ועכשיו לאיזה דיג'ימון משום מקום.

StellarWind

New member
ועכשיו לאיזה דיג'ימון משום מקום.

באיזשהו שלב היום בלילה נחת עלי הרעיון ההזוי לייצר -עוד- דיג'ימון חדש. והפעם במקום ללכת על משהו טיפוסי החלטתי ללכת דווקא על עכביש. אין לי מספיק דיג'ימונים מבוססי פרוקי-רגליים (רוב הדיג'ימונים שהמצאתי במשך הזמן היו דרקונים, דינוזאורים או איזה יונק זה או אחר) והחלטתי שהגיע הזמן. למה דווקא עכביש? א) אני חושב שהם חמודים בצורה הזויה. כמו חתולים מהחלל החיצון. ב) בינינו אין דיג'ימון עכביש אמיתי. דוקוגמון נראה נורא, וארוקנימון, עד כמה שהיא מגניבה, לא בדיוק נחשבת. תכירו את אוודאקסמון, דיג'ימון מטיפוס נתונים, רמת טירון\ילד (תלוי באיזו טרמינלוגיה אתם רוצים להשתמש). מקור השם הוא בזן של עכביש קופץ בשם Phidippus audax - עליו מבוסס גם העיצוב של הדיג'ימון. בניגוד להרבה דיג'ימונים מבוססי פרוקי-רגליים אחרים, יכולת ההתקפה של אוודאקסמון מבוססת דווקא על אלמנטים של צמחייה - ועל שיגור הזרעים שצומחים על גבי הרגליים והבטן אל עבר האוייב. הזרעים נובטים כמעט מיידית ומסבכים את האוייב ברשת של גפנים רבות-עוצמה שמסוגלות לרוקן אנרגיה\נתונים מהאוייב ולהעביר אותם אל אוודאקסמון. משהו בנוסח Leech Seed.

Snake Bandage

New member
הלו הלו, ארוקנימון לגמרי נחשבת!

כלומר, היא לא עכבישה נטו, היא מבוססת על שדה בצורת עכביש שיכולה להפוך לאישה יפייפיה, אבל... נו, זה נחשב. אבל אוודאקסמון כזה חמוד!!! בשמחה הייתי נותנת לו לרוקן לי אנרגיה, קושקוש כזה.

StellarWind

New member
אני לא מזלזל בארוקני, חלילה וחס...

אני פשוט לא מגדיר אותה כעכבישה-עכבישה, את יודעת... שום דבר אישי. ^^;;

remundo

New member
עכבישים זה חמוד.

וגם אוודאקסמון שלך (למרות שיש לו רק 4 עיניים). ההתקפה שלו מגניבה.

Digi Lista

New member
גם לדעתי עכבישים חמודים.

גם עקרבים וחיפושיות,אף פעם לא הבנתי רתיעה של אנשים מהם,לדעתי הם עדיפים על פרצוף של זוחל... מאוד אהבתי גד,אני רואה שחזרתם להפגיז בכשרונות,תמשיכו

StellarWind

New member
הייתי שותל יותר דברים כאן

אבל תקופה מאוד ארוכה לא ציירתי שום דבר שקשור במיוחד לדיג'ימון - אני יותר בקטע של לעוות פוקימונים לסגנון שלי או להנדס יצורים חדשים לגמרי... אם אין התנגדות גם את זה אפשר לשתול... והאמת היא שאני מחבב מאוד גם פרצופים של זוחלים, כל עוד אין להם חורים בגודל שבע מטר בתור נחיריים (אהם, אגומון סייברס, אהם אהם). הרבה מאוד פרוקי-רגליים הם יצורים מגניבים בטירוף - הגיוון הביולוגי שלהם פשוט מדהים בהשוואה לכל דבר אחר על הפלנטה הזו?

StellarWind

New member
רגע מה קשור סימן שאלה?

בחיי שהתכוונתי לנקודה. מקלדת של לאפטופ שלי זה כמו קרוקודיל...

Digi Lista

New member
תשתול מה שמתאים לך../images/Emo13.gif

אנחנו אוהבים לחפור אז לפחות נדחוס בבורות ציורים
אני לא אוהבת פרצופים של זוחלים במציאות,דיג'ימונים נניח זה עוד בסדר אבל יש משהו בפרצוף של הנחשים והלטאות שנותן תחושה מאוד קרה(אולי הדם הקר...),אני לא מפחדת מהם כמו שאני לא מצליחה להתחבר אליהם,נגיד כלבים ודולפינים(ועוד הרבה חיות כמובן,יונקים בעיקר) יש להם פרצופים מזמינים יותר,אפילו אם הכלבים הם מסוגים שיכולים להיות קטלניים משהו בהם משדר יותר חום,לפחות זאת התחושה שלי... בעניין הפרוקי-רגליים(פעם ראשונה ששמעתי את ההגדרה הזאת) אני מאמינה שאתה צודק,יש תיאוריות שהם שליחים מעולמות אחרים או לפחות קרובים לכאלה...

StellarWind

New member
זה בגלל שאת לא ביולוגית. XD

פרוקי-רגליים (arthropoda) היא אולי הקבוצה הכי גדולה של אורגניזמים בטבע - הדגם האבולוציוני שלהם השתמר במשך מיליונים של שנים כמעט ללא שינוי ויש להם כל כך הרבה וריאציות על הדגם הזה... אני מוצא אותם מרתקים. לגבי זוחלים, אני אישית חושב שחלקם הגדול ממש חמודים, ואני לא מקבל מהם שום תחושות קרות. ההגדרה הזו של דם קר היא הגדרה הזויה משהו - בסך הכל מדובר ביצורים שלא פיתחו מנגנון פנימי לויסות טמפרטורה וזה מגביל את טווח הטמפרטורות שהם יכולים לתפקד בהם. למען האמת אני מתחבר לחלק מהם יותר משאני מתחבר להרבה מאוד יונקים. <<; מה שכן, אני חושב שאני מבין למה את מתכוונת - לזוחלים (אגב, גם עופות), על פניו, יש פחות \הבעות פנים\... הם משתמשים יותר בשפת גוף.

remundo

New member
זה מזכיר לי פרק בגארפילד

או סדרה אחרת שלא זכורה לי במיוחד, בו חשפו את פניהם האמיתיים של החתולים: חיזרים מכוכב אחר שבאו לגזול את העולם מידי הכלבים, או משהו כזה.

meytar

New member
ואתם לא יודעים

שכדור הארץ הוא בעצם ניסוי של עכברים?..
(מדריך הטרמפיסט לגלקסיה..
)

remundo

New member
אנחנו דווקא יודעים

אבל זה רק אומר שאנחנו שייכים לכדוה"א השני (כרונולוגית).

Digi Lista

New member
זאת דרך להשאיר אותך בסביבה../images/Emo3.gif

בסוף אני אכתוב,לא שכחתי פשוט יכולת הריכוז שלי מאוד מיזערית בזמן האחרון(לצערי אני לא מצליחה להתנתק מהמחשבות על הסרט המטומטם שאני חיה בו).

StellarWind

New member
וזאת בגלל סוג העכביש ששימש לי כהשראה.

http://farm2.static.flickr.com/1387/1449324157_38c9c85af7.jpg ארבע העיניים האחרות הרבה יותר קטנות.

למעלה