ו
שאלת סקר
נא לענות בכנות

ו ../images/Emo41.gif שאלת סקר ../images/Emo41.gif נא לענות בכנות

איזה מהמוצרים ששכנעו אותך שאת פשוט חייבת-מוכרחה-אין-אי-אפשר-בלי-זה-בחיים בקניה לקראת הלידה והתינוק, והיה הוצאה כספית מיותרת לחלוטין? אני חושבת שלא היה מוצר שקניתי שהתגלה כמיותר, כי עשיתי בירור לפני שקניתי את הדברים שהיו דרושים לי, ולא עשיתי חבילת לידה כי במקום שידת החתלה יש לי מן רהיט "עתיק" שירשתי מדודה של אבא שלי, שהוא מין ארגז מצעים גבוה, ומעליו פשוט הנחתי מזרון לשידת החתלה, וזה חסך לי את הכסף של כל הקניה... אבל אני סקרנית לדעת מה המוכרים דוחפים...

לא המוכרים שכנעו אותי אלא ה"סביבה".

וזה היה מכשיר לחמום בקבוקים בימים שיש מקרו וכן כשיש קומקום/פינג´ן זה מוצר ממש מיותר בבית.. לי הוא רק הפריע (חימם יותר מדי/מעט מדי..) מאשר עזר

אני בחיים לא מחממת בקבוק במיקרו

בגלל סכנת כוויה (מסוכן) הרופאים מזהירים מפני זה בגלל שהנוזל שבתוכו אינו מתחמם באופן שווה. אני מעדיפה פינג´אן (גם לי יש מחמם והוא מיותר)

אביא

New member
מיקרו מאוד נוח ביחוד בלילה

ולגבי החימום הלא אחיד פשוט מנענעים קצת וזה יוצא אחיד.

תלוי גם כמה מחממים. 150CC אני מחממת

23 שניות. הנוזל לא צריך להיות חם-חם אלא חמים. בסה"כ זה לא המרק או הקפה שלנו שחיבים להיות רותחים.

אנחנו פשוט לא מחממים בקבוקים בכלל..

ומעולם לא חיממנו (איה ניזונה מפורמולה מיומה הראשון וגם בבית החולים לא מחממים אז לא עלה על דעתנו...). אז בשביל מה לחמם?

במיקרו שמים את זה לכמה שניות וזה

מתחמם נהדר.. ובשבת הפינג´אן מאד יעיל (כי אז אין לנו אפשרות לחמם במיקרו)

גם אנחנו קנינו את המכשיר הזה

לאחר שהייה במלון. אז נכון שיש מיקרו במלון, אבל לא ממש בא לך ללכת לחפש מישהו שיחמם לך בקבוק ב-4 לפנות בוקר. אז קנינו את המחמם וממש לא הסתדרתי איתו והוא שוכב במזווה כאבן שאין לה הופכין. דבר נוסף שקנינו ונתנו אח"כ כי לא השתמשנו בו היה המיקומון - אורן לא סבלה את ההגבלה בתנועה שהוא גרם לה. קיבלנו מחברה אינטרקום שלא היה שימושי - מזל שלא קנינו. חוץ מזה, השאר היה שימושי

בבית מלון ממש לא צריך מחמם..

פשוט נגשים לקבלה עם פינגאן מהבית ומבקשים מים חמים (היום יש מלונות שכמעט בכל קומה יש מיחם/תרמוס ואז זה פחות בעיתי..) או שמבקשים כלי קיבול גדול וכנ"ל שמים בתוכו מים חמים..

הדברים הקטנים...

למשל סט של שבעה סינרים קטנטנים, לכל יום בשבוע (קטן מידי ומיותר). לא ממש עשיתי הזמנת לידה (הייתה לי מיטה, לול ועוד פיצ´קעס אחרים) אבל עגלה, שידה, חיתולים וכל השאר דווקא הזמנתי.

מה קניתי ולא הייתי צריכה...

לא הרבה - מיקומון, שבדיעבד הסתבר שמיותר, כי תומר לא סבל אותו (אבל יש תינוקות שכן אוהבים), שירשרתי אותו הלאה. לא קניתי, אבל קיבלתי מנשא - השתמשתי בו בערך פעמיים, אבל בגלל שתומר היה (ועודנו) תינוק גדול, וזה פשוט קרע לי את הכתפיים, אז אני לא פוסלת, אבל בהתאם לצורך. למרות שהנקתי, קניתי בקבוקים, ודווקא כן השתמשתי בהם. מה שלא קניתי, ואחרי הלידה רצתי לקנות, זה סטריליזטור ומשאבת חלב של אוונט (לא לקנות!!!!!!!!) שממש היו חשובים. לדעתי, לא היה משהו שניסו "לדחוף" - בכל הציוד השתמשתי.

עגלה.

עד הטיולון היא פשוט היתה מיותרת. העגלות הראשונות פשוט נורא נורא מסורבלות לי, והיה הרבה יותר פשוט לצאת לטיול עם מנשא. חוץ משלושת הימים הראשונים בהם גלי ישנה בעגלה, לא היה לנו שום שימוש בה. בגיל שמונה חודשים קנינו טיולון קליל, ומאז הטיולים משולבי מנשא/טיולון.

אביא

New member
עגלה מאוד שימושית בחודשים

הראשונים. כאשר הולכים לביקור היא משמשת מיטה ניידת. לאחר מכן מאפסנים עד לילד הבא.

נכון. לא הייתי מוותרת על העגלה בשום

מקרה. בימים קרירים אן עם רוח, ניתן להוסיף לעגלה של שגיא (הגרקו החדשות) כיסוי לרגלים ואז חצי מהגוף שלו מכוסה ולא חשוב לרוח (ואני גם לא צריכה לקשור אותו במצב הזה, כי הוא לא יתגלץ´).

אנחנו עדיין עם העגלה (בגיל שנה+)

אותה עגלה ששמשה אותנו מהיום הראשון. כי קנינו מראש עגלה מאד קלה ורב תכליתית (אפריקה). עדיין לא קנינו טיולון כי אנחנו לא רואים צורך....

iris and ben

New member
תשובה...

לי שום מוכר לא דחף כלום אבל בדיעבד הייתי מוותרת על העגלה קנינו עגלה של איוונפלו-מ ע ו ל ה שמתלבש עליה סלקל אבל בגיל 9 חודשים העברנו את בן לטיולון טוב וזו הוצאה גדולה הייתי מוותרת על העגלה כי היא שימשה יותר למתקן של הסלקל 0בן נולד 1.7 ק"ג והשתמשנו בסלקל המון-העגלה הוא אבד לנו... והייתי קונה רק שלדה לסלקל נדמה לי שקוראים לזה סלקלסע? וטיולון טוב ועוד דבר שהיה לא בשימוש אצלנו-ביביסנס 0שלפני הלידה הפכתי עולמות כדי להשיג אותו....)

jole

New member
על מה אנחנו ביזבזנו???

כמו שרה על מכשיר לחימום בקבוקים (טוב אולי למישהי שחיה בבית כל כך גדול שללכת למטבח בלילה זה מסע
)

למעלה