זוכה תחרות קריקטורות אנטיש' באירן:

פטנט חרדי ידוע..

"במהלך ההתפרעויות בימים האחרונים, נתקלים השוטרים בשורה ארוכה של גידופים וקללות מצד החרדים בירושלים. בין היתר, מכנים החרדים את השוטרים "נאצים" ו"גסטאפו", ומשווים בין מעשיהם לבין אלו של הנאצים בתקופת השואה. סגנון ביטוי זה הגיע לשיאו בסוף השבוע האחרון, בכרזה שהופצה ברחבי השכונות החרדיות בעיר ובה נכתב כי גורלו של מפקד המחוז, ניצב אילן פרנקו יהיה "כשל סבך הנאצי, פרנקו שמידט". " (ידיעות)

masorti

New member
אז גם הם מצייתים לחוק גודווין.

מה שלא מקטין את אשמתך בענין זה.

צר לי על כך, וצר לי אם פגעתי

בך. זו הוכחה שגם כאן מטעים אותנו, והשאלה היא למה? איזו סיבה יש לתקשורת להפיץ תמונות שאינן נכונות? זה היה הרושם שאני קיבלתי מהמצעדים. והזדעזעתי. אני מעדיפה לחשוב על קהילת ההומוסקסואלים והלסביות כקהילה של אזרחים שתובעים שויון זכויות בפני החוק ובפני האדם. בעיקר בפני האדם - משום שהחוק נשלט על ידי בני אדם, בין השאר גם דתיים , שמכחישים שגם אצלם קיימת תופעה זו.

המולך החדש ...

קוראים לו "רייטינג" והוא לא יודע שבעה.... לו ראית אותי
אני בת 45, אמא ל-3 , אקדמאית, חברה בוועד ההורים של בית הספר ... מצחיק אותי לחשוב שמישהו מדמיין אותי הולכת עם נוצות . אבל למען הרייטינג, בכתבה שבה התראיינתי פעם על הזכות של ילדים למזונות במשפחות הומולסביות - הצמידו לכתבה תמונה של שתי דוגמניות שיכולות להיות הבנות שלי, מתנשקות. למה? רייטינג. אכן אנחנו בני אדם והרבה מאיתנו הורים, שתובעים שוויון זכויות. את הזכות להנשא, הזכות לגדל את ילדנו בכבוד, והזכות להתאגד ולהפגין למען זכויותנו.

זאת הבעיה, את בסדר גמור

אבל מישהו אחר שעושה רייטינג הורס. הרייטינג הזה פוגע ריגשית באחרים.

Rhett Butler

New member
נכון

כל המצעד הזה הוא ניצול ציני של הקהיליה הגאה בארץ. הפגנות למיניהן אף פעם לא השיגו את מטרתן אלא רק להיפך. הציבור לא אוהב מתפרעים משום סוג. המטרה האמיתית היא לעשות פרובוקציה לחרדים וש"ההומיים יחטפו קצת אז מה". אם יש להם שכל הם יעשו מצעד שליו בת"א שיועיל הרבה יותר. אז שלא יעבדו עליכם.

ומה אומר על כך הנביא צפניה:

סיפרו לי בשבת. צפניה, פרק ג' פסוק י"א, מדבר על העיר ירושלים: "בַּיּוֹם הַהוּא לֹא תֵבוֹשִׁי מִכֹּל עֲלִילֹתַיִךְ אֲשֶׁר פָּשַׁעַתְּ בִּי כִּי אָז אָסִיר מִקִּרְבֵּךְ עַלִּיזֵי גַּאֲוָתֵךְ וְלֹא תוֹסִפִי לְגָבְהָה עוֹד בְּהַר קָדְשִׁי".

תשובה לשלומית

אני מופתעת מהמילים של צפניה הנביא" "עליזי גאוותך", משום שאלו הם ביטויים שמתאימים לתקופה שלנו ולא לתקופת התנ"ך. זאת הסיבה שהבאתי את הפסוק, ולא שום סיבה מעבר לכך.

השב"בניקים מתפרעים ברחובות ירושלים

והם המתפרעים היחידים שיש ברחוב הישראלי. לא הציבור הדתי ולא הציבור ההומולסבי... אף אחד מאלו לא מתפרע. תמיד יהיו מופרעים שינצלו תירוץ לפתוח מהומות ואי אפשר אלא לתת למשטרה לשים אותם במקומם. אני לא מכירה אף דתי שמתפרע ברחובות. לזרוק אבנים על שוטרים . חברה יקרה (ודתיה אורתודוקסית) כתבה על ההתפרעיויות : א. יש שם חילול השם (וזו עבירה באמת חמורה) ב. כותבים שם בלשון שאינה נקיה + לשון הרע + הוצאת דיבה (לדעת החפץ חיים זה בערך 31 לווים) ג. שינאה ושיטנה עושים רע לעדינות הנפש, למוסר, לשימחה וליכולת לעשות תשובה, ואין לי מה להוסיף על זה.

למעלה