זה שמעלי..

NYMets Man

New member
שיגיד מה שבא לו

בניגוד אליו, אני לא נכנס באנשים שלא חושבים כמוני

Octavarium

New member
אני אדם מאמין ואני לא אומר את זה...

יש הבדל בין בן אדם שמאמין באלוהים לבין אדם שמאמין בכל הפירושים לתנך

StaffordshirE

New member
מה קשור תומר?

בזה היא מאמינה, זכותה... אני מאמין שצריך לצום ולשמור. וזכותה להגיד מה שהיא רוצה.

NecroSight

New member
חבוב אין לי בעיה שהיא תצום,אבל

היא אומרת שהיא צמה ורואה טלויזיה מה עשית בזה??

StaffordshirE

New member
היא לא צמה בגלל הדת..

יש לה את השיכולים שלה..תסמוך על דנה

Octavarium

New member
טיפשי?

לא ממש... זה טיפשי לדעתך כי אתה לא רואה בזה כלום... וואי! זה בדיוק מה שהיא אמרה על הצום ש"צריך" לצום ביום כיפור! לדעתה זה טיפשי! ולך תביא לי רב שיגיד מי צודק... לא שזה ישנה כי לא מעניין אותי מה הוא יגיד... מבחינתי הוא עוד אחד מאלה שתרגמו ת'תנ"ך איך שבא להם

Bax

New member
טוב,לא ממש ידעתי לאן לשרשר את

ההודעה הזאת,נניח לתומר...כי זאת ההודעה שהתחילה עם הכל
אממ, רק כדי להבהיר דברים מסוימים- נכון תומר,אתה יודע הרבה יותר דברים מימני על מצוות וכל השיט,סבבה. אני באה מבית שעד לפני כמה חודשים אף אחד כאן לא ידע שגם בראש השנה אומרים ברכות. אני לא מאמינה. ושום דבר לא ישנה את זה. לכן אני גם לא רואה שום הגיון בצום וביום כיפור. ושוב-שום דבר לא ישנה את זה. לא אמרתי את הדברים שאמרתי כדי לשכנע אנשים לא לצום,אמרתי את זה סתם שידעו גם מה אני חושבת
לא המצאתי לעצמי "תורה חדשה",מעולם גם לא חשבתי לעשות את זה. לא מאמינה וזהו,מה הביג דיל? לא היה צריך לחפור בגלל זה. "שהמשפט הדפוק הזה שעובר בקרב האנשים "תורה משלך" זה בולשיט. אתה שומר או שאתה לא שומר"?? אני לא יודעת מאיפה בכלל הסקת את המסקנה המטומטמת הזאת,שהמצאתי לעצמי תורה חדשה. במידה ואני לא אוכלת ביום כיפור זה למטרות רזון וכדומה, אם את זה אתה מפרש בתור תורה חדשה...זה מוזר מצידך... קיצר,חפרנו על שטויות בלי סיבה.

NecroSight

New member
חחחח את נשמעת כאילו נפגעת

מי שאמר תורה משלו זה אביב,ואמרת אמונה משלך לא משנה עזבי חח אין לי בעיה עם זה שאת לא מאמינה,אני לא מאמין גם חחח

Mena Rea

New member
יותר מזה-רצית שרשור שלא קשור

למגהדת'? קיבלת. רק מי חשב שהוא יהיה קשור לשאלות של מסורת ויהדות. אה, כן, דייב יהודי, יש קשר למגהדת' אז.

למעלה