"זכרים נוטים לעבר כמה שיותר"

C H 4

New member
העניין של האורגזמה וקליטת זרע הוא דבר מוכח?

אאל"ט זו יותר השערה תאורטית מאשר עובדה של ממש. לגבי חתולים וסקס רצוף במשך המון המון זמן, סביר להניח שזה נובע מכך שחתולה יכולה להתעבר מכמה זכרים במקביל (אם מישהו מכם תהה פעם איך זה שלחתולה אחת יוצאים גורים בכל כך הרבה שילובי צבעים..) אני לא יודעת אם יש כאן מבחן ולא משהו הרבה יותר טכני- היום חתולים גדולים הם מאורע נדיר לכן אין המון תחרות. בניגוד גמור חתולי בית נמצאים ברחובות בעודף גדול, אז קשה לזוג חתולים למצוא פרטיות. רואים הרבה פעמים שבמהלך המאבקים על נקבה מיוחמת מספר זכרים מגיעים אליה. סביר להניח שככה גם אם בהתחלה הגיע איזה זכר לא יוצלח, מהר מאוד יגיע אחר ויתפוס את מקומו ברוב ההרבעות.

Wolverchenus

New member
אני מניח שהקוסם יידע לתת סייט

אבל לכל הפחות, זו השערה סבירה. האמת שפעם יצא לי לראות בבסיס חתול על חתולה עושה את שלו וחתול אחר יושב בצמוד אליהם ב'הכן'. איך שהחתולה התחילה לצרוח (וזה בדיוק מה שקורה בסוף :S) הוא נהיה דרוך ואיך שהיא התחילה לברוח הוא רץ אחריה..... הרומנטיקה שבטבע אני אומר לכם P:

זה מה שהם עושים בבסיס במקום לעבוד?

טוב, לפחות הם לא משתמטים

חתולים וסקס...

בחתוליים הביוץ אינו תקופתי אלא תלוי בגירוי הנרתיק, כלומר אם החתולה/נמרה/לביאה לא תקבל גירוי מספיק חזק היא בכלל לא תבייץ (שכחתי את המונח הפורמלי לתופעה). חבר שלי שלמד וטרינריה היה בגן הזואולוגי של אוניברסיטת ת"א בתקופה ששוכנה שם אחת הנמרות האחרונות מעין-גדי, והוא אמר למנדלסון ז"ל שצריך לגרות לה את הנרתיק בתקווה שתבייץ וניתן יהיה להפרות אותה מלאכותית. מנדלסון ענה "תיכנס אתה לכלוב ותגרה לה את הנרתיק". אין צורך להוסיף שזה לא הגיע לכלל ביצוע... שילובי הצבעים בחתולים הם תוצאה של אפקט "מוזאיקה" שנובע מאחד הגנים לצבע הפרווה שנמצא על כרומוזום X. למעשה חתולים תלת-צבעיים הן רק חתולות שבהן יש אלל שונה בשני כרומוזומי ה- X שלהן ומראה הטלאים נוצר בגלל שבשלב מסויים בהתפתחות העוברית מושתק אחד מכרומוזומי X, בכל תא כרומוזום אחר (הצורה הזכרית היא הצבע הג'ינג'י). לגבי אורגזמה וקליטת זרע אין לי מושג (לא תיאורטי בכל אופן...).

22ק ו ס ם

New member
לא, זה לא מוכח

ההשערה הזו נובעת בין השאר מהקשר שנמצא בין מספר האורגזמות לבין הסימטריה של בני הזוג שלהן. זה נושא שנחקר אבל לא מספיק עדיין כדי לקבל מידע מוצק.

angela8

New member
תסכים איתי שלגברים קצת יותר קשה

טכנית לזייף אורגזמה... אם אתה מבין למה אני מתכוונת. כמה לקוחות גבר יכול לקבל ביום? לא משתלם כלכלית.

זה בדיוק מה שמחזק את הטענה שלו

אם הביקוש היה זהה, בגלל הקושי של גבר לספק את אותה כמות "עבודה" יומית שאישה יכולה, היו אמורים להיות יותר גברים בתחום הזנות מאשר נשים. כלומר, אם הביקוש היה זהה למין מזדמן, היינו מצפים ליחס שהוא אפילו לטובת הגברים. ולא רק שאנחנו לא מוצאים יחס כזה, אנחנו אפילו לא מוצאים יחס זהה, ולמעשה אנחנו מוצאים יחס שהוא גדול משמעותית לטובת הנשים. זה חיזוק רציני לטענה שהמצב בשוק הזנות והמין המזדמן מעיד על נטיה ביולוגית של גברים לצריכת מין מזדמן יותר מנשים.

angela8

New member
מה הקשר לביקוש?

מה שאמרתי קשור לפזיולוגיה של הגבר, לא לביקוש! בין אם יש הבדל בביקוש או אין הבדל.

בדיוק להפך

אם הרבה נשים היו דורשות זאת, היו יותר גברים שעוסקים בתחום (כי כל אחד יכול לקבל מעט לקוחות) לעומת נשים בתחום. אבל, עובדה היא שיש *פחות* גברים שעוסקים בזנות (ללקוחות נשים) לעומת נשים שעוסקות בזנות- למרות הפיזיולוגיה של גברים, ויש הרבה נשים שעוסקות בזנות למרות הפיזיולוגיה של נשים. כלומר זה מעיד *אפילו יותר* על הביקוש הנמוך. אגב, תיאורטית, לו באמת היה ביקוש מצד נשים, העובדה שגבר יחיד יכול לקבל מעט מאוד נשים ביום היתה רק מעלה את המחיר שהיו מוכנים לשלם עבור פגישה, כך שכן היה משתלם לגבר לעסוק בכך (האם אנשים לא קונים פטריות כמהין רק בגלל שהן נדירות?)

די, תמשיך

הנה, עדות חיה לכך שגברים מתעוררים (מינית? אינטלקטואלית?) מכל[1] נקבה שחולפת בסביבה. ----- [1] בהסתייגות- רק האיכותיות, כי זה פורום אבולוציה אחרי הכל .

אני אמשיך רק אם את תמשיכי

<שולף שטרות של מאתיים ש"ח על מנת להרשים את הכנימה בסטאטוס הגבוה שלי> <שולף עגלת תינוק ביד השנייה על מנת להרשים אותה ביכולתי לטפל בילדים>

angela8

New member
מעט לקוחות זה לא כלכלי.

זה לא בדיוק להיפך, זה עוד פאן.

נשמע לי דווקא פחות fun

אני אמשיך לדון איתך על זה, כמו שגן ביקש
שוב- לו זנות גברית היתה מבוקשת אצל נשים, ולו כל גבר היה יכול לקבל מעט לקוחות בכל פעם (בשל ההיבט הפיזיולוגי), היינו מצפים שיהיו לנו הרבה הרבה יותר גברים שעוסקים בזנות כדי לספק את אותו הצורך- לעומת נשים שעובדות בזנות. זה משהו שלא קיים. וכמובן, מה זה "לא כלכלי"? תלוי כמה משלמים. לו השירותים הללו היו מבוקשים, ופחות קלים להשגה (כי כל עובד יכול לקבל מעט לקוחות וכו') לעומת שירותי זנות נשית, נשים היו משלמות בהתאם. המחיר היה יקר יותר (לעומת זנות נשית, וגם כאן יש שונות מאוד מאוד גבוהה) , אולי פחות נשים היו יכולות להרשות זאת לעצמן, אך אם יש ביקוש כ"כ גדול (=דומה לביקוש של גברים לזונות) איך בלל אפשר לטעון שזה לא כלכלי?

angela8

New member
לא אמרתי שהביקוש גדול

אמרתי שהמכשול הפיזי מהווה עוד בעיה. , את חושבת שאין ביקוש לזונות ממין זכר? מה לגבי נשים מבוגרות? נדמה לי שקוראים להם - ג'יגולו..

22ק ו ס ם

New member
השאלה אינה רק כלכלית

ישנם הרבה גברים שיכולים להחזיק מעמד זמן ארוך אבל זה לא ממש רלוונטי (מעבר לעובדה שלגמור מחדירה זה בכלל קשה לאישה). העניין הוא ביקוש. אין ביקוש לזונות ממין זכר כי רוב מוחלט של הנשים יכולים להשיג סקס אם רק ירצו. אולי זה לא יהיה עם מישהו שהן באמת מעוניינות בו אבל זה שונה לגמרי מגברים רבים שפשוט לא יכולים למצוא מין מזדמן. אגב, יש שוק מסוים לזונות ממין זכר וזה אצל אוכלוסיות של נשים מבוגרות. לנשים מבוגרות קשה יותר להשיג סקס ויש כאלו שמוכנות לשלם הרבה כסף לגברים צעירים.

angela8

New member
ברור שהשאלה איננה רק כלכלית

הבעיה היא לא רק להחזיק מעמד זמן ארוך. (זה דווקא לא ממש האישיו אצל זונה) אלא לקיים יחסי מין פעמים רבות ביום עם לקוחות שונים. נדמה לי שרוב הזונות ממין זכר הם פאסיביים.(כלומר נחדרים)

22ק ו ס ם

New member
יש הרבה יותר דרישה לזנות הומוסקסאולית

במידה רבה כי במקומות רבים יחסים כאלו אסורים או שיש להם השלכות חברתיות קשות.

למעלה