זוכרים את הסטייק במטריקס?

MetalSinagouge

New member
BOB

לי יצא לא פעם לדמיין לימון לדוגמא, תנסה, תראה מה יקרה. נכנסתם לנושא שאני מחשיב נורא "מטריקסי" (לא שראיתי את הסרט), בדיוק הייתה תוכנית על חלומות בדיסקאברי (או שאני טועה- זה היה ערוץ אחד "למעלה" ביס). הייתה שם אישה שהיו לה בעיות עם גברים משחר חייה, והיא התחילה לעקוב אחר החלומות שלה וזה עזר לה להתמודד לגמרי. היה אדם שחלם על כך שהוא פסל של מלאך בבית קברות, כשהוא קם- הוא היה משותק לגמרי לכמה ימים. זה מדהים איך החושים משפיעים על החלומות. בתוך שבריר זמן החלום כולו מסתדר לפי החושים ובנוסף זה נראה הגיוני.

לא דיברתי על דמיון וויזואלי

ניסית פעם לגרום לעצמך לשמוע משהו? אבל באמת לשמוע, לא להזכר איך זה נשמע! ואם ציפית שאני ארגיש טעם חמוץ בפה, זה לא הלך..... מצטער... בוב

MetalSinagouge

New member
לא האמת...

שאני לא מרגיש טעם חמוץ, אבל אני מרגיש איך חלקי הלשון שלי מפרישים ריר דוחה. לגרום לעצמי לשמוע משהו מבלי להזכר זה בלתי אפשרי אני חושב. גם אם אני רוצה להרכיב איזה קול של רובוט מוטנטי-חללי שיגיד משפט בשפה לא מובנת אני אצטרך להזכר (באופן מודע או לא) באיך נשמעו קולות אחרים בחיי ולהרכיב את קול הרובוט מוטנטי חללי מדקויות של הקולות ההם.

אתה שומע "אני רעב"???

אני אישית מרגיש מן משהו כזה בבטן כשאני רעב ו... תחשוב על צליל של מפל מים! שומע אותו? רואה? אין לידך מפל מים! קוראים לזה דימיון!

0Pandemonium0

New member
ברור שקוראים לזה דמיון.

אם אתה חושב על קול של מפל מים, אתה "שומע" אותו, אבל איך שומעים משהו שלא נמצא שם?

MetalSinagouge

New member
כן הם כן.

וזה דיון מעניין, שחשבתי עליו הרבה. אם תוריד לעץ ממוצע את כל העלים, הוא יסבול ועוד איך, האם ירגיש כאב? האם יעברו בו מחשבות אובדניות? לא יודע. אבל הוא יסבול. מה דעתכם? התפסה המונותאיסטית מציבה את האדם מעל הכל, וכולנו מכירים בחלק מהנזקים שזה גרם. אבל לדוגמא- אני בעל הבית של חתולה פרוותית וחמודה בת 6, ואני יודע שכשהיא מייללת כל בוקר בשעה שאני יוצא מחדרי זו בקשה ברורה לטונה שהיא התרגלה לקבל כל בוקר. היא יודעת מתי אני לא מרוצה מהתנהגותה (לדוגמא על ידי כך שהיא מטפסת למקומות שבהם היא תוכל למצא עצמה בסכנה או לסכן רכוש) והיא מביעה את עצמה כאשר היא מאושרת מליטופים או סתם מתמתחת לאורותיהן של קרני שמש בוהריים. וכדי לענות על הנושא: אני לא צמחוני, אבל מה שפרסמת הוא באמת לא קל. לצערי אני לא מרגיש כלום כאשר אני אוכל בשר, וגם אחרי פיסות מידע כנ"ל אני חוזר לשגרתי. אני לא יכול לכפות את זה על כל בני האדם בדיוק כמו שבני אדם לא יכולים לכפות על אחר להרגיש משהו ביום השואה.

miss mcmillan

New member
עד עכשיו לא הבעתי את דעתי

בעיקר כי התעצלתי. ממילא ידעתי שבאיזשהו שלב מישהו יביע אותה בשבילי, בשינויים קלים.

למעלה