"זכרים נוטים לעבר כמה שיותר"

רק על עצמי לספר ידעתי

אני רואה מהתגובות שזו שאלה שנבעה מדיון קודם, שאותו לא קראתי ואין לי עליו דעה. בכל מקרה, אישית אני בהחלט יכול להעיד על הדחף הזה. מדובר בעניין יומיומי - הוא שם כל הזמן, לגבי כל אישה נאה שאני רואה ברחוב. בתור אדם נשוי ומהוגן אני לא עושה שום דבר עם הדחף הזה, אבל את העוצמה שלו אין להכחיש, וברמה מסוימת זה סוג של מאבק פנימי מתמיד.

האמינות מחייבת: תיקון להודעה קודמת

"אני לא עושה שום דבר עם הדחף הזה" אינו מדוייק. צ"ל "אני לא עושה בפומבי שום דבר עם הדחף הזה". בדל"ת אמותי אני עושה גם עושה.

angela8

New member
ממ.. זה קורה גם לי

שאני מסובבת את הראש אחרי כל אישה יפה....

נקודת

New member
טוב אז אעיד לבד:)

זה הקריטריון האחרון שמעניין אותי, כאשר מכירה מישהו מושך (אגב מס' המושכים זעום) למעשה זה ממש מרתיע כשהם חושבים על ילדים עתידיים. ואומנם זה לא קשור, אבל משהו בגבר הטיפוסי ישראלי ממש מתקיף כשאני טוענת שלא מעוניינת להשריץ לעולם.

אני גם אעיד

שכשאני אוכלת המטרה הסופית של האכילה היא לא הדבר שעומד בראש מעייני. אני אוכלת כי אני רעבה, וכי אני אוהבת לאכול א' ב' ג', לא בגלל שאני חושבת במודע שזה חיוני לבניית,. תחזוקת הגוף וכדומה. לכן, הקריטריונים שלך (ובכלל) למשיכה הם מה שמעניין, לא המידה בה את מודעת לתוצאה הסופית של ההעדפות והמעשים הללו ו/או בכלל מעוניינת בה. אל תחשבי על עצמך עכשיו בעולם המודרני, שבכלל מאפשר לך לא להשריץ לעולם אם תרצי- תחשבי מה היה קורה לו היו שמים אותך- עם ההעדפות והנטיות שלך, בעולם של לפני אלפי שנים בודדות (אפילו פחות כמובן). לאן ההעדפות הללו היו מובילות אותך?

נקודת

New member
למה אני אמורה לחשוב על זה ?

אני אמורה לחשוב על האופציה הזו כמו שזכר ממוצע אמור לחשוב על איך יצחקו על גישתו הנוכחית בעוד כמליון שנה. אז מה אם מדובר בבזיק מהאבולוציה ? הפסיכולוגיה הנוכחית היא ה"קובעת" ואין לי וויכוח איתך. החקירה מעניינת ? מסכימה. האם יש בה פוטנציאל לעזרה מעשית ? לא תמיד.

ישנן נשים רבות שהן דומות לך

אבל אתן יוצאות דופן. הרעיונות של הפסיכולוגיה האבולוציונית לא מכתיבות לך מה לעשות. הן גם לא צריכות להכתיב לך מה לעשות, ואת לא צריכה חס וחלילה להרגיש רע על שאת שונה. ישנן הרבה סיבות שבגינן אנשים מתנהגים הפוך ממה שמנבאת התאוריה, לכאורה, והתאוריה מסוגלת להכיל גם אותם. ובכל זאת, אם תסתכלי על האנושות כולה, מעבר לחברות הקרובות שלך או לסביבה שבה את חיה, תראי שאת יוצאת דופן בחוסר רצונך להביא ילדים לעולם.

נקודת

New member
מה באמת ?

היכן ראית שרמזתי שרעיונות הפ"א מכתיבות לי מה לעשות ?

מה זאת אומרת?

מה זה "המציאות"? הודיתי בזה מעל-גבי פורום ציבורי. כמה יותר מציאותי מזה אפשר להיות? אני צריך לגשת לכל אישה ברחוב ולהצהיר "הנני להודיעך בזאת שיש לי דחף להרביע אותך"? מודעה בעיתון? לארגן עצרת בכיכר העיר? מה?

Wolverchenus

New member
אני חושב שכולנו מצאנו

שלהגיד לבחורה "אני חושב על סקס כל הזמן ופרקטיקלי עם כל אחת שנראית סביר ומעלה" מפחית את הסיכויים של הבחורה להיות איתנו מלכתחילה. (למרות שאחרי שכבר נמצאים בקשר זה דווקא לא deal-breaker בדרך כלל..) אבל בנים בינם לבין עצמם כל הזמן מדברים על זה וכל הזמן כשהם ביחד הם עושים תצפיות משותפות..

Wolverchenus

New member
נכון

אבל אני לא חושב שזה נתפש כמנהג מגונה אצל בנות אלא כקטע של 'בנות מודרניות'.

למעלה