זה פשוט אכזרי מה שהן עושות לליז

niva99

New member
הקווקזיה תפסה קריזה:"אני לא בן אדם"?

איתן:"שמש" , די תרגעי, צאי החוצה... את לא צריכה להתייחס, כי מה שיוצא לך מהפה בסופו של דבר את האחראית לזה... כמה סובלנות יש לו

easternstar

New member
לא מתנהגים בצורה הזאת בשום מצב

מבחורה אינטליגנטית כמו ליז הייתי מצפה להערכת מצב ולעזוב את הווילה. מה יצא לה מהשהיה שם?

easternstar

New member
איתן יוצא רע מאוד מהסיפור

וגם כל הבנים. איתן קיבל כוח. הוא "המבוגר האחראי" פה והוא מפשל.

קשקשה9

New member
בשבילה לעזוב זה להרים ידיים ולהיכנע

היא עדיין רוצה לראות מה הסיכויים שלה מול איתן ומול הקהל יש גם עקשנות של דווקא שמשחקת שם תפקיד

easternstar

New member
יש עקשנות של טיפשות

אין לה סיכוי עם איתן. הצנון מתחשב באוירה הכללית. בחורה פחות עקשנית ויותר אינטליגנטית היתה עוזבת.

קשקשה9

New member
את זה אבל רואים מבחוץ,כשאתה בתוך הסיטואציה

ובתוך הבידוד של הבית ,יש את העקשנות והנחישות להישאר ויהי מה (נזכרתי פתאום ב...)

הנה עוד כמה משפטים הוא אמר, מצאתי בגוגל ../images/Emo6.gif

על האח הגדול • האח הגדול רחום וחנון • האח הגדול הוא שגריר אמריקאי • אח גדול אח קטן • הסיפור שאינו נגמר • אי ודאות • אח גדול רואה הכל על הדיירים והבית • זה לא בית האח הגדול, זה בית החלמה למשוגעים • ארז טל צדק. זה בית משוגעים. כולם פה משוגעים • חיוך ג'וקר (על גואל) • גו-אל גו-אל אנרגיות שליליות אצל האח הגדול • איילה שוטפת כלים? נס גדול היה פה • יום שיש ארוחת פולנים של שרה. מי אמר לשרה לבשל ולא קיבל?

Klayhamn

New member
היא יותר מדי התרגשה

מכך שקיבלה חסינות מקובי, גב ונירו היא כל כך אהבה להרגיש רצויה -- שהיא לא הבינה בכלל שעדיף לה לצאת שמעת את איילת עכשיו? "אני יודעת שאני מדהימה, אני לא צריכה שיגידו לי את זה" (לבן) עכשיו הרוע נוזל מאיילת...

לונדרון

New member
מעניין שליז קיבלה חסינות בגלל שצעקו

עליה (קרן ואתי) ועכשיו היא קיבלה צעקות בגלל שהיא מחוסנת

למעלה