זוכרים את הסושי ספמנון, הבחור הרוסי

Old Girl

New member
מה את בכלל מצטדקת?

בכל פעם כשמטרידים אותך/ עושים בך מעשה מגונה/ מתנהגים אליך בגסות ואת מרגישה מגעיל, נורא ואיום - תמיד יהיו האנשים האלה שיסבירו לך כמה לא היית בסדר, כי דברים כאלה לא קורים לנשים חכמות/ חסודות / מכובדות (תלוי בנקודת המבט של המסביר), ואז תרגישי עוד יותר מגעיל. שימי פס ומאחלת שיהיה לך יותר מזל עם הגבר הבא!

belli80

New member
אויש..

אני אגיב לך, למרות שדבריי מכוונים גם לתגובתה של פרי עצמה... לא, אני לא מצדיקה את המעשים שלו, ולא, אני לא "מסבירה" לה מה היא עשתה "לא בסדר" (ותודה על הטון המתנשא) כל מה שאמרתי הוא שהרבה יותר פשוט להימנע מלכתחילה מהסיטואציה הזו, שהרי היא הלכה והתפתחה ככל שהערב עבר. בתור אישה (איך אמרת? חכמה, חסודה ומכובדת..) אני ערה מאוד לעובדה שהעולם שורץ בחראות שצריך לתלות בכיכר העיר, ואם אפשר- אחרי סירוס מכאני. וכן, גם לי זה קרה, ובצורה הרבה הרבה הרבה יותר אלימה ממה שתיארו פה. ולא, אני לא חושבת שזו אשמת הקורבן, ולא, אני לא מנסה לתרץ את ההתנהגות שלו בשום אופן. ואני האחרונה שאגיד שאישה עשתה משהו ש"זימן" את האירוע, ולא משנה בכלל איך היא התנהגה שנייה קודם לכן. מה שאני כן אומרת הוא שאפשר, וצריך, לצמצם משמעותית את תחום החיכוך הבעייתי כשמזהים טיפוס בעייתי שכזה- שמבחינתו "לא" זה מונח נזיל. אני מעריכה את זה שפרי ניסתה לתת צ'אנס נוסף לבחור שעל פניו לא נראה מתאים לה, וצר לי שהעניינים התגלגלו כפי שהתגלגלו. אני פשוט הייתי מבהירה עצמי בצורה הרבה יותר חותכת אם הייתי נקלעת לסיטואציה שבה אני מרגישה מאויימת, ובסופו של דבר הרי זה מה שהיא עשתה.. אין צורך להיות תוקפנית, במיוחד כשאת לא מודעת בכלל לעבר של האנשים שנמצאים פה. באמת בהצלחה עם הגבר הבא, ויום נעים.

belli80

New member
יופי באמת

הבנאדם צריך לעבור ניסיון אונס אלים כדי לקבל
...

aviavram

New member
לא

הבן אדם לא צריך להביא עצמו לסיטואציות כאלה ותו לא השרשור הזה העלה לי קצת את לחץ הדם שהתחלתי לעבור תגובה תגובה עם הקוראים והמקור סליחה

אם המילה "תוקפנית" הופנה אלי

אני לא תקפתי, ואגב אני האדם האחרון שיתנשא. כי אין לי על מה. בקיצור יקירתי..אני לא כל כך אוהבת לספר פה על טראומות אישיות קשות אחרות או כדוגמת המקרה שבחרת לרמוז עליו מחייך האישיים. לכן אמנע מלהגיב. אבל צר לי לשמוע על מה שעברת. אני מקווה שהכל בסדר איתך עכשיו ושזה כבר מאחורייך.

aviavram

New member
את לא חייבת לספר או להגיב

ואני שם לב שקשה לך עם דעה שונה משלך כן נשיקה לוהטת -ועוד עם משהוא שהוא לא טעמך עשויה להתפרש כצעד תוקפני לכאורה על ידי הצד השני משמע אני רוצה זה לא משדר אני לא רוצה יותר מזה אתה מוצא חן בעיני התחילי לחשוב את לא ילדה ואת לא נראית רע

aviavram

New member
אומר לך בכנות ותקשיבי טוב

אני לא הייתי מתנהג כך -זה לא התנצלות -זה אופי אבל בכלל לא ברור שהוא הטריד אותה נהפוך הוא אולי -בלי כוונה לפגוע ולשים פס בלי להבין משמעו מחר השפנון הבא רוסי הודי סיני ישראלי מצוי אבל מותר שתהיה דעה אחרת אמת ?

aviavram

New member
אני חושב שאת שוב טועה בגדול אבל חושש להמשיך ל

להציע שלא תפגעי לי שוב בכל מקרה מכונית זה לא דבר צפוף ? יש לו מיני ? יושבים אחד ליד השני צריך לשבור מפרקת כדי להתחבק.... מניח שלא צריך להמשיך

aviavram

New member
אבל חברי הפורום לא כועסים או יועצים הם רק

מביעים דעה אוביקטיבית !!!!! כי שונה, הם לא מעורבים ולך קשה עם זה מה תלמדי להקשיב החיים הם לא רק ביקורת הם לפעמים דעה כנה כמה שלא תהייה קשה תכף ינחת עלי הדלי שוב כוננות ספיגה

Old Girl

New member
../images/Emo31.gif אויש זה בדיוק מה שחסר לה

שיבואו ויתחילו להטיף לה שהיא לא בסדר ושהיא אחראית להטרדה לפחות כמו המטריד. הבנו שלך לא קורים דברים מהסוג הזה - אז אולי תתני לאנשים שלהם *כן* קורים דברים לא נעימים לתת עצות ידידותיות *באמת*.

aviavram

New member
חבל שלא הפנמת אבל היא שאלה שאלה מהותית

ומי שניסה לברוח מהתשובה זה את תוך הטלת הרפש עליו לא זה נחמד אבל בטח נאמר בקול הסקסי האוהב שלך ולא בקשוח נכון שאני טועה ותוהה בהחלט רלוונטי לא רק לחזה אלה גם מתחת לחולצה לחזיה נו באמת תשתמשי קצת בקופסה האפורה ולו רק לדעת איל לא שוב בפעם הבאה

smartblonda

New member
לא מובן לי למה נתת לו

להתקרב אלייף בכלל ברכב?! ועם האקט הראשון היית צריכה לומר חד משמעית לא!!!!!! ולצאת מהרכב.

למעלה