זוכרים את הסטייק במטריקס?

JustThomas

New member
כן. הוא היה נורא טעים.

למרות שאם היית מקשיב לסרט היית מבין שלא נפגעו שום בע"ח בהכנת הסטייק ההוא

shikma r

New member
זוכרת שגם בתור אחת שלא מתה על בשר

הסטייק הזה גרם לי להזיל ריר בכל פעם מחדש. אגב, שאלה לגבי הסצנה הזאת,אם כבר.. איך הוא התחבר לבד? לא צריך להיות מישהו שם שיחבר אותו וכל השטויות האלה?

MesoMorph

New member
טיימר

סייפר הממזר השתמש ב-2 שעוני-עצר שעון עצר ראשון - כשהוא היה על המחשב הוא הפעיל שעון-עצר לכמה שניות כדי שיהיה לו זמן לשבת בכיסא ולחבר את השקע מאחוריו עד שהזמן בשעון ייגמר והמחשב יכניס אותו למטריקס שעון עצר שני - כשהוא נכנס סוף סוף למטריקס, הופעל שעור עצר שנתן לו חצי שעה או שעה עד שהוא ידבר עם הסוכן, יאכל, יהנה, וכשייגמר הזמן שלו הוא יצטרך להיות בתוך תא טלפון שהוא קבע במחשב בתור המקום שממנו המחשב יוציא אותו מהמטריקס. פשוט וקל

0Pandemonium0

New member
Here is where I draw the line!

זה כבר נשמע יותר מדי כמו בעיה במתמטיקה. "המלך מצווה על הטבח שלו להכין לו ביצה קשה בתוך חצי שעה או שיערוף את ראשו. לטבח יש רק שני שעוני חול, אחד של שעה ואחד של חמש דקות. מה יעשה הטבח?" לאאאאאאאאאאאאא! @_@

0Pandemonium0

New member
בעיה מצפונית...

אני די לומד לפסיכומטרי כרגע, אז... האם להבין את הכאב והסבל הנגרמים לי ולרחם על בני נוער מתוסכלים אחרים, ולא לכתוב שאלות לפסיכומטרי? או האם להבין את הכאב והסבל הנגרמים לי ולהחליט שלא ייתכן שאסבול לבד, ועוד מישהו חייב לסבול איתי, וכן לכתוב שאלות לפסיכומטרי?

Gray PaIadin

New member
או לכתוב שאלות לפסיכומטרי שכנראה

יגרמו לפחות סבל מאלה שהיו במקומן אם לא היית כותב אותן

0Pandemonium0

New member
*אל, אל! לא לצעוק עליי, גיאלי!

ראית איך גרמת לי לשגיאת כתיב כשעצבנת אותי?

למעלה