זהו?

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
רק חסר שתוסיף איזה "פריק" שם...

למה לריב, למה?.. תראו המורדים, תהיו רגועים!

../images/Emo25.gif

אפילו לפני גיוס אתה קרציה מתי מתי תתבגר כבר אלוהים הא טוב אני טיפשה כי אני לא יודעת מה זה בדיור מה אז ישלי חדשות בשבילך זה עצוב שאתה יודע את כל זה לפחות אני יודעת קצת מהבסיס את התחום המוסיקלי של הדבר ולא קוראת מאמרים אינפומטיבים על מוצא של אומנים ומה המומחים הגדירו אותם אכן
אולי נקים קרן התרמות

the eye2001

New member
דיי כבר!

הבנו שאנשים פה אורחים קבועים באולמיוזיק ! יאללה דיי כל אחד שיגיד מה בא לו אפילו אם זה לא תואם את ההגדרות המוזיקליות של אנשים... ואם כבר מוזיקה....KING DIAMOND אחד מאמני המטאל היותר מוכשרים בעולם..

חולוני

New member
עזבי, חבל על הזמן להגיב לך..

רק אני מבקש שבפעם הבאה אל תזרקי הצהרות מפגרות שכמו שזרקת... תודה. היית יכולה למנוע את כל זה מלכתחילה אם היה לך קצת שכל..

NiGa

New member
איזה חוסר שיתוף פעולה שיואו!!

טוב... מריצה חוזרת מחר, ברוך השם, מאיטליה... אני מתגעגע כמו כלבלב קטן!! אין, בשניה שראיתי אותה בפוקס קידס יום שלישי שעבר, ישר הייתי יותר שמייח... מה גם שהפרקים שם יותר מעניינים... אבל עדיין עוסקים באותם שטויות גם 50 פרקים אחרי... בלאס הזה פשוט שמוק! הוא דמות מעצבנת!! שיעיפו אותו משם כבר!! שלוחן תוריד לו עוד סתירה! ואלה חוויותי מהמורדים להיום... מאי, מריצה פי 8 יותר שווה!
אה רגע! היה היום את הקליפ של resistire ... גם סיפק אותי, כי הראו את מריצה... לא סתם, שיר יפה!

NiGa

New member
איזה חוסר שיתוף פעולה שיואו!!

טוב... מריצה חוזרת מחר, ברוך השם, מאיטליה... אני מתגעגע כמו כלבלב קטן!! אין, בשניה שראיתי אותה בפוקס קידס יום שלישי שעבר, ישר הייתי יותר שמייח... מה גם שהפרקים שם יותר מעניינים... אבל עדיין עוסקים באותם שטויות גם 50 פרקים אחרי... בלאס הזה פשוט שמוק! הוא דמות מעצבנת!! שיעיפו אותו משם כבר!! שלוחן תוריד לו עוד סתירה! ואלה חוויותי מהמורדים להיום... מאי, מריצה פי 8 יותר שווה!
אה רגע! היה היום את הקליפ של resistire ... גם סיפק אותי, כי הראו את מריצה... לא סתם, שיר יפה!

חולוני

New member
אבל הרגע פבלו התוודה על אהבתו..

למריצה לאחר שהתערב עם חבר שלו תומס שהיא תתאהב בו, ואז (איזו הפתעה) הוא באמת התאהב בה.. פשוט מרגש....
יצירת מופת שכזו לא נראתה כבר שנים על המרקע.

Uv Kruvi

New member
שי...

נראה לי אני ואתה הצדיקים היחידים פה... :\ היום כולם עמדו ודיברו על "לוחן" ו"פלי" ו "מעעעעריצה" (רק יותם קורא את זה טוב) ופשוט חלש! אין לכם משו טוב יותר לעשות?! יש לכם! לכו לראות מומנטו!!!!!! מי שלא ראה...שיראה! אחד הטובים שראיתי בזמן האחרון

Absolut May

New member
רק רציתי לומר ש..

אני לא רואה בקביעות בכלל!!! רק שיוצא לי לזפזפ ואנשים מספרים לי ואנשים מדברים אז אני יודעת מה קורה!!! רק שאני אצל שי אני רואה איתה..! זהו!

NiGa

New member
תקפוץ לי

אתה רק לא רואה כי מפריע לך הספרדית (כמו שלי מפריע צרפתית לדוגמא... בלעעע לא יכול לראות סרט בצרפתית) יה טמבל לפחות יש לנו על מה לשוחח על יד ה WATER COOLERS... :)) והקופי-משינס...

Uv Kruvi

New member
חלש לקפוץ לך

גם צרפתית מפריע לי! ואני לא מבין מה הקטע בכל הטלנובלות האלה... אף פעם לא הבנתי... אבל שיהיה... וחלש יש מלא נושאים אחרים לדבר ליד הווטרקוללרס... חלש קופי-משינס, לא משקיעים בנו מספיק... :\

למעלה