זה באמת ככה או שזה רק אני?!

Angel lips

New member
לא לא הפרחות הרויות טיפה שונות

הן אלה שמנסות להיות כמו המרוקאיות זה 3 פרחות עם מיליון ערסים ופרחות מרוקאיות... יש לי בשכבה שלי שרק באה לארץ וכבר ניהייתה פחה עם מפטה רוסי עצבני ביסודי עלתה על השולחן וצעקה:"רוסים מסריחים"...

תרגע, כולה הומור ../images/Emo140.gif

אתה מסכים איתי שלא יראו עליהם טוב איפור שחור? זו אפילו לא גזענות... אין לי שום בעיה עם בדיחות עדתיות, נשבע. אני מתפוצץ מצחוק מבדיחות על מרוקאים, פרסים, תימנים, ומזרחים בכלל. אבל כל עוד זה בגדר בדיחות ועשיית צחוק מסטריאוטיפים שהחברה בנתה על כל עדה, וכל עוד זה לא גורר יחס משפיל או מבזה כלפי העדה הזו. אני למשל יודע שזה בסדר מהסיבה הפשוטה שלעולם לא תמצא אותי מפלה אתיופי או מתייחס אליו שלא בכבוד בגלל צבע העור שלו.

bariska

New member
מממממ

הישראליות פחות פרחות (לפחות אצלינו) אבל מה שכן הישראליות יותר שעירות

SupermanZW

Well-known member
אבל

הקטע הכי מוזר זה שדווקא הבנות השעירות מצפות מהבנים להיות חלקים, הפרחות (או בגרסה הגרועה יותר - ערסיות) מחפשות ג'נטלמנים, ודווקא הבנות הטובות והמטופחות אינן בעלות דרישות גבוהות, פרדוכס שמעולם לא הבנתי.

l1zard

New member
לא יודעת איך זה.. ולמה..

אבל כנראה אתה צודק.. רוב החברות שלי (כולל אני.. חח..) מעדיפות מישו מוזנח כזה.. שיהיה כמה שיותר קשוח... שלא יהיה אממ... איך להגיד? יותר מידי ג'נטלמן, כי אז זה כבר לא הבחור הרוסי הממוצע :) אבל למרות כל ההעדפות שבעולם... יש מיקרים יוצאי דופן...

wasted years

New member
לההה...

אין שום קשר, זו האופנה כיום.. כל הנצנצים והתסרוקות לצד ולבוש ה"כפרה עלי"... וזה מחלחל לכל רבדי החברה, גם אצל אשכנזים
. זה מגעיל, יוחזרו שנות ה80 לאלתר.

Dynamo1929

New member
אמממ...

לדעתי, יש שני סוגים של בנות רוסיות, האחד זה המתופחת חבל"ז, והשני זה לא מתופחות בכלל. לגבי הלבוש, אמממ... נראה לי שהבנות הרוסיות יותר אינדיבידואלסטיות מהבנות המרוקאיות שבאמת נראות ממש אותו הדבר... מכנס צמוד עם גזרה סופר נמוכה, השומן נשפך מכל הצדדים (בעעע...) והחריץ מבצבץ בכל תזוזה... פלוס חולצת הבטן הורודה שהן כל שנייה מסדרות אותה... זה נראה כאילו לקחו איזה כמה ופשוט שיבטו אותן... בכלל אני חושב שהמכנס עם הגיזרה הנמוכה+חולצת הבטן זה לבוש שהוא מתאים למספר מאד מצומצם של בנות שהן רזות וחטובות... כי פשוט על הרבה אחרות זה נראה מגוחך.... אה, ועוד משהו, אני רואה הרבה מאד בנות בלבוש הנ"ל שלא מגלחות כלום... בעעעעעעע.... זה נראה זוועה!! אני רואה בנות עם ידיים שעירות שנראות פשוט כמו גבר.. ועוד יותר גרוע, הפרחות האלה שחושבות שהן הכי יפות בעולם ויש להן שערות על הגב!! בעעעעעעעעע!!!!!!!!!! והבנות המוראקיות בהחלט הרבה יותר שעירות מהרוסיות וכשהן לא מגלחות... אמאאא!!!!
אה, ולגבי החצאיות... אמממ... אצלי בביצפר לעיתים רחוקות מאד תראי מישהי עם חצאית וגם היא לא תהיה בהכרח רוסיה... בכלל חצאיות לדעתי זה מה זה יפהה!! וחבל שהבנות לא מאמצות את זה כלבוש יומיומי, אלא רק לאירועים וכאלה.... (:)

l1zard

New member
מה זה 2 סוגים?

למה לשייך את האנשים לסוגים?? ומה זה מטופחת בשבילך?
אממ... מה שעוד רציתי להגיד זה שחצאית יפה.. אבל תלוי למי.. :) יש כאלה שיש להן רגליים לא כל כך יפות.. אז עליהן זה נראה.. סורי..

Angel lips

New member
תשמעי אין חצאית אחת בגזרה אחת

כל אחד יכולה להתאים חצאית לגזרה שלה, אני יכולה ללבוש חצאיית שתתאים לרגלים שלי, אני יכולה ללבוש חצאית ואז יגידו וואו, ואם אני אלבש גזרה אחרת זה יהיה זוועה... חצאיות זה יפה וכל אחת יכולה להתאים את האורך והגיזרה לגיזרת הגוף שלה...

למעלה