זוגיות

זוגיות

יש פה הרבה שרשורים על נושא המיניות וזה הגיוני כי זה נושא שמעסיק את כולנו וכולנו חושבים עליו הרבה. אבל רציתי לדעת איפה אתם עומדים בנושא הזוגיות? האם זה משהו שחסר לכם? יש איזה רצון להיות בקשר רגשי?
אני שואלת כי אותי אישית זה מעסיק לא מעט. אני בת 29, חברותיי ובכלל אנשים סביבי נשואים עם ילדים או בדרך מאוד קרובה לשם. אני מסתכלת עליהם ותוהה מתי לי זה יקרה. אני יודעת שלא הכל ורוד ואושר לא בא עם זוגיות אבל אני מאוד מעוניינת להיות במקום כזה עם בן אדם שיהיה בעיניי יחיד ומיוחד.
בנוסף אני חושבת על ילדים..אני יודעת שהרבה מסתכלים על זה כאילו אני לחוצה ויש גברים שישר נבהלים אבל בעיניי זה טבעי אני ילדה גדולה, יש לי אחיניות שאני אוהבת וברור לי שבעתיד ארצה ילדים ויש לי פחד כזה שלעולם לא יהיו לי כי אני לא רואה את עצמי מביאה לעולם ילד לבד.
אז זהו חשפתי את החששות שלי, אשמח לשיתוף שלכם

iba90

New member
גם אני מעדיף זוגיות...

סביר להניח שאם אני כאן בפורום אז אני
לא מהסטוציונרים או מהמתפרפרים. בסופו של יום בן אדם רוצה לחזור אל הפינה שלו בעולם ושיהיה שם עוד מישהו שירצה לדאוג לו/לאהוב אותו/להביא איתו ילדים ופשוט להיות שם. לגבי ילדים...במצב של היום ילד הופך להיות שיקול כלכלי אז זה משהו שצריך לתכנן היטב...אבל כן הייתי רוצה ילדים לכשאסתדר כלכלית. שיהיה לנו בהצלחה!

Berethor

New member

A 26 cm Schlong

New member
זוגיות זה בולשיט שהחברה שלנו המציאה

אנחנו לא נועדנו לחיות בזוג כל חיינו.

אם יש משהו שאני מקנא בו אצל נשים זו היכולת שלהן להביא לעולם ילד בלי גבר בתמונה. תרומה קטנה של זרע ואת אמא.

אם לגברים הייתה האופציה להביא לעולם ילדים ללא נשים, כבר מזמן הייתי מגדל שבט.

לא מבין מדוע את לא רואה את עצמך מביא לעולם ילד לבד. הלוואי עלי.

Berethor

New member
שלונג כמוך לעולם לא יבין את ערך הזוגיות

כל מה שעניין אותך זה לחפש כמה שיותר סקס ולהיא כמה שיותר ילדים, לא משנה ממנה. אם תפסיק לרגע לחשוב מלמטה, אולי תבין תסיבה למונוגמיה.

A 26 cm Schlong

New member
אני ממש לא חושב מלמטה

אבל הייתי שמח אם תסביר לי מה כ"כ טוב במונוגמיה, או בזוגיות באופן כללי.

Berethor

New member
זה חסר טעם, להסביר לשלונג משהו

חוץ מזה תשים לב שעוד פעם זלזלתה פה בנושא שהוא מהיסודות של הפורום, והוכחתה בפעם המי יודע כמה שאתה לא שייך לכאן.

A 26 cm Schlong

New member
חבל (בשבילך) שאת ההודעה הזו המנהל לא מחק

טוב, נו. גם מהמשפט המטופש הזה שנותר מבינים שאתה לא גאון גדול ("זלזלתה", "הוכחתה").

במקום לכלות את זמנך בפורום, אני שב וקורא לך לחזור לספסל הלימודים, אולי שם בכ"ז תצליח.

A 26 cm Schlong

New member
זכותי המלאה לא להתלהב מזוגיות

ואתה מוזמן לפרוש כנפיים ולעוף מהפורום, או לכל הפחות להתעופף מעל ההודעות שאני כותב. אל תטרח לקרוא ואל תטרח להגיב.

מבזבז לי את הזמן ועוד מעיז להתלונן.

וזכותי להשאר בפורום הזה מתוך כבוד לכותביו

אם לא תכתוב ותפגע בחבריי לפורום, לא אטרח לקרוא את הודעותיך ולהגיב להם.

A 26 cm Schlong

New member
איזה גבר אתה! מגן על החברים הוירטואליים שלו!

חבל רק שאתה חסר הביטחון הכאילו מופרז הזה שלך, גם מחוץ לכתלי הפורום. אולי משהו בכ"ז היה מצליח לך בחיים.

במקום לשמור על הכאילו חברים שלך, שמור על הפה שלך. ככל שתשאיר אותו סגור בנוכחותי, ייטב לך יותר.

הזהר בכתיבתך

אתה לא כותב כאן דעות מליבך
אלה מוציא את תבכולך בשפיטה שאין לנ כאן מקום
ובשל כך אתה מערער ומשפיל ללא הצדקה קוראים רבים כאן

אתה מאיים עלי: "שמור על הפה שלך. ככל שתשאיר אותו סגור בנכוכותי, ייטב לך"

|הדגשגם|על הדברים האלה, מן הראוי שכתיבתך כאן תחסם

כי הם מיצגים את הלך חשיבתך המתנשאת והאלימה !!!

A 26 cm Schlong

New member
אתה מתיש אותי

אני לא מתנשא, לא אלים, והכי חשוב - לא מכבס מילים.

אם העובדה שאני כותב בלי לברור את המילים במסננת לפני זה מציקה לך, עצתי בעינה עומדת: כשאתה נתקל בהודעות שהניק שלי נישא לידן בגאון, אתה מוזמן לדלג מעליהן להודעה הבאה אחריהן.

שא ברכה.

goldy

New member
כמוני כמוך

בכל פעם שאני מדמיין שיש לי רגל שלישית הדבר מעניק לי ביטחון רב.

Berethor

New member

עדיין לא מבין איך הוא לא נחסם. אחד כזה היה צריך לחסם מזמן.

למעלה