זהו?

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
זה היה מסיינפלד, גאון

וקדימה היום חיפשתי כמו מטורף פיאות ואין מתאימות כושילדודה! ג'אגי תביא לי למחר משהו שיש לה, אבל היא אומרת שזה יותר מדי בלונד...

Uv Kruvi

New member
אני יודע...!

וחלש פאה... חלש להתחפש לזה בכלל...! תתחפש לכרמלה זה אחד הטובים נו כבר!!!!

Uv Kruvi

New member
חחח...

רציתי לכתוב "אתה כבר תראה"... אבל דיברנו על זה היום... כן כן, אני מתחפש לפלי...חשפת אותי... לא לא...מנואל...! חחח...

חולוני

New member
למה?

אני אישית ראיתי כמעט את כל הפרקים מהראשון, אז אני לא חוזר אחורה, אלא ממשיך הלאה עם פוקס-קידס.. וקבלו ספויילר לעונה הבאה - פליפה (מנואל) יהפוך לבלונדיני, מריצה תעשה רסטות, ומיה תשאר אותו דבר.

יאפה

New member
אהלן, זה יותם, מאי...

ואני אמנם רואה רציף בערוץ 10, אבל אני מדי פעם רואה כמה פרקים בפוקס קידס כדי להתעדכן בדברים המעניינים יותר.. וחולוני - זה לא ספוילרים! את זה כבר ידענו ואף ראינו תמונות! תביא ספוילרים אמיתיים! שמיה תמות או משהו כזה... זה יספק! פבלו ומריצה זה מספק אותי ביותר, פבלו נהיה אדם טוב, הוא מאוהב באמת, יש לו רגש. לא כמו פעם שהוא היה שמוק. הוא ומריצה זה אחד הזוגות הטובים! אבל מיה ומנואל זה אחד הדברים הגרועים! אני שונא את מיה, ואני שונא את מנואל כשהוא פוצי-מוצי עם חברות שלו... יש לו חיוך מפחיד גם... תראו בתחילת הקליפ של RESISTIRE איזה פחד זה!

Absolut May

New member
עד למיה!!!!

למריצה ופבלו ומצידי גם המקסיקני וגם הבוצ'ה הזו לוחן!!! רק את ויקו, פילר ומיה אני אוהבת באמת..!! וחולוני, נשמה, שים תמונות של הראסטות והחמצון - לא ראיתי!!

NiGa

New member
את כל הפקצות השמוקיות

הביצ'יות והבוגדות את אוהבת... interesting...

Absolut May

New member
חחח זה בלי כוונה;)

אני מצטערת - אבל אני פשוט ש-ו-נ-א-ת את מריצה... אני לא יכולה להצביע על משו ספציפי...

‡NoK

New member
איכססס די!

מורדים בכל מקום!! עלוב כולם עם צעיפים וכובעים ותחתונים שלהם! יותמי! יותמי מכור לזה...אז מה יהיה איתנו, אה?? אם יותמצ'יק יכול להתמכר אז גם אני! ניסיתי אבל זה פשוט נורא עלוב לי..ומשעמם ומעציב. תפסיקו! זה רע לכם!

NiGa

New member
Aaaaaaaaaaiiii

que linda!! aiii mi mamisita...
מאיפה מצאת תמונות עם ראסטות? גמני רוצה...

kingshimmy

New member
לאאאאאאא!!!

תרחיקו את הזומבי הזה ממני!!! לא שוב הוא, די, די! ברר...

kingshimmy

New member
המחריד הזה!

בלעכס, החיוך הזה, והעיניים... די, שיפסיק להסתכל למצלמה!

Absolut May

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזו מכוערת!!!!!!!!!!! איזה פאדחנית!!!!!!!! או שתעשה קרחת או שלא תצטלם או תראה את עצמה יותר בחיים!!! כיעור!

למעלה