זה פשוט אכזרי מה שהן עושות לליז

easternstar

New member
אני מתחיל לחשוב שזו היתה הפעם האחרונה שסימסתי

ענבר איבדה את הסמסים שלי כשישבה בצד ולא אמרה לאילת ללכת לליז ולהתנצל. מחנה הטובות הצטרף לעדר.

easternstar

New member
עדי ממילא עפה בזמן הקרוב. כל הדינמיקה שם

מזכירה לי יותר מידי את בעל זבוב.. נראה איך ענת תגיב בהמשך ואם היא תקבל את ההתנהגות הזאת. היא יכולה לומר משהו לחברותיה הטובות ענבר ואילת. בכל מקרה נראה לי שלא אסמס יותר. כל החבורה הזאת חסרת רגישות וחסרת אנושיות. קובי פרץ יכול ללמד אותם כמה שיעורים.

dreamsinthesun

New member
היום ענבר לכלכה על החברה הכי טובה שלה- איילת

עם יוני. היא מרגישה שהיא על תקן החברה של איילת. אפשר לחשוב מה יש להציע. חוץ מלהגיד שאבא שלה הביולוגי דפוק למצלמות. איבדה אצלי כל צל של דעה טובה שהיתה לי עליה. כולן שם כלבות.. אגב, למה יוני כל הזמן מושך את השיחה לשומנים של ענבר? לדעתי הגוף שלה ככה הרבה יותר סקסי מערמת השלדים המהלכים שנקראת הרווקות.

easternstar

New member
בסיטואציה אחרת ליז היתה מצטרפת ל"רעות"

היא הוכיחה את זה במקרה לירון וכאשר אתי התפרצה על כולן. ליז ניסתה תמיד להתקרב ל"מקובלות". הבעיה שליז היא לא הנושא. לדרוך בכל הכוח בקבוצה כמישהו חלש היא התנהגות גועלית. לדעתי אצל עדי זה נובע ממקום אחר. היא סיפרה שמפריע לה שיש "מחנות" ושהיא יודעת שצריך להיות עם כולם. אצל עדי זה אותו חינוך, שגרם לה לכל התסביכים שלה, אבל בנקודה הזאת היא יודעת שלא מצטרפים לעדר. שכחת ששני ההורים שלה הם מחנכים בתיכון? האבא מנהל תיכון והאמא מורה. הם יודעים להחדיר את הדברים שהם רוצים לילד.

עדי קרובה יותר לבנות "הטובות"

למעט ענבר שלא באה אליה טוב...חוץ מזה אי אפשר להגיד על עדי שהיא לא בחורה טובה....ותעשי טובה ,אל תזכירי שוב שהיא גרמה למישהו להתגרש ובלה בלה בלה...שמענו את זה מספיק (מה גם שזה לא מדוייק)

noaxxx

New member
בואו נסגור פעם אחת ולתמיד את עניין המתגרש...

של עדי... בשיחה שלה עם בן השבוע אפשר היה לשמוע, לפני שהעבירו את המצלמה ש... קודם כל, זה לא החבר של יוני, שהיה איתה בקשר לפני 6 שנים, אלא, מדובר בבחור שעבד איתה בבוסטון. הם התחילו קשר ואז הוא עזב את אישתו ועדי גם כן היתה אחרי פרידה מבעלה. נא להפנים

goodpink

New member
ו..רק מראה שלא למדה לקח ..פרטים משיחה עם ענת

עוד פרטים משיחה שניהלה עם ענת לפני שהשתיקו: הוא היה הבוס שלה כספית וכלכלית לא רצתה לסיים את זה בגלל שזה אמר לעזוב את העבודה וכנראה גם את ארה"ב מראה רק שלא למדה אחרי שרגילה שגברים נר לרגליה והתייחסה בצורה לא נאותה לחבר של יוני היא לא הפנימה לא למדה וגרמה לגירושין של גבר הבעיה היא עוד יותר חמורה שהיא מנסה להציג את עצמה כמסכנה בסיפור שהיא בכלל בכלל לא המסכנה בסיפור

עם כמה שאני לא מחובבי ליז

זה באמת הפך לעליהום ולא סתם שתי השלישיות "הטובות" ו"הרעות" התגבשו לאחרונה כי יש להם דבר משותף- כולן לא סובלות את ליז ברמה כזו או אחרת... נוצר מצב שכל פיפס שליז עושה, ישר יש התנפלות עליה, במיוחד מה שקרה עכשיו עם איילת (שהיא הפייבוריט שלי אגב) שגם ככה יש לה פתיל קצר והיא היתה לחוצה ועצבנית, במצב אחר איילת לא היתה מגיבה ככה לליז... גם הבנים עלו על זה שליז קורבן בבית מצד כל הבנות, למעט עדי (אולי זה מה שיציל את עדי?....בעצם לפי הפליטת פה של איתן כנראה שלא...)

easternstar

New member
הפסיכולוגיה בגרוש שלי

נזכרת שעדי אמרה לפסיכולוגית שהיא יודעת שאסור שיהיו מחנות ולכן לא יכלה ממש להצטרף לאף מחנה. היא מדקלמת מנטרות שנטבעו בה. מזכיר לי ששני הוריה הם מחנכים. האחד מנהל תיכון והשניה מורה. החינוך של עדי, שדפק אותה בהרבה מובנים, מביא אותה, לדעתי, ללכת נגד העדר כי כך חינכו אותה.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

דווקא זה טוב מאוד שיהיו מחנות... כאשר הבנות הטובות הן "מפולגות ומפוזרות", אז לרעות יש יותר כח, והן בסופו של דבר מנצחות (כמו שאנחנו רואים עכשיו)... אם הבנות היו דבקות בערכים שלהם ובצדק, ועומדות נגד אתי והטרור שלה על לירון וכו' --- אז הכח של ציר הרשע היה נחלש זו דווקא העלמת העין שלהם וההכחשה של קיומו של ציר הרשע שאפשר לרוע להתפשט שם ולכרסם בכולם

Klayhamn

New member
כבר ציטטתי את זה פה :)

אבל אנחנו כבר הרבה מעבר לשלב הזה... עכשיו כבר כמעט לא נשארו "טובים" שיכולים לשתוק

goodpink

New member
מה אתם מצפים מחבורת הטובות? הן לא מסתדרות אית

זה לא מובן מה מצפים מחברות הבנות הן לא מסתדרות עם ליז זה האופי שלה. הן מדברות איתה אבל לא מסתדרות איתה איילת וענת אמרו מספר פעמים לענבר שהן מרחמות על ליז ענת פעמיים כבר הראו שניסתה להסביר את המצוקה של ליז ואת עמדתה ושהיא מרחמת עליה גם בחצר שהיתה שיחה עם ליהי וקרן ענת ניסתה להסביר להן שזה לא נובע מתוך רוע ענבר שוללת כל דעה שענת ואיילת מעלות על התנהגות ציר הרוע מהתחלה זה כבר נראה למי ששם לב מרגשות הנחיתות שלה היא לא קולטת את ציר הרוע למה אף אחד לא קם והעיר לאתי שהיא ירדה על ענת בנוגע להפרעות אכילה שלה? למה הן מפחדים למה ליז לא קמה ואמרה משהו? הבנים נותנים לה גב לענת ממש לא כל אחד מנסה לעשות את המלחמות שלו בזמן ובקצב שהן חושבות שנכון

easternstar

New member
העניין הוא שמליז לא ציפינו לכלום. כבר ראינו

את ההתנהגות של ליז בארבע הזדמנויות ואף פעם היא לא הראתה חוט שדרה מוסרי. חבורת "הטובות" היו הפייבוריטיות שלנו: אני אפילו סמסתי להן. ציפיתי מהן שיתעלו על האנטגוניזם שליז עוררה ויסבירו שלא דורכים בקבוצה על אף אחת. הירידה על הפרעות האכילה של ענת היתה כ"כ מכוערת שההפקה הביאה להם שקי ירקות והתערבה מלמעלה. מליז ואתי וחבורתה לא ציפינו לכלום. הן אטומות. מהפייבוריטיות שלנו ציפינו ליותר.

למעלה