זוגיות

A 26 cm Schlong

New member
זה בטח יימחק, אבל אתה פשוט אדיוט

אני לא כתבתי על סטוצים, לא על לעשות ילדים "שלא אכפת ממי".

אתה לוקח את הדברים שלי, מוציא אותם מהקשרם לחלוטין ועוד טורח ומסובב אותם כך שזה ייראה כאילו אני ה-BAD GUY לא משנה מה אכתוב או אעשה.

אתה אובססיבי לגבי, זה ניכר בכל מילה ממילותיך.

אני מציע לך לנתב את האנרגיות שאתה משקיע בסילוף הדברים שלי, במציאת בת זוג.

Berethor

New member
עדיף שאתה תמחק ביחד עם זה

אני לא מוציא אותך BAD GUY, זה מה שאתה.

Berethor

New member
צודק הוא ממש לא

דבר אחד זה להיות אנטי מונוגמיה, וזה כבר בעיה שלו, דבר אחר זה ללכלך על מונוגמיה ועל אנשים שנמצאים בזוגיות.

dori78

New member
סופרמן, סע לתאילנד או להודו

יש שם מספיק נשים שתמורת הסכום הנכון יעשו לך ילד ואח"כ לא תשמע מהן.
בהצלחה עם לגדל אותו לבד. נדמה לך שזה נורא קל? אתה טועה.
מרבית הזוגות מתגרשים אחרי 4-5 שנים. יודע למה? בגלל הילדים.
ברגע שצריך לתפעל ילדים, צריך לוותר על הרבה דברים.
למשל על קריירה מצליחה, כי זה לא באמת אפשרי להישאר עם הילד 20 ימים בשנה בבית כשהוא חולה, בנוסף לימים שאתה חולה,
שלא לדבר על לאסוף את הילד מהגן בשעה ארבע אחה"צ - ועדיין לתחזק משרה של 9-10 שעות עבודה ביום.
זה לא באמת אפשרי, להעניק לילד את תשומת הלב שהוא ראוי וזקוק לה ועדיין להיות זמין עבור הלקוחות והשותפים העסקיים שלך כמעט 24 שעות ביממה.
לא מעט זוגות מגיעים לרבנות, כשההתחלה של הריב היא ב"למה שאתה לא תפסיד יום עבודה פעם אחת?" וגם "אני נשארתי איתו אתמול, מה כבר יקרה אם תישארי היום את? במילא את עובדת חצי משרה, מקסימום יפטרו אותך..."
אז ילדים זה טריגר עצום למריבות בזוג, לעומת זאת כשאתה לבד - אין לך אף אחד לחלוק איתו את העול הזה.
זה מתיש בצורה שלא תאמן, לדאוג לכל צרכיו של הילד לבד.

בתור זיין על וסופר מוצלח באופן כללי, אתה גם בטח מרוויח מלא כסף ויכול לממן או-פר.
אז סליחה, בייביסיטר זה יפה ונחמד - אבל להחזיק מישהי שתגדל לך את הילד - לא באמת נחשב להיות הורה.
ילד זה התחייבות ענקית, בתור מי שלא מעוניין להתחייב ליצור בוגר ואינטראקטיבי - איכשהו, אני לא רואה אותך מתחייב ליצור צווחני שלא מסביר אפילו על מה ולמה הוא צורח כבר שעתיים רצוף, למרות שהוא אכל וגם החליפו לו את החיתול.

A 26 cm Schlong

New member
את כותבת את זה מניסיון?

אני לא זיין על, אבל דבר אחד בטוח, אם כבר בזיונים עסקינן: את זיינת שכל מהמעלה הראשונה.

פופוליסטית, דמגוגית, מסלפת דברים ומוציאה אותם מהקשרם. את ו-ברת'ור החלטתם לסמן אותי כמטרה, השד יודע למה. שיהיה לכם בכיף.

Berethor

New member
שוב אתה תוקף כל מה שזז פה

ושוב אתה יורד על חוסר ניסיון, עוד נושא מהותי של הפורום הזה. מתי כבר יעיפו אותך מכאן מתי.

A 26 cm Schlong

New member

dori78

New member
לא מניסיון אישי, מהיכרות קרובה עם הנושא.

אתה צריך לקבל בעיטה מרונלדיניו בביצים כדי לדעת שזה ממש, אבל ממש כואב? לא.
מספיק שנתקלת פעם במשהו בקטנה, כדי לדעת שזה אזור רגיש. לא לכל דבר צריך ניסיון אישי וספציפי.

נורא יפה מצדך שאתה משתף אותנו במילים המסובכות שאתה מכיר, אני בטוחה שיש לך עוד.

אני לא פופוליסטית, כי זה לא כזה פופולרי להגיד שילדים זה עול.
אני לא דמגוגית, כי אני לא מנסה לשכנע אף אחד בעמדה שלי, רק משתפת בדעותיי.

יש לי הרבה מה להגיד ואני לא רואה שמישהו אסר עלי לעשות את זה פה.
אם לא מוצא חן בעיניך - כמו שכתבת למישהו אחר פה - אתה מוזמן לקפץ בקלילות מעל ההודעות שלידן מתנוסס בגאון הניק שלי.
קשה לך להתמודד עם בחורות שיודעות להגיד עוד דברים חוץ מ"כנס אליי עכשיו, חזק"? tough luck.
תנוח דעתך - לא סימנתי אותך כמטרה, אין לי שום דבר נגדך באופן אישי, אני לא מכירה אותך.
אני מגיבה עניינית לכל הודעה שלך בנפרד.
עד כה, אתה זה שמתמקד בלכנות אותי (ואת הגולשים האחרים) בכינויים כאלה ואחרים, במקום להתייחס עניינית לדברים שלי.

אמרת בפירוש שאם היית יכול מבחינה טכנית להביא ילד לעולם לבד, היית עושה את זה אתמול.
אמרת שאתה לא רואה קשר בין זוגיות וילדים ושאם פות"ש כל כך רוצה ילד, היא יכולה לגשת לבנק הזרע.
התייחסת לעניין הבאת ילד לעולם לבד כאילו זו משימה פשוטה, שהחלק המסובך שבה (מבחינתך) הוא עניין ההיריון והלידה.
אתה מוזמן לשתף אותנו אם יש לך מחשבות גם לגבי גידול הילד, לא רק היצירה שלו.

Berethor

New member

טיפוסים כאלה צריכים לקבל הרבה יותר בעיטה בביצים כדי להבין, הם צריכים לעבור סירוס, מי שלא מבין במוח מבין בכוח.

A 26 cm Schlong

New member
בוודאי שאת פופוליסטית ודמגוגית

הרי את מנסה לקבל תמיכה ואהדה לטענות שלך על ידי זה שאת משתמשת בססמאות זולות כמו "ילד = וויתור על קריירה", "ילדים = טריגר למריבות", שכל תכליתן חיזוק הטענות שלך עצמך. טענות שהן משוללות אחיזה אמיתית במציאות, והן לא יותר מאשר אוסף של דעות קדומות.

אני מציע לך לעיין במילון "אבן שושן" וללמוד קצת יותר על המושגים הללו.

הטיעון שלך על הבעיטה בביצים, ציורי ככל שיהיה, לא משכנע. סורי.

dori78

New member
והתייחסות עניינית לנושא הילד אפשר לקבל?

או שאתה פה רק כדי להשתלח במי שלא עונה אמן אחריך?

uncle creepy

New member
אני לא יודע

אם נועדנו לחיות עם בן\בת זוג אחת כל החיים - אבל זוגיות איננה בולשיט. זה ממלא מאוד. אבל שמע - דעתך זו זכותך. אני ספציפית נגיד יותר מסכים עם נישואין זה יותר מוסכמה חברתית - זוגיות נטו? בלי תנאים? לא רואה את זה כבולשיט בשום צורה.

anima25

New member
גם אני חוששת

לדעתי במקרה שלי, משהו לא בסדר עם המחשבה שלי שלא מאפשר לי למצוא זוגיות. אני חוששת, או יותר נכון אני בטוחה שאם לא יחול איזשהו שנוי בי ובחיים שלי אני אשאר לבד. קשה לי להתפשר למרות שאני יודעת שאם הייתי עושה את זה אז כבר הייתי בזוגיות. אני לא מרוצה מעצמי ולכן גם קשה לי לצאת עם משהו שאני מגדירה אותו כיותר מוצלח ממני. אני נמצאת במילכוד, מודעת לזה. קשה לי לצאת ממנו. היו לי הזדמנויות דומות לאלה שהיו לחברות שלי שנמצאות בזוגיות פשוט אני בחרתי לא לנצל אותן.
להמשיך לחכות עד שהאחד המתאים יופיע? גם אני כבר לא מאוד צעירה

במקרה שלך ה"אחד" לא יכול להופיע

הגדרת את מצבך והמלכוד בו את נמצאת בצורה מצוינת.
אינך מרוצה מעצמך, אינך מסוגלת להיכנס לזוגיות עם אדם שאת מגדירה כמוצלח ממך (ובטח שלא תכנסי לזוגיות עם אדם שאת מעריכה עוד פחות מאשר את עצמך). אז לאיזה אחד מתאים את רוצה להמתין?????

לכי לטיפול רגשי/נפשי אחרת תנציחי את מצבך וחבל

anima25

New member
אני רוצה משהו שהוא

הגירסה הגברית שלי. פלוס מינוס

אינני מאמין לך

לא מאמין ששתרצי זוגיות עם אדם שלא תעריכי (כפי שאינך מעריכה את עצמך).

לכי לטיפול

עבורי זוגיות חשובה יותר

מניסיון מיני. אני שואפת להגיע יום אחד באמת לזוגיות ,גם אם זה אומר להיכנס אליה בלי ניסיון קודם וזה הנושא שיותר מטריד אותי מאשר אם שכבתי עם מישהו או לא..
העובדה שאין לי בכלל ניסיון זוגי בגילי גורם לאנשים להרים גבה. למרות שלא הכי אכפת לי מה הם אומרים, פשוט בזמן האחרון זה התחיל להציק גם לי. תמיד חשבתי שזה יבוא מתישהו, וזה לא קרה

למעלה