ו
שאלת סקר
נא לענות בכנות

דפני וג´רי

יש לנו "דפני" עד שהתינוק יושב טוב בכוחות עצמו, ויש לנו כיסא "ג´רי" מרשת רבקט (קיבלנו אותו במתנה לספיר, והוא עלה באותה תקופה 99 ש"ח) שהוא מתקפל ונח לנשיאה ונסיעה, ונצמד עם ואקום לאמבט הגדול או לגיגית הקטנה. בניגוד לכסא אמבט דומה שיש לליף או לכתר או מישהו מאלו, הוא לא מסתובב, אבל הוא נפתח מקדימה כדי להושיב את הילד, ואז סוגרים אותו. בהזדמנות אינ אצלם את הכיסא ואסרוק לפורום.

מתי ואיפה מצאת ג´רי ???????????

אני מחפשת כזה בנרות. ליובל היה כזה שקיבלנו מתנה והעברנו אותו הלאה למישהו שלא טרח להחזיר ולא יודע היום איפה זה. הוא כסא מדהים ונוח ואני ממש רוצה כזה למיכל. אז אם קנית אותו לאחרונה, תגידי בבקשה איפה.

שגיא משוגע על הצעצועים של טייני לאב

ורק על האוניברסיטה הוא לא משתגע. הוא אוהב את ה -
ואת ה-
והליוויתן והפרחים מפלסטיק. הוא אוכל את הכדור-פורח והמטוס הקטנים וגם את ה -
--->ארנב. שירלי של תומר הביאה לי את הצעצוע הראשון של טייני לאב - המובייל המוביילי (שניתן לתלות על הסלקל עכשיו הוא בלול, ואנחנו מודים לה על שערכה לנו הכרות איתם.
ות לשירלי. אני אוהבת לקנות את המוצרים שלהם, כי אני לא צריכה לבדוק אותם מבחינה בטיחותית ואיכותית. אני יודעת שאני משלמת קצת יותר אבל מקבלת איכות בכל המובנים.

../images/Emo25.gifות גם לכם. ובקשר לטיינילאב..

האמת שגם לי יש ביקורת על חלק מהצעצועים של טיינילאב שבעיקר זוכים לאהבת ההורים אבל לא הקטנטנים שמעדיפים הרבה פלסטיקים ודברים שמרעישים על פני הבד הלפלפי הזה
א-ב-ל המובייל הנייד שלהם לסלקל שהבאתי לך הוא בהחלט אחת הקניות שאני הכי הכי אוהבת! ואני משתדלת להביא אותו לאנשים אהובים שיולדים. תומר היה מת עליו בנסיעות ונרגע ממנו מיד. הבובות הן גם בובות אצבע והקואלה (או מה שזה לא יהיה) בשחור לבן היא הדבר הראשון שתומר עקב אחריו במבט מגיל 0 ממש! לדעתי המובייל הזה והאוניברסיטה מוצלחים ביותר. השאר....... יש לי והייתי מוותרת!!! ולסיגל - לא יצא לנו כמעט לדבר שם בזיכרון
מקווה להיפגש ולהתקשקש יותר
שירלי.

כפיר נורא אוהב את ה...

צ´ינקפוס שלו. מה זה צ´ינקפוס? התמנון של שילב הוא בעל חמש זרועות. אז המקום אוקטי (=8) קראנו לו צי´נקה (=5). אולי פנטה היה הביטוי הנכון, אבל אהבנו יותר את הצליל של צ´ינקפוס. לאחותי יש את הקשתות עם חמישה צעצועים של טייני לאב עליהם, וכפיר מאוד מאוד אוהב את זה.

עירית ל

New member
אני החרמתי את הצ´ינקפוס

עיצבן אותי חוסר הדיוק. אבל עכשיו, כשגילית לי שזה בעצם חיה אחרת (אחלה שם) אולי נסללה הדרך להחזרתו לחיקנו בתור יצור חדש.

נתראה במפגש, ואולי נצליח שם לקשקש.

וחוץ מזה, אם את אצל ההורים או אצל אחיך (שכ"כ חסר לי
) אנחנו יכולות להפגש (אפילו בפארק).

שחרונת

New member
דפני ולול

הדפני אצלינו בשימוש גם היום.שחר ואני מרגישים איתו מאוד בטוחים.לעומת זאת קנינו לול וכמעט ולא השתמשנו בו והוא פשוט עומד בסלון ומשמש מקום לאיחסון הצעצועים.

תפוח עץ

New member
רגע אמרת ששחר בן שנה ושלוש

ועדיין בדפני ? איך הוא כזה סבלני ? ובכלל איך הוא מצליח להכנס אליו ? לא צפוף לו שם
כדרך אגב מתי נולדתם ? כי גם אנחנו באותו גיל.

שחרונת

New member
לתפוח עץ

הוא רזה..והוא אוהב לשכב לו ולשחק בברווזים..ניסיתי אמבטיה עגולה והוא ממש צרח ופחד.אז חזרנו לאמבטיה המקורית עם הדפני ושחר מרוצה ואני כמובן גם.עד לפני כשבועיים האמבטיה היתה אפילו על הרגליים עכשיו היא על הריצפה במקלחת.שחר נולד ב-24.10.00 ואתם?

אמיר.

New member
יש לול במחסן.... ../images/Emo13.gif

הילדים שלנו שנאו את הלול (כל הארבעה - כ"י) אבלללללללללללל השאלנואותו המון פעמים לשכנים ככה שזה לא היה בזבוז לקנות...

תפוח עץ

New member
מה מיותר אצלנו

1. סדיניות (לא השתמשתי בהם אף פעם). 2. שמן תינוקות, קרם תינוקות ושמפו של גונסון. 3. נעליים לחליפת הברית 4. סטריליזטור (השתמשתי אולי פעמיים) 5. הטלפון, בובת הקוקו, והמשחק לכסא הבטיחות של טייני לאב (אמנם לא בהזמנת הלידה - אבל עדיין מאוד מאוד מיותר). מה הכי שימושי? התינוכיס, משאבת החלב ובזמנו האוניברסיטה.

הסדיניות אצלנו בשימוש אינטנסיבי../images/Emo6.gif

אני פורשת אותן על הסדין במיטה, וכך לשגיא הרבה יותר נעים לישון.

תבל1

New member
האמבטיה מהפלסטיק- היתה מיותרת

התעצלתי לרחוץ את תום באמבטיה למלא ואח"כ לרוקן... כך שעד לא מזמן זה היה בכיור ועכשיו באמבטיה של הגדולים כמובן שנעזרתי בדפני שזאת אכן המצאה חשובה מאוד עבורי.

odeia

New member
והדברים שהיו הקניה הכי מוצלחת שלנו:

הבייבי סנס, שעבד שעות נוספות והופעל פעמיים. הדפני עד גיל שנתיים, ילדה קטנה עם פחדים ממקומות גדולים. המיקומון, או כמו שהאבא קרא לו: נומי צד, שאודיה ישנה איתו עד שהחליטה שהיא הקובעת בבית, והיא גם תקבע איך היא תישן, ותמיד זה היה בטן. העגלה, שהצילה אותנו בימי מחלה, כי אז היא ישנה רוב הזמן שם, עם ראש מורם. המנשא, שטייל איתנו לטיפת חלב עד שהפסקנו להגיע לשם. השידה המיוחד שקניתי, עד היום היא משמשת כארון בגדים ויש לה מגירה מיוחדת לתרופות ששם אני שמה את כל השמנים שלי. בעצם קנינו גם את כריתי, הכרית המפורסמת, השתמשנו בה קצת להנקה, אבל המון לפיזיוטרפיה לאודיה. ובעצם - קנינו כל מה שצריך ולא שום דבר מיותר, כי אני יודעת להגיד לו ושתמיד אפשר אח"כ לקנות.

רותי ע

New member
חיתולים...

ולא המוכרים שכנעו אלא אמא לשלוש בנות. היא המליצה על הניו-בורן של האגיס שמותאמים לכאלו שרק נולדו. אלא מה, שלה נולדו 2 ק"ג וקצת ושלי נולד קרוב ל-4. תוך כמה ימים הם היו קטנים עליו. וזה מביא אותי למוסר ההשכל שלי מכל השרשור הזה- המלצה חמה להורים לעתיד : קנו את המינימום. ממילא בימים הראשונים הבעל מטורטר כהוגן עם השלמות ציוד.. ואם כבר קניתם-תוודאו שיש לכם זכות החלפה לפחות לחודש.

הכל היה בשימוש

האמת שאני ידועה ב"יסודיות"..... אז לא היה מצב של קניית שטויות. להיפך: מיקומון, בקבוקים סטריליזטור...... - לא קנינו!!!!!! מה שכן שיפצנו ושיכללנו את הקיים: קנינו שידה להחתלה וביקשנו הרחבה של גודלה לאורך ולרוחב! ואנו משתמשים בה עד היום - היא פי 1.5 בערך , אפילו יותר! וביקשנו פינות מעוגלות, נעילה טובה למגירות...... ואם כבר מגירות: אז עשינו מגירות עבות ובכל שורה 2 מגירות עבות, בעובי של חבילת חיתולים ועוד חצי חבילה!כשהן שוכבות באורך! בקיצור - השקעה שמשתלמת. במקום כורסת הנקה בעלי הפתיע וקנה כורסא דומה בביתלי ב 1/5 מחיר. שטיח קנינו שאפשר לכבס... טוב עניתי בהפוכה על השאלה- אני יכולה רק לתת טיפים לשכלול. מה שכן אני ידועה כמטורפת על קניות, בייחוד לגלגל ואני כל הזמן קונה לה! ונהנית מכל רגע!

למעלה