זוכרים את הסושי ספמנון, הבחור הרוסי

aviavram

New member
לא- יחי ההבדל הקטן

לא הלכת לפורץ ואמר לו קח את המפתחות ואותי אחי אבל ארי בהחלט מסכים שהוא אדם דוחה וחצוף את זה היא ידע לדבריה גם אם לא באופן מוחשי מהדדיייט הראשון אני מתחיל לתהות אם לא עשה זאת בכוונה כדי לנפנף אותה דעה אפיקורסית מטומטמת -לי מותר נכון

zooti

New member
זה מזכיר לי

שפעם היה שרשור עם שאלה על סקס בפגישה ראשונה, ומה שאמרתי שם (בין השאר) זה שבפגישה ראשונה קשה להכיר מספיק כדי לדעת שהוא לא אנס. כלומר - מה אם הוא בדעה של חלק מכותבי השרשור - שאם היא היתה באוטו והסכימה קודם לנשיקות, אין לה ממש זכות לשנות את דעתה? הדעה הזאת לא מפסיקה שם - מה היה קורה אם מישהי נכנסת עם מישהו למיטה ואז נהיה לה לא נעים? לפי הדעה הזאת, שלפי השרשור הזה לא כל כך נדירה, היא לא יכולה להפסיק אקט שלא טוב לה. אז המלצה שלי - למיטה להכנס רק אחרי שיודעים שהפרטנר לא מחזיק בדיעה שכזאת, ולא "יתבלבל" אם יתבקש להפסיק. * המינים נבחרו על פי נפוצות ועל פי העובדה שאני סטרייטית. אין בכך שלילה לחוויות של אחרים ממינים אחרים והעדפות מיניות אחרות.

aviavram

New member
זה לא הוגן מה איתנו

ללא ספק התדרדרות רצינית של המוסר הגברי עכשיו אני מתחיל להבין למה חברתה הטובה של כל אישה היא אישה ואילו רצית להיות בן אדם למה לא קנית לו ליום הולדת את הסנו שאת אוהבת ? אין לך נעילת חרום בחזיה ? מתי יום הולדתך הבא ?

aviavram

New member
האמת אפילו השם" הסושי ספמנון, הבחור הרוסי" עו

עושה לי קצת בחילה אדם כמוני כמוך

Bוסקסית

New member
שמע בן אדם 20 תגובות מוזרות בשרשור אחד

מבן אדם מאוד מבוגר לדעתי הגיע הזמן לבקר אצל הפסיכולוג.

למעלה