אז תתבע אותי
"אין לך שום זכות".
אני מבין שלא רק שאתה שומר הסף של הפורום, אתה גם זה שמחלק זכויות.
אם לא היית מלא טינה אלי, אולי היית פותח את הראש שלך ומנסה להבין שאני לא נגד זוגיות, פשוט לא מבין מה הטטרם הגדול שכולם עושים מזה.
מה זו זוגיות בעצם? (תוציא לרגע את האהבה מהתמונה, כי גם היא נעלמת אחרי זמן מה ונשארים רק עם השגרה, שלא לומר שאפשר לאהוב מישהו/י גם בלי להיות אתו/ה בקשר רומנטי). הדרך שלנו לקבל חותמת מהחברה שאנחנו "נורמליים", ש"הכל בסדר אתנו". אולי בגלל זה חלק לא מבוטל מהכותבים בפורום הזה חש תסכול, כי הוא לא מרגיש שהוא חלק מהחברה, לא כי הוא באמת זקוק לזוגיות.
אף אחד מאתנו לא נולד עם הדחף לחיות בזוג. זה משהו שאנחנו חשים שצריך לעשות, כי זה מה שהחברה מלמדת אותנו מהשניה שאנחנו מגיחים אל אויר העולם. אנחנו נולדים עם דחפים מיניים, אבל אין בינם לבין זוגיות דבר וחצי דבר.
כותב פה מישהו על הכיף שבבילויים זוגיים. מה זה הקשקוש הזה? בשביל לבלות לא צריך להיות בזוג. אפשר לבלות לבד, או עם חברים, או עם המשפחה. היכולת לבלות לא שמורה לבני/בנות זוג בלבד. מוסיף אותו אחד וכותב "סקס זמין". אם זו לא חרטה, אז מה כן? בשביל סקס לא צריך זוגיות, בדיוק כשם שבשביל להביא ילדים לעולם לא צריך להיות בקשר זוגי רומנטי, או להתחתן.
אז אני אשאל שוב, ותנסה לרגע לצאת מהלול שאתה מכלה בו את זמנך, תוציא את המוצץ מפה, ותנסה לנהל דיון ענייני - מה כל כך טוב בזוגיות?