זוכרים את הסושי ספמנון, הבחור הרוסי

זוכרים את הסושי ספמנון, הבחור הרוסי

שיצאתי איתו פעם אחת? אז למרות שלא התלהבתי, נתתי עוד צ'אנס לאחר שהבהרתי לו שבזמן שהשפמנון בצלחת רצוי לקחת בחשבון שהטבע יעשה את שלו ואני אתרחק. בנוסף רמזתי על עניין הבישום בדרך עדינה ומתוחכמת ביותר: פרי בטלפון-"תגיד, איזה בושם טוב אפשר לקנות לגבר כמתנה?". סוש-"מה אני מבין בבשמים, אני לא שם. אני מסריח טיבעי?!". פרי-"מה ז"א לא מבין?! אתה צריך להבין וגם לשים!". וגבירותי ורבותי זה עבד. הוא שם בושם לא רע. שהריח כמו...סנו... רק מה..כשנכנסתי למכונת שוב היה ריח מתברר שלמרות שאמר שהוא לא מעשן הוא החליט לחרוג ממנהגו ולקחת איזו סיגריה לפני הפגישה, אגב הסיגריה הריחה כמו גרס...היה בא לי להקיא. והכי גרוע שהארומה שיצאה לו מהפה ממש לא הוסיפה. תוסיפו לזה ניסיון שלו להחדיר לי לשון וידיים לאיזורים אינטימיים כמעט בכל דקה נתונה. קבלו אותי מרחיקה ממנו את הידיים ונהפכת לחייה אכזרית שמתגוננת. קבלו אותו מתחת לגופייתי כאלוף זריזות ידיים פותח לי ב"שלאק" אחד את החזיה. קבלו אותי בתרגיל הסטירה המשולש הכולל פינלה בזוג ה"צלצלים" והכרזה "יאללה ביי, הלכתי". קבלו אותי יוצאת מהאוטו ומתרחקת ללא מילים וללא הסברים מיותרים אבל לפחות עם הבגדים. קבלו אותי מסמסת ליתר ביטחון בכדי שלא אשמע מימנו יותר: "הלכתי כי אני לא מוכנה למגע איתך, דחפת אותי למשהו שאמרתי לך שהרגשתי בו לא נעים ושאני לא רוצה. ואם זה לא ברור אני ואתה זה לא זה. לילה טוב ובהצלחה". סוף. ואז החלטתי לעבור לצד השני -> של הכביש.

belli80

New member
אבל

איך הידיים שלו הגיעו לשם מלכתחילה? אני מבינה שלא רצית להיות בסיטואציה הזו. ברור. אז למה היה לו הפתח והנגישות למצב כזה? למה לא הבהרת את עצמך שתי שניות קודם? סתם בילבלת אותו. לילה טוב.

כמה שאלות את שואלת?

מאיפה לי לדעת איך הידיים שלו הגיעו לשם מלכתחילה, מה אני מוח השדרה שנותן פקודות למוח להזזת אייברים...??? הלו..... ומה זו השאלה הזו?..."למה לא הבהרת את עצמך שתי שניות קודם?". שתי שניות קודם הוא לא עשה את זה אחריהם הוא ניסה לגעת, כשנאמר לו במפורש "אל תיגע בי!" הוא הרפה וניסה שוב ושוב...אין לי את כל היום להסביר את עצמי.את יכולה לחבק, את יכולה לנשק מישהו. וזה לא אומר שאת חייבת להסכים ליותר מזה. חוצמיזה שהארומה שהתלוותה לעניין לא תרמה לטובתו. לצערי נתתי צ'נס שיבין את כוחה של המילה "לא!" יותר מפעם אחת, אבל כנראה הבחור לא למד מספיק באולפן ...אז הוא קיבל מנת "לא!" עם תוספות בצד. העיקר שהלכתי. חוצמיזה, אף פעם אל תכריזו את המילה "סתם בלבלת אותו!", בכדי לתת תירוץ עלוב להתנהגות מגעילה של בן אדם שלא יודע גבולות. קצת שוביניסטי לחשוב כך. בכל אופן אני הבהרתי את שלי וכשזה לא נקלט, עשיתי את שלי! ועל הדרדס שלי שאר התירוצים שיכולים להמציא עבור ההתנהגות הדוחה שלו. בוקר טוב

belli80

New member
לא מחפשת

תירוצים "בשבילו" - לא אמא שלו ולא החברה הכי טובה שלו. כל מה שאמרתי הוא שאם אמרת "לא" - היית צריכה לשמור על מרחק פיזי כזה שלא יאפשר לאצבעות שלו להשתרבב לך לחזייה. זה הכל. יש אנשים שכשאומרים להם "לא" אבל נשארים לשבת קרוב קרוב, וממשיכים להתמזמז איתם זה מבלבל אותם. כשזה קרה לי- לא נזקקתי ליציאה דרמטית, או להתמודדות עם ארומה לא מושכת. אמרתי לא, לקחתי 20 סנטים אחורנית, וזה עשה את שלו. את יכולה להבין את הדברים שלי איך שאת רוצה- כהתקפה (?!) או כעיצה ידידותית (שזה מה שהם). תעשי מה טוב לך. יום נעים.

מי שרוצה להטריד ימשיך להטריד

ולשלוח ידיים גם אם תגידי לו לא!, תלבשי מעיל פרווה תתני לו 2 סטירות מצלצלות (הוא תמיד יכול להחזיר) ותתרחקי ממנו 20 מטר!(ולא סנטים), הפיתרון היותר טוב הוא להתייחס להתנהגות כזו פוגענית ולא להאשים את הקורבן.

aviavram

New member
עובדות מה זה עובדות היא לא מבינה אחי

מה היה קורה לו זה היה מתרחש לאחרשני שוטים של אבסולוט אלוהים ישמור לא רק האצבעות היו עובדות גם כל השאר ועוד היתה מתריסה איך קרה

באז באז

New member
חרטא

בשביל לשבור מרחק של 20 ס"מ (וגם 10) צריך לשחק "תופסת" עם מי שלא רוצה. חלאס להציג את הנשים כמסכנות, אם לא היה הפעלה של כוח פיזי זה היה הרבה יותר בשליטתה ממה שהיא מודעת. פעם אחת, פעמיים, אפשר להבין, אבל אחרי פעמיים אפילו אסימון יכול להבין מה יקרה שתהיה קירבה בפעם השלישית. מישהו מוכן להסביר לי למה להמשיך להתנשק עם מישהו שלא מריח טוב ומנסה שוב ושוב לשלוח ידיים? למה להגיע שוב ושוב למצבים אינטמיים? זה כאילו רק הוא צד בסיפור כאן, לה בכלל לא היתה שליטה, נתינה שלו.

תגיד אתה מקשיב לעצמך?

ישנשים ויש אותי..ואגב לא זכרתי בכלל שמניתי ספציפית באיזה מגע הוא החליט להבליג?.... וכן הוא צד בסיפור הזה, אני אמרתי את שלי ובגלל שלצד שלא לא הזיז החלטתי להזיז לו. סליחה באז באז..אתה לא מכיר אותי?...אני לא "הנשים" הללו שאתה מתאר. אני זאת אני ויש לי רגש והחלטתי לתת צ'אנס גם אחרי שניסה לגעת ולמה?! כי אני רוצה לדעת שהמטרה שלו היא להכיר אותי ויתכן שהגזים, ירגע ויתאפס. ולמען האמת שהכל התלווה בהצגה מוכרת של "אוקיי, הבנתי..סבבה" ותתפלא אבל ברגעי רוגע אתה רוצה להאמין שמעתה הולך להיות שקט. אך ברגע שמבחינתי נחצה הטווח האינטימי שלי. שמתי לזה קץ באופן מידי. ואגב אני גם יכולה להתחרמן על מישהו..אבל אם הוא אומר לי לא ומראה לי לא אתה יודע מה...אפילו חצי לא. אני נבונה מספיק לדעת לשמור על דיסטנס ממנו! אני בהחלט לא אנסה לשלוח אליו ידיים. בתגובה שלך תארת את את הגבר כמישהו שלא יודע לשלוט ביצרו..אל תצחיק אותי, כולנו בני אדם. מבחינתי אצל אנשים נורמאלים גירוי מיני/יצר הוא דבר שניתן לשליטה. אלא אם כן לא רוצים לשלוט עליו.

באז באז

New member
את רשמת "כמעט בכל דקה נתונה"

מזה הבנתי שזה לא פעמיים ולא שלוש. אם היית מורידה לו כאפה בפעם השניה הייתי אומר שחבל שלא העפת לא איזה שן תוך כדי. שלא תביני אותי לא נכון, אני חושב שהוא יצור מגעיל, מישהו שאין לו את היכולת המינימלית לכבד קצב של בחורה וכופה את הקצב שלו עליה ובמודעות שהיא לא מעוניינת! אבל! אם זה כמו שאני מבין שזה. כלומר, כמה וכמה פעמים, אני לא מבין בשביל מה הכאפה. בפעם העשירית שהתחלתם להתקרב לא ציפית שהוא ינסה שוב משהו?! אני מוכן לקבל את זה שקיוות שהוא יתישר לפי הקצב שלך פעמיים שלוש, לא יותר מזה. אגב, לא איכפת לי שתנסי גם 100 פעם לתת לו הזדמנות להבין את הקצב שלך ואת הרצונות שלך. אבל כשזה נכשל באופן כל כך צפוי, את כבר צריכה להבין שזה צפוי ומיותר מראש ולא להגיב כמו שהגבת.

מיותר למנות ולהכנס לדקויות

הפגישה לא היתה כל כך ארוכה. ובכל רגע נתון התייחס לכך שהוא חיפש קירבה יחסית תמימה כשטיילנו בדרך. אבל כשהיינו ברכב הוא הבליג. ואז קרה מה שקרה. אבל הבנתי את הכוונה שלך, רק אני חייבת להתוודות שניסיתי להלחם עם הבררנות שקיימת אצלי, אני מנסה להתפשר. להסתכל גם על דברים שלא ממש עושים לי את זה וללמוד לקבל ואולי אפילו להתחבר. אבל כפי שאתה רואה, זה לא ממש הולך לי.

aviavram

New member
זה אולי שורש הבעיה -מהאוב

את לא זוכרת את מדחיקה את לא ממש מנסה להבין לעצמך לא פלא שזה לא פעם ראשונה ובכלל גם הלשון ? מה הלכת עם מחשוף עד הטבור? גבר לא מתאפס משהוא דפוק אצלם האמת גם אישה רק משלב מסויים לא על ההתחלה רגע מה אני קורה גם את שלך אליו ידיים או שזה רק משל חלק מהכיף האמיתי במן להגיע לחוסר השליטה עם מי שבאמת רוצים 90 אחוז מבעיות חוסר האורגזמה לדברי גריי זה נובע מבעיות וצורך בשליטה למה את רוצה סקס למשהוא מכני מרובע? שים ידפה דגדג שם ? הניקוד פה לא עובד אבל תשטלתי על הטקסקסט בקלות לדעתי

תגובה:

1).אמרתי לא ושמרתי על דיסטנס אבל מה לעשות מכונית זה דבר צפוף. 2).לגבי טענתך לאלה שנשארים לשבת קרוב אומרים "לא" וממשיכים להתמזמז איתם וזה מבלבל אותם. ולפי מה שאת מספרת באמת שעצוב לדעת שיש כאלה "שמתבלבלים" ולא מסוגלים להפריד בין נשיקה לוהטת או גיפופים לבין סקס. אגב שוב אציין שזו הייתה פגישה שניה שלי, ואני בדגל..כל שהדבר האחרון שרציתי זה להתמזמז עם בחור שאני לא מכירה ושבחרתי לבדוק עם קיים צ'אנס בינינו למרות שהוא מלכתחילה לא ממש היה הטעם שלי. כבחורה בוגרת שמנסה להאבק במה שנקרא בבררנות, פשוט רציתי לבדוק. <אני מקווה שגם זה לא אפשרי ולא יגרום לדעתך לבלבול. גילך לא צויין בכרטיסך אבל, אני מניחה שאת או יותר צעירה מימני או יותר בוגרת מימני בהרבה. תביני שבאוזני שלי, כאשר את בוחרת לומר על מישהו "שהוא מבולבל" כאשר שבמפורש נאמר לו "לא, לא מתאים לי!" כמה פעמים. זה בעצם סוג של אמפטיה כלפיו. ולומר לי מה הייתי צריכה לעשות בכדי למנוע מימנו סיטואציה כזו זה לא רלוונטי וכי לא ביקשתי עצות, כי כבר פעלתי! בהודעה שלי לא באתי להתלונן. פשוט שיתפתי את חברי לפורום. אבל תודה על "העיצות שלך" אני מקווה שלא אזדקק להם בעתיד.

למעלה