ועכשיו לאיזה דיג'ימון משום מקום.

remundo

New member
O_O

אהבת את טקרו והיקארי של 02 יותר מאת של אדוונצ'ר? O_O_O_O_O_O_O וואו! מעניין מה עבר עלייך כשראית את זה ביפנית. (מעניין מספיק כדי שאני ארצה לראות את זה ביפנית בעצמי.) התכוונתי בעיקר לרוקי וג'ן לי. טאקאטו ושאר הילדים המכיתה שלו (וגם שיוצ'ון!) מאוד נורמלים, חוץ מהקטע שג'ורי קצת התחרפנה בסוף. אליס וריו לא נורמלים. מהמעט שראו את אליס אי אפשר כל כך לומר, אבל האי בהחלט עשתה משהוש דורש הרבה בגרות נפשית. וריו יכול להיות קצת פסיכי לפעמים, אבל אפשר לומר שהוא ההיפך מאליס בקטע הזה - הוא מקריב את עצמו בשביל הדיג'ימון שלו (נו, סוג של).

star_female

New member
אף פעם לא שנאתי אותם

תמיד היתה לי חיבה כלשהיא אליהם. ותמיד הרגשתי שסתם משתמיצים אותם. אז בגרסה האמריקאית שמו להם כמה משפטים שטיפה יורדים על דאיסקה, אבל בדרך כלל הוא מביא את זה על עצמו... והוא גם לוקח את זה בהומור (בד"כ. יש כמה פעמים שהוא מתעצבן מזה). בכל מקרה, אני חושבת שניפחו את זה יותר מדי. הם לא עשו שום דבר לא בסדר. הפעם היחידה שבאמת שמעו אותם אומרים משהו שאמור לעצבן את דאיסקה זה בסרט השלישי, כשהם מצטלמים עם מימי וטאקרו אומר "דאיסקה בטח יקנא", אבל הוא אפילו לא שם. ולגבי זה שהם "חסרי אופי", זה גם לא נכון. והם גם לא "קדושים". ברור מאוד מה החסרונות של כל אחד מהם. אני מניחה שהסטיגמות האלה דבקו בהם בגלל שאחרי האירועים של העונה הראשונה הם מאוד בוגרים לגילם, אז הם "יודעים הכל". ג'ן לומד קונג-פו (או משהו בסגנון הזה) אז הגיוני שתהיה לו בגרות מסויימת. ורוקי פשוט מסתכלת על כולם מלמעלה. אני לא יודעת אם זאת בגרות, היא פשוט נוטה להגיד פחות דברים טפשיים בגלל זה (אבל, נגיד, זה שהיא התפצלה מהם בעולם הדיגיטלי רק בגלל שהם פגשו את ריו, זה לא כל כך בוגר). לפחות כולם השתפרו בינתיים. טאקאטו כבר לא בוכה, ג'ן כבר לא פציפיסט ורוקי קצת יותר נחמדה (לפחות למי שהיא התרגלה אליו). את ג'ורי תמיד אהבתי (למרות שגם לה יש קטעים), והירוקאזו וקנטה מצחיקים גם אם לא בוגרים (... בכלל). הם שרים אנקה XD

Digi Lista

New member
האמת שהסרט של 'דימדומים' באמת שטחי.

למה גם את נמנעת מספוילרים?...בחייאת אנשים,עד שיש כאן אקשן במקום להעביר את השרשור לשרשור חדש ולהרחיב אותו אתם מתעצלים
אני מסכימה שהנושאים הביולוגיים מעניינים ורצוי שיהיו עוד(זאת מחמאה.כי אומרת את זה זאת שמעולם לא הבינה/התעניינה יותר מידיי בביולוגיה).

remundo

New member
זה לא יוסיף שום דבר לשרשור,

זה רק להכנס יותר לפרטים שהם כבר ממש ספויילרים. אם את רוצה שנפתח שרשור נפרד לספיילרים של סייברס, תגידי. באמת זה אולי קצת לא הכי קשור לשרשור הזה (או לפחות לא למה שהוא היה בהתחלה).

remundo

New member
דאמ, זאת היתה שאלת קיטבג (אפילו לא שאלה)

וזאת לא הקיטבג היחידה שנפלטה לי היום (רגע, זה היה היום?). הכל כי עזבתי את האוניברסיטה. החשיבה שלי רק הולכת ומתנוונת.

למעלה