאס שהם לא יופיעו..אבל את בטוח תהני זה פאקינג חוויה...

אני אומרת שזה מבאס רק על זה-

שדה יוזד לא יופיעוD: נראה לך אני הולכת לפספס כזאת חוויה??? וכן, יש שם להקות שאני מכירה ואוהבת [פשוט לא באותה אובססיה.] חוצמזה, אני ממש רוצה ללכת!D:

../images/Emo207.gifהשלמתי את הדיסקוגרפיה!!11../images/Emo176.gif

D: כןכן, סופסוף [ביום חמישי] השלמתי את הדיסקוגרפיה של דה יוזד, אכן מאורע משמח^.^ תמונה>>

FFTL

New member
../images/Emo61.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עהאעהא. שווה! תתחדשי :)

XD../images/Emo176.gif

לגבי מה שאמרת, אני אוכל ביום חמישי שתבואו. אבל יש את קאאלי והיא לא תרצה לראות את הדיוידי:\ >< [דרך אגב, הבנתי ממש הרבה דברים שלא היו לי ברורים מהדיוידי הזה, כמו לדוגמא מהזה הקולות של האישה הזאת בפיסז מנדד ואז כזה רואים בדיוידי שיש לברט יומולדת אז הבנים מביאים לו חשפנית שמממממנה והיא מדברת ו'מגרה' אותו והוא כולו צוחק ולא יודע מה לעשות עם עצמו ולא נעים לוXD -אז הקולות שבסוף זאת היא
]

Let it Bleed

New member
הוווווווווווווווו../images/Emo217.gif

נשמע... אמ... עזבו >< חח אני ראיתי את ההתחלה של הקטע של הדבה אבל אפעם לא יצא לי לראות תסוף. אז אני יגיד לקלי שהיא תצטרך לקחת בחשבון שיהיה תדיוידי. יאי!

אבל בכלל עוד לא סיימנו לראות את ברט';;../images/Emo176.gif

אז מה יהיה עם קלי? נחזיק אותה באזיקים כבולה לספה!D:

למעלה