"זה מרגיש לי" - מה הרגשתכם כלפי זה?

trilliane

Well-known member
מנהל
ויטמינים? ../images/Emo6.gif ממש לא... סיבים.

מכירה לא מעט אנשים (כן, נו, גם אני) שאוכלים את ה"ברנפלקסים" למיניהם כי זה מה שעוזר להם (אל תשאלו עוזר למה, אתם יודעים את התשובה....)
 

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון. אבל הם הפן הבריאותי העיקרי בדגנים מלאים

בלה בלה בלה. מובן שיש סוגים (בעיקר לילדים) ממותקים ומפוצצים בסוכר, שוקולד ושאר דברים שהבריאות מהם והלאה, ולכך התייחס ה"יחסית" שציינתי בהודעתי הראשונה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
רוב הסוגים שממוצבים לילדים.

לצדם יש שלל סוגים שממוצבים למבוגרים (אולי לא כולם מגיעים לישראל, או לכל הפחות, לא לכל רשתות השיווק) ורבים מהם הולכים יותר על פן בריאותי ומתוחכם יותר – פחות מתוק או בכלל לא, תוספת של פירות יבשים, אגוזים ועוד. כמו כן במקום שוקולד, נוגט וכו' יהיו מתוקים לכיוון דבש, קינמון ועוד, והמתיקות תהיה מופחתת משמעותית (יש דגנים בטעם קינמון לילדים מתוקים עד אימה, ויש חברה אחרת שיש לה דגני קווקר בטעם קינמון במתיקות עדינה מאוד). גם הברנפלקסים שהזכרתי ממוצבים למבוגרים והם לא מתוקים (חלקם בקטנה, חלקם בכלל לא).
 

GnomeBubble

New member
*רוב הסוגים על מדף הסופר

במיוחד אלה שתמיד במבצע...
(איכשהו נראה שהמטרה היחידה של מבצעים בסופר זה לפמפם לנו סוכר - נו טוב)
 

trilliane

Well-known member
מנהל
שוב, ממש לא בהכרח... אני קונה את שלי במבצעים

כל הזמן, ואני מגוונת בין סוגים שונים של חברות שונות (ולא צורכת את הסוגים לילדים). אם תרצה המלצות, אפשר לדבר על זה בערוצים פרטיים.
 

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

אני די הפסקתי לאכול את זה. סתם כי אין לי כוח. רק פעם ב, ולא ממש אכפת לי כבר אם זה בריא או לא. רק אלוהים יודע היום מה בריא, וזה רק בהנחה שהוא קיים ואכפת לו.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
צפה בתחקירי כלבוטק... בדיוק ראיתי פרומו

ועוד יומיים התכנית תוקדש לדגני בוקר, ביצים, קטשופ ועוד כמה מוצרי מזון שכבר שכחתי. רפי גינת לא נראה כה קודר ומאיים מאז הקוליפורמים בחומוס!
 
היא הנותנת

אם צריך לחזק אותם במינרלים ובוויטמינים - כנראה יש בהם קצת פחות שפע בריאות ממה שהיו רוצים שנאמין שיש בהם... כמו הרבה מזונות מתועשים אחרים, הפתיתים האלה די ריקים מתוכן ותועלתם מפוקפקת. על זה תוסיפו חומר משמר, וחומר נוגד חמצון, וחומר נוגד לחות, וסוכר. בקיצור, לא-בריאות.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא בפורום הזה, בבקשה.

(הבנתי שזה נכתב בהומור, אבל למקרה שמישהו מתכנן לענות ברצינות – לא ניכנס כאן לדיון במותגים שונים, תודה).
 

sailor

New member
התלוננתי?

לפחות חלק מהדגנים בלחם שלי בריאים יותר, כשאני אופה אותו בעצמי (לא כל יום). גם סיבים יש בו (של דגנים מלאים) והויטמינים מהירקות והפירות שלי בריאים הרבה יותר.
 

GnomeBubble

New member
אנשים שותים גאלונים של מים עם סוכר וצבעי מאכל

ואתה רוצה ישר לשדרג אותם לירקות. לאט לאט.
 

sailor

New member
אני לא אנשים ומים טעימים לי יותר מכל הצבעונים

אם לא מים, יש לאגר טוב או סטאוט או יין אדום טוב.
 

הרהוט

New member
לפעמים

אינך אופה את הלחם שלך בעצמך? ואז הוא עדיין ראוי להיקרא "הלחם שלי"?
 
למעלה