זה פשוט אכזרי מה שהן עושות לליז

ליאורי13

New member
חבל לי על עדי

למרות שאומרים שהיא רכלנית ותככנית אולי רק ממנה תבוא הישועה והיא זאת שתעשה סדר בכל הבלאגן (אם זה אפשרי בכלל)

ואולי זה טוב

דרך ליז נחשפת כל האמת, דרך ליז ניתן באמת לראות מי כל אחת מהן באמת באמת,, אפשר לדעת מי לא מתאימה לאיתן, איתן לא מחפש מכשפה בית, אחת שחיה ממריבות, אחת שמדברת כמו פראחה, אחת שמתנהגת כמו ערסית,,, איתן רוצה אשה נוחה, שקטנה,שקולה,חכמה, שיודעת להסתדר עם אנשים, איתן אדם מוכר סוג של סלאב ולא נראה לי שהוא צריך אשה שיוצרת בלאגנים ובעיות, איתן בעצמו שקט וכזאת אשה הוא מחפש.,,, דרך כל הסמטוחה שם תאמינו לי שהוא מסתכל, בודק, רואה,שומע וידע מצוין במי לא לבחור.

ליאורי13

New member
עד כמה שידוע לי הוא לא ממש רואה הכל

או לחילופין, הוא מעדיף לעצום עיניים שלא לראות מעתיקה לך הודעה של Klayhamn מה דעתך? בן הצליח לעלות על האסטרטגיה ‬ Klayhamn של חבורת הרעות!!! הוא דיבר על זה שיש מצב שהבנות ניהלו טקטיקה, ושכיוונו את קרן לאיתן, את ליהי לבן, אתי ליוני וכו'.. יוני ואיתן ביטלו את הדברים ואמרו: "אין מצב". אמר הרגע: "עצם זה שאמרנו את זה אחי, אומר שאם נצא החוצה ויתברר שזה נכון, נוכל להגיד שצדקנו!"

איתן יודע הכל מה הולך שם

הבחורים באים לספר לו ,יוני אין לו עצם בלשון,, כל מה שהוא שומע רואה הוא מספר,,, כנ"ל בן ואורן ולא נשכח גם וין לאיתן,,, איתן ביקש מהם לספר לו הכל והם עושים את זה מצוין. יש מצב שמה שכתבת נכון,, כי לפני שבוע אני כתבתי שאתי מריצה את קרן למיליון, עם איתן וללא איתן,, לדעתי קרן לא רוצה בכלל את איתן, קרן רוצה רק את הכסף, כסף קל ומהיר. קרן משתמשת ביופי שלה להגיע למטרה,,, קרן לאט לאט בשקט בשקט נותנת לאתי ולליהי לעשות את העבודה עבורה. מי שבאמת באמת רוצה את איתן זו דניאל שאמרה מי שרוצה שתיקח את הכסף אני רוצה את איתן,, התאהבתי,, כך מתנהגת מאוהבת. אני לא שמעתי את קרן אומרת התאהבתי, אני לא רואה שליהי בכלל מתכוונת להתקרב לאיתן ובטח שאתי לא כי היא כבר אמרה..... אם אתי חושבת שזו הדרך שלה לקחת את המיליון היא טועה....איתן לא יבחר בה, ובטוח שהקהל לא.

ליאורי13

New member
אי אפשר לדעת אם אתי לא תקח את המיליון

לדעתי איתן לא יעיף אותה עד הגמר, ובגמר יסמסו לה כל טבריה ואישתו ברמת העיקרון אני לא רואה אף אחת שמתאימה לו למעט דניאל שהיא נחושה בדרכה שלה אני בעד עדי

ליאורי13

New member
כן אני רואה איך ההפקה מציגה אותן

טל אמר שההדחה דרמתית ולא קלישאה, אני רוצה להאמין ששלושתן תהיינה מועמדות

אין לה אף אחד להשען עליו

כל מי שמסביבה פשוט זבל מזבלה עירונית. ליז לא טלית שכולה תכלת, יש בה הרבה דברים מעצבנים.. אבל וואלה.. שילכו לאלף עזאזל.

למעלה