זה תלוי בבנאדם... ובחברה... לי יש חברות רוסיות שכל חולצה/נעליים עוברות בין כל אחת ואחת מהן... גם אני לא אוהבת שכולם לבושים אותו הדבר ומחקים הכל אחד מהשני, אבל זה באמת תלוי בבנאדם, בחוש האופנתי שלו, בטעם שלו ולא בעדה שלו... זה מה שהם אומרים עלינו אגב- שכולנו נראות אותו הדבר אם חצאיות המיני שלנו... נ.ב יפה שהעפת את הפאקצה האדיוטית מהמדרגות..!!! חחח.. מגיע לה... אני מקווה ששברת לה את כל השיניים שלה והרסת לה את הפן החרוש שלה...
שאולי אצל בנות מסויימות חוש אופנתי זה אומר להעתיק מהחברות... לא כלולן יש חוש אופנתי, מה שמסביר למה מדי פעם אני רואה מישהי שלובשת ג'ינס נמוך כשהכל נשפך לה מהצדדים, החוטיני בחוץ, כפכפים ורודים עם פרווה ואיזה חולצה ירוקה זוהרת.. לכי תביני...
שאת מתחילה לדבר לי על גנים? איפה העיניים שלך כשספרדיות דקיקות וגבוהות עוברות ברחוב? זה לא יאומן כמה שמנסים כאן כל הזמן להכניס את עניין המוצא והעדה לנושאים שבכלל לא קשורים, ומושפעים ממאפיינים אישיים של כל אדם ואדם בגלל היותו אדם ותו לא.
אמרתי שהמבנה הגנטי שלהם הוא עגול יותר, הבנות בעלות הישבנים העגולים והחזה הגדול והבטן העגלגלה!!! לא אמרתי כולם אמרתי אם מסתכלים על הרוב, זה כמו שרוב הרוסיות בעלות עיניים בהירות ועוד בהיר ושיער בגוון בלונד! שוב לא כולן אלה אם מסתכלים על הרוב ועושים הכללה!!!
פשוט שטויות. אתה לוקח את מה שאתה רואה בסביבתך הקרובה ואת מה שאתה רוצה להאמין בו [את המצב האידאלי מבחינתך] ומשליך את זה על המציאות כולה, והמצב רחוק מלהיות כזה. אין כאן עניין של רוסיות\ספרדיות. ראיתי רוסיות מוזנחות בדיוק באותה כמות ומידה שראיתי ספרדיות מוזנחות, כנ"ל לגבי מטופחות. למה כ"כ קשה להבין שבנות מטבען אוהבות להיות מטופחות, חלקן יותר וחלקן פחות? וחלקן כלל לא? למה צריך להכניס את עניין הגזע והמוצא לכאן? זה כל כך לא קשור...
אצלנו יש גם רוסיות שהן פרחות אז גם להן יש נעלים כאלה, ואני אישית מרוקאית ולא מעיזה להתקרב לכאלה! זה לא לפי עדה זה לפי סגנון, היום יש גם פריקים רוסים וגם פריקים אתיופים וגם פריקים מזרחיים, וכנ"ל לגבי פרחות!