אני לא רוצה להכנס פה לויכוח על הדת....
אבל אין ספק שהפתרונות הדתיים לנושא ה'מין' הם יותר טובים. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה שבבתים דתיים מתייחסים לאישה כמו רכוש וכו'. להפך! בגמרא מוזכר הביטוי - '' אישתו כגופו'' זאת אומרת שכל מה שאישתו עושה זה כאילו הוא עשה. לכן גם מצווה האיש לאהוב את האישה. אין לי מושג מאיפה הבאת את ה'עובדות' שלך - אבל על מה שאני רואה, ויודע - זה ממש לא ככה. נכון! גם בציבור הדתי , והחרדי יש אונס וכו' , אין ספק , ולא באתי להכחיש. לכן גם דיברה התורה על זה. אבל , לדעתי החינוך הדתי מונע דברים כגון יחסי מין בגיל שלוש - עשרה , כמו שקרה באשדוד כתוצאה מזה שהם צפו בפורנו , ורצו 'לעשות כמו המבוגרים'. הפורנו - הוא 'נחמד מאוד' עד שהוא מגיע לידים צעירות.... וכשלא מציבים כללים ברורים אלא 'זורמים' עם המוסר העדכני - זה מה שקורה.... לא נראה לי הגיוני שמחתנים נערים בני 17 , מינימום 18 - שנאמר ''בן 18 לחופה'' לא לפני. בן אדם שמתחתן בגיל 18 ומביא ילדים אין בזה שום בעיה. הרי גם החוק החילוני מעמיד את האדם את האדם לרשותו בגיל 18 , והוא נקרא כמודע למעשיו , ויכול להכנס לכלא , להתגייס , לעבוד וכו' אז מה הבעיה שהוא יתחתן? ממתי בן 18 זה נקרא צעיר מדי? אם האדם מרגיש כבשל לנישואין , והוא יכול לפרנס את עצמו - אז יאללה! שיתחתן! (מי שלא שומר שבת הורגים אותו רק הוא עושה את זה בפרהסיה - זאת אומרת בפני מלמעלה מ10 איש , כתוב בגמ' שפעם ב70 שנה היה בית דין הורג אדם [מכל הדברים] והוא נקרא בשם 'בית דין קטלני' - שאינו כינוי חיבה כפי שאפשר להבין...)