זה פשוט אכזרי מה שהן עושות לליז

שאפולי

New member
זה פשוט אכזרי מה שהן עושות לליז

באמת. ועצוב עצוב לראות את ענבר ואיילת נגררות לזה. ברור שאחרי ימים של חפירות כל דבר בה יעצבן. וליהי- יואו ליהי יפאטתית כלבה נבלה חכי תצאי החוצה תראי איך יצאת

boie

New member
הבנות בלחץ היסטרי

והן מפנות אותו ,בלי צדק ,לליז. היא ממש לא אשמה שהיא קיבלה חסינות והיא לא צריכה לארוז.

שאפולי

New member
לא סליחה- זה כבר פשוט רוע

זה עובר כל גבול. אני יכולה להגיד בכנות שאני במקומה הייתי מבקשת לצאת. הלואי שמשהו יפתח כבר לבנים האלה את העניים.

רותי167

Well-known member
ליבי עם ליז,הבנות כל כך רעות אליה,כל דבר

קטן שהיא עושה צורחים ומרכלים עליה. ליז שאלה את איילת בצדק,אם אחת החברות שלך היתה עושה את מה שעשיתי(בסך הכל אכלה ושמה צלחת בכיור..) היית צורחת עליה ככה? לאיילת היה קשה לענות....

הן בלחץ?

שכל אחת תדפוק את הראש בקיר לשחרר לחץ. מי שלא יכולה להתמודד שתעוף משם,, לא יתכן להתעלל בבחורה מתוך קינאה ולמרר לה את החיים.

שאפולי

New member
כלבות קנאיות.

ואני לא אוהבת את ליז. אבל זה לא אנושי- הן חבורה מרושעת.

niva99

New member
חוקי הג'ונגל

יש לן רגשי נחיתות מולה - הבחורה איכותית [ אובייקטיבית אין מה לעשות]. נגד הערסית /פריחה - אתי ושות', הן לא יכולות לצאת אז מי נשארה ? ליז...

Dmorrigan

New member
ממש אכזרי, והבנים ממש רכיכות

איך גבר רואה התנהגות כזו לבחורה ולא מתערב?! טוב הם לא גברים. וממש ממש עצוב שאין שם בחורה שמהוות קונטרה לרוע הזה מסתבר שענבר ואיילת חלשות אופי ונגררות.

niva99

New member
זה מה שקורה כש"ציר הרשע" שולט

במדינה תרבותית הפריחה הראשית מיסיס אתי הייתה יושבת מיובשת בפינה - וכאן היא מחלקת פקודות :"לכי תביאי לי", "לכי תכיני לי"... מה קרה ? היא נכה? לא יכולה להכין בעצמה ולעצמה? מתאימה להשתתף במיונים ל"נווה- תירצה " ולא בתוכנית ריאליטי.

Klayhamn

New member
אפשר לעדכן?

מה קרה בדיוק? תודה... (אני בלחץ פה בעבודה ולא מצליח לשמוע)

easternstar

New member
פשוט מאוד. ליז הרי לא עומדת להדחה

הבנות ציפו שהיא תעזור בשטיפת הכלים והן יתכוננו למשדר. ליז באה ושמה צלחת כשאילת שטפה כלים. איילת התפרצה שליז אף פעם לא שוטפת כלים וכל החבורה הצטרפה כמו עדת זאבות שרואות שהטרף חלש.

שאפולי

New member
כרגיל

תפסו איזה זבוב קטן עשו ממנו פיל בלי שום צדק נפלו עליה איילת התחילה- ליהי התערבה בצורה הכי פאטתית ושפכה דלק ואז התחיל הסימפוזיון עליה בפנים שלה. היא התפרצה בבכי- יצאה החוצה בן ואורן תפסו אותה שם ועודדו אותהץ

שאפולי

New member
שפכה דלק למדורה

איך שאיילת התחילה לצעוק היא באה והתחילה לצרוח על ליז את אין לך טאקט את לארואה שהיא עצבנית? את ממרמרת את כל הביץ

למעלה