זה שמעלי..

Bax

New member
אני לא חושבת שזה באמת אממ,

לא יודעת. לא מאמינה בזה שאני צריכה להתעלל בעצמי לגמרי,בלי שום בידור,למשך 27 שעות. לא רואה את הפואנטה. במילא כולם חושבים על אוכל,זה לא שאנחנו באמת צמים וחושבים על כל הדברים הרעים שעשינו השנה. איש איש באמנותו יחייה,נכון? את לא מבינה מה הקטע בלצום עם טלוויזיה וזה. אני לא מבינה מה הקטע בלצום בכלל. לכן,כל אחד בוחר מה לעשות עם היום הזה. בשבילי זה עוד סתם יום שהתחבורה שבתה בו או משהו.אם אני צמה,אני רק לא אוכלת,אני עדיין במחשב ושומעת מוזיקה ורואה MTV,או סרטים בDVD. בשביל אנשים מסוימים זה יום שבו הם צריכים לעשות חושבים עם עצמם ולצום ולגמרי. אחלה.

NecroSight

New member
בלי להעליב או משהו כזה,אבל אם יש

דברים שאת לא מבינה בהם אז עדיף שלא תגידי את מה שאת אומרת

Octavarium

New member
מי שמעליי צריך לעבוד על הבנת הנקרא

היא אמרה שאיש באמונתו יחייה לכן היא אמרה שמבחינתה בלה בלה בלה

NecroSight

New member
טמבלים אומרים את זה תסלח לי,אתה

מאמין או שאתה לא מאמין,אתה לא יכול לעשות תורה לעצמך,אני לא אכנס לזה,אתם חילונים ואין לכם מושג בזה,איש באמונתו יחיה,בא לי להרוג איזה בנאדם אני מאמין בלרצוח אנשים ולעשות מהאוזניים שלהם שרשרת,זה אומר ש/זה מותר?

Octavarium

New member
יש הבדל בין אמונה לחוק...

ומי אתה בתור אדם שקרא ובקיא בכל הדברים האלה של הדתיים (שאני מגדיר כשטויות) שתבוא ותגיד לי לא ליצור לי תורה משלי? זה לא מה שאתם עשיתם?! (באתם אני מכליל את הדתיים שהולכים לפי החוקים שפירשו להם אנשים לפני המון שנים) אם אתה מאמין שמותר לך לרצוח אנשים לא אומר שמותר לך... כי לרוע מזלך אתה חי במדינה ומקום בו יש חוק שאוסר עליך

NecroSight

New member
בוא ואני אגיד לך למה זה שונה,יש

הבדל אם איזה ילד אחד יבוא ויחליט "אני מרשה לעצמי לאכול חזיר" לבין רב שלומד ועוסק בזה כל החיים שלו יגיד שזה אסור. מה ש"אנחנו" עשינו אביב זה להאמין ולהקשיב לדברים וחוקים שרבנים ואנשים שמבינים דבר או שניים יותר ממך ומדנה בתורה ובמצוות אז מי אתה שתעשה תורה לעצמך?? ואני לא דתי ואני לא הולך לצום ביום כיפור אני פשוט בא ואומר שהמשפט הדפוק הזה שעובר בקרב האנשים "תורה משלך" זה בולשיט. אתה שומר או שאתה לא שומר

StaffordshirE

New member
אם אתה לא הולך לצום ביום כיפור אז

מה אתה חופר פה שעה?@?@?!!
איזה תימני חחחחחחח

NecroSight

New member
חחחח כי אני בא מבית דתי ואני מכיר

הרבה שחוזרים בתשובה,וכשאני רואה אנשים מדברים שטוייות קשה לי לשתוק יודע מה,זה כמו שאני אגיד לך שמגהדת' עושים פאוור מטאל יש להם חרא שירים ואני רוצה לקרוא לסולן בני בטירי במקום דייב מאסטיין חח..יש מבין?

NecroSight

New member
חחח האמת שלא,אבל זאת הייתה דוגמא

בשביל שתבין שאני מדבר שטוייות כמו שהיא ואביב מדברים חחח

Octavarium

New member
רגע רגע רגע

" אז מי אתה שתעשה תורה לעצמך??" אז מי אתה שתגיד לי מה לעשות?

Octavarium

New member
אני מדבר שטויות?

לדעתי כל הדברים האלה שלימדו אותך זה שטויות... סבבה? וכן אמרת לי מה לעשות... או יותר נכון מה לא לעשות, וזה תורה משלי... למה שאני לא אעשה? זה מנוגד לחוק?

StaffordshirE

New member
למה אתה הולך עם הראש בקיר?

היא לא מאמינה וזהו, זכותה, היא לא היחידה בעולם.. זה לא שהיא יצרה לעצמה דת חדשה, פשוט היא לא מאמינה ביהדות, מה כ"כ קשה לעקל? אני גם בתור יהודי מאמין מבין אותה לגמרי וחס וחלילה שאני אשפוט אותה על פי זה, לעולם לא.

JumpInTheFire

New member
הוא לא אמר לה שהיא חייבת להאמין

אבל להגיד אני לא מבינה למה צריך להתעלל בעצמך זה לא נקרא להבין למה צמים ביום כיפור!!

StaffordshirE

New member
לא הבנתם אותה..

היא מבינה למה עושים את זה, בשביל לסבול וככה לכפר על החטאים שלך במשך השנה..אבל היא לא מבינה למה אנחנו חושבים שזה הגינוי ושזה באמת אמיתי..

JumpInTheFire

New member
אני מתכוונת שצורת הביטוי

לצום זה *להתעלל בעצמך* היא לא נכונה, מבחינתי מי שאומר את זה באמת לא מבין למה צמים ביום כיפור זה נושא שאפשר לחפור עליו שעות, לדעתי עדיף לעזוב את הדיון הזה כי הוא באמת לא יתרום בכלום, כמו שאמרתם- איש איש באמונתו יחיה לילה טוב
:)

NYMets Man

New member
יש הבדל בין מאמין לשומר מצוות

חבל שדווקא אתה לא מבין את זה... חבל... ולהרוג בנאדם זה נגד החוק, אגב... אתה מוזמן לפעול לפי האמונה שלך אבל תמצא את עצמך בבית כלא לכל החיים שלך בגלל האמונה של המדינה... אל תעשה השוואות של אימפוטנט, בבקשה

NecroSight

New member
אתה יודע מה בנאדם מאמין היה אומר?

שאתה תענש ותתחרט על כל החטאים שאתה עושה,זה אותו הדבר תגיד מה בראש שלך אתה פשוט לא מבין ומתמצא בענייו אני לא אתווכח איתך

למעלה