נשלח לפני הזמן.
בכל מקרה, אל תשכחי שבמקור הסדרה ביפנית, ושם אין הבדל בין זכר לנקבה. בדיוק כמו באנגלית. כשטאיצ'י פונה לאגומון, הוא לא פונה אליו כזכר בשום-אופן. הוא גם לא פונה אליו כנקבה. האם יש חלוקה למינים בלי מערכות רבייה? האם יש משמעות למין, אם אין מערכות רבייה? אפשר לשאול אותו דבר גם על בני-אדם. בואו נניח שאין לנו איברי מין, ולנשים גם אין שדיים, האם יש הבדל בין גבר לאישה? אולי אצלנו כן, מבחינת המוח והכל, אבל אצל דיג'ימונים...טוב, כולם נראים אותו דבר. אם אין איברי מין, איך מבדילים בין זכר לנקבה? אי ל אחד יכול להתייחס אליהם איך שהוא רוצה? בקשר לערפדים ולזומבים, מה ש-StellarWind כתב די נכון. קודם כל, לא יכול להיות מפגש מיני בין ערפד לאדם. ראשית, מבחינה פיזית. ושנית, ערפד פשוט לא מתעניין במין כמו שהוא לא מתעניין באוכל. בגלל שערפדים לא יכולים לעכל מזון, הם פשוט משלשלים בכל פעם שהם אוכלים. אז אוכל אמור להיות די דוחה בשבילם, ואני מניח שגם מין. ערפד צריך הרבה יותר מדי מאמץ כדי להזרים דם שם למטה, בשביל שהוא יוכל ליהנות מהתוצאה. זו עבודה, וזה מייגע. הזומבים, טוב נו...הם חבורה של גופות מכוערות. אין להם באמת נשמה, אין להם יכולת לחשוב. הם נמצאים בתהליכים שונים של הירקבות ולכן חלק נראים יותר טוב וחלק נראים פחות טוב, אבל זה לא משנה. כולם עוברים הירקבות. וחוץ מזה, יש להם חיבה מופרזת לבשר אדם והם מלאים מחלות. אם הייתי צריך לבחור בין זומבי לערפד, הייתי בוחר בערפד.