זוכרים את הסושי ספמנון, הבחור הרוסי

נתתי כמה צ'נסים להשתפרות, אחרי הכל

אני עוסקת בהדרכה לחינוך מיוחד. כשראיתי שלא נתפס, ושהבן אדם שם עלי "פס" אז עשיתי מה שעשיתי. אבל תודה על ההוראות, אני מבינה שלפי איך ששלפת את הקביעה שלך את מדברת מניסיון?!

smartblonda

New member
אף אחד לא מנסה לתקןף אותך אבל

במצבים כאלו מיד אומרים לא ומתרחקים. את לא ילדה קטנה שלא יודעת כיצד לפעול. מה זה "לא נתפס..."מיד שהוא התחיל היית צריכה ליידע אותו בלא גדול והחלטי באם רצית כמובן. ואת עינייני תשאירי לי יום טוב

Bוסקסית

New member
היא אמרה שעשתה את זה.הוא בטח סתם

היה פלוץ.וחוץ מזה פרי מניסיון אישי שלי,להבא אל תתפשרי על כלום בגבר צאי עם אדם שאת ממש רוצה לצאת איתו.גם אם יקח לך הרבה זמן למצוא.לגבי הרוסי באמת חבל אבל על מה שקרה אבל טוב שקרעת אותו אם לא היית מסתדרת הייתי באה לעזור לך. :)

את סתם עושה את עצמך או שבאמת לא

הבנת שאני אמרתי את שלי באופן החלטי...ולא היה אפילו צורך להוסיף את המילה שהשתמשת בה "באם רצית כמובן". עשי טובה אני לא זקוקה לפרשנות שלך.וגם לא ביקשתי אותה!. לא נראה לי שאת מבקרת לפורום לעיתים קרובות ואת בהחלט לא הספקת להכיר אותי. ולמרות זאת כבר נתת לי הוראות הפעלה. וכמו שאמרת לגבי מה שכתבתי לך "את ענייני תשאירי לי" אני מציעה לך את אותו דבר.

smartblonda

New member
אני מבקרת בפורום באופן קבוע מעל שנה

ולפני שהתחלת לכתוב כאן בכלל. להכיר אותך לא יצא לי למרות שקראתי את השירשורים שםתחת ,ושוב אשמוור טת דעתי עליהם לעצמי. בסיכום סה"כ היית צריכה לצאת מהרכב ,לאחר שאמרת את הלא ה60 ,נכון נישמע הגיוני?! לא רוצה לתקוף אותך אין לי רצון לריב איתך,הבעתי את דעתי בפורום חופשי שבו אני כותבת בדר"כ.

aviavram

New member
רציתי לכתוב כן

מהניסיון שלך "התאפקתי" פס לא היתי אומר התיחס אליך כאישה ברמח איבריה אישה לוהטת שנענתה לנשיקה לוהטת בלהט ומה כבר עשית ברחת אבל יכולת לעצור זאת הרבה קודם ולהמשיך במישור אנושי

aviavram

New member
אני אומר לך למה ואיה חצוף

כי היא חשבה שבזכות האסרטיביות שלה היא תקבל רק מה שהיא רוצה ומוכנה והוא אמר גם אני חלק במנשואה לא תמחקי את צרכי ורצונותי זה למה כמעט כמו כיפה אדומה

aviavram

New member
תהנה מכל רגע אחי למה כל

פעם שאני נכנס ההתקף בכיס תגיד זה העידן הפמיניסטי שהביא אותנו לזה ? בטח לא האינטרנט

JBR

New member
מה הולך כאן???

בחורה מגיעה ומספרת על בחור שלא כיבד את הגבולות שלה (עד כמה שזכור לי- נשיקה לא מאשרת אוטומטית מעבר לגיפופים/נגיעות באזורים אינטימיים/סקס) ומה שיוצא זה שבחורות אחרות תוקפות אותה. לי נראה שהיא היתה בסדר גמור. הם התנשקו, הוא ניסה להתקדם והיא עצרה אותו *מספר* פעמים. כשהבינה שהוא לא מפסיק- כמה והלכה והבהירה לו שבאופן חד משמעי שאין לו שום סיכוי. עד היום, אף החור שהתנשקתי איתו והעברתי מסר שזה הולך להיות הכל- לא התעקש וגרם לי להרגיש כמו שפרי הרגישה. איך זה שבסוף היא הלא בסדר???

aviavram

New member
אולי תקראי שוב בשקט אחרי 24 שעות

וערפל הקרב יתפזר הזווית שלך היא בהחלט זוית אחת מ 4 במרובע

אני נדהמת מהתגובות ../images/Emo5.gif

גם כשמישהו יספר לכם שפרצו אליו לבית אתם תתחילו לשאול "איך נתת למצב כזה לקרות? למה הבית שלך לא סגור 24\7?". ראבק! במקום לגנות ולצאת נגד הגועל נפש הזה, אנשים פה יוצאים נגד הבחורה גם אם בצורה "סמויה" (ממש).
לכותבת ההודעה- את לא צריכה להסביר והתנצל. הבעיה היא אצל אנשים שקודם מחפשים מה לא בסדר במי שפגעו בה. הוא אדם חצוף ודוחה ועצוב לי לשמוע את זה. טוב שניפנפת אותו לאלף אלפי עזאזל.

daniella1980

New member
איתך בכל מילה

להתעקש להתרכז במה היא לא בסדר, כשמדברים פה על אקט תוקפני נגדה. ג'יזס, איזו אטימות ואיזו התעסקות עלובה. עם התוקפים כבר לא מתעסקים לרגע, אין מה לדבר עליהם, מקבלים את קיומם כמו שהם, זה כבר הפך למציאות שאף אחד לא טורח לנסות לשנות אפילו לא בחשיבה אחרת. אבל המותקפות, הן אלו שצריכות להשפט, לשנות, להתאמץ להגן על עצמן. אולי כדאי להאשים כל אחת שנאנסת - למה לא שמה סביב איבריה האינטימים ציפוי פלדה, שתגן על עצמה מהאפסים שם בחוץ, ושזה יהיה ברור מספיק אחרת איך הם יבינו שאין כניסה?

מבחיל ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנשים צריכים להתאפס ולהפסיק כבר עם הביקורת העלובה שלהם כלפי מי שפוגעים בה, במקום באלו שפוגעים. לא רק שאדם נתקף הוא גם מקבל על כך ביקורת ועלבונות. לא פלא שאנחנו נאלצות לשתוק ולבלוע את הפגיעה, כי אין עם מי לדבר. האטימות עלתה לאנשים לראש

aviavram

New member
חבל שכל ניסיון לראות דברים מזווית אחרת -0הופך

להתקפה וזה עוד לפני שהוספתי אולי היה טוב יותר לו הינו שותקים ונחמדים קונצנזוס

למעלה