מה ? בפיסס מנדד? מה היא עושה שם?
L Lies for the Liars New member 1/7/07 #55 כתבתי.../images/Emo176.gif היא מגרה אותו ודוחפת תראש שלו לזה שלה, וכולו מובך כזה ולא יודע מה לעשותXD זה היה מאד משעשע.
כתבתי.../images/Emo176.gif היא מגרה אותו ודוחפת תראש שלו לזה שלה, וכולו מובך כזה ולא יודע מה לעשותXD זה היה מאד משעשע.
S S t o c k h o l m New member 1/7/07 #50 וואי באמת לא הבנתי מי זאת בפיסז מנדד!!! וואי אני לא יודעת אם אני רוצה לראות את זה...חחח XDD
S S t o c k h o l m New member 30/6/07 #39 תתחדשי!!!! ../images/Emo140.gif איזה כיף לך!!! הלוואי עלי!!! אני פעמיים בשבוע הולכת לכל חנות דיסקים קיימת ומבקשת שיזמינו לי את הדיסקים הקודמים החארות האלה תמיד מחפפים אותים!!!
תתחדשי!!!! ../images/Emo140.gif איזה כיף לך!!! הלוואי עלי!!! אני פעמיים בשבוע הולכת לכל חנות דיסקים קיימת ומבקשת שיזמינו לי את הדיסקים הקודמים החארות האלה תמיד מחפפים אותים!!!
S S t o c k h o l m New member 1/7/07 #60 לא יודעת למה זה מצחיק אותי.... איך התגובה לקללות כמו "זבל" ו"כלבה" זה---"אווו תודה לכולן איזה חמודות" XD
לא יודעת למה זה מצחיק אותי.... איך התגובה לקללות כמו "זבל" ו"כלבה" זה---"אווו תודה לכולן איזה חמודות" XD
L Lies for the Liars New member 1/7/07 #61 XD../images/Emo176.gif זה באמת משעשע, בוהו. כולם מקללים אותי. אני לא מקובלת;;