מה מהנה ביום כיפור? או שאת צינית?
J JumpInTheFire New member 28/9/06 #72 אמ.. לא יודעת.. אני רצינית, תמיד אהבתי את יום כיפור ולא כזה קשה לי לצום [אני צמה בערך מגיל 8]
M Mena Rea New member 30/9/06 #132 אני מגיל 13, וזה די זוועתי אז אני משתדל לישון כמה שיותר ביום כיפור. כן, אני יודע שזה לא הכי עינוי נפש, אבל לפחות אני מצליח להחזיק את כל הצום הזה.
אני מגיל 13, וזה די זוועתי אז אני משתדל לישון כמה שיותר ביום כיפור. כן, אני יודע שזה לא הכי עינוי נפש, אבל לפחות אני מצליח להחזיק את כל הצום הזה.
נ נימרודל New member 30/9/06 #135 כיף לך... אני ממש סובלת ביום הראשון הכל בסדר, אבל מהרגע שניא מתעוררת ביום השני אני כבר באמת מתחילה להרגיש את העינוי.
כיף לך... אני ממש סובלת ביום הראשון הכל בסדר, אבל מהרגע שניא מתעוררת ביום השני אני כבר באמת מתחילה להרגיש את העינוי.
O Octavarium New member 29/9/06 #117 סליחה באמת את יודעת שיום כיפור הזה זה הולך להיות היום כיפור הראשון שאני לא נחשב לכופר בו? ואני בכל זאת לא צם...
סליחה באמת את יודעת שיום כיפור הזה זה הולך להיות היום כיפור הראשון שאני לא נחשב לכופר בו? ואני בכל זאת לא צם...
S StaffordshirE New member 28/9/06 #64 מי שמעליי פשוט חוזר על מה שאני אומר מה שעושה אותו תוכי...אבל תוכי עשיר
T the disposable hero New member 30/9/06 #131 חחחחח, מי שמעליי תחת השפעה של..... איזה סם או לפחות אלכוהול
M MrJacKasS New member 28/9/06 #57 אבל אם את רואה סרטים ומדליקה חשמל אז זה לא כ"כ נחשב כי זה מסיח את הדעת מאוכל
I I am Cornholio New member 28/9/06 #68 מה הקטע בלצוםאם רואים טלוויזיה?? יום כיפור זה לא עוד יום חופש... אנשים עושים מזה יום כיף.. די כבר!