זקוקים לרכב שיקח אותכם מגלידת ויטמן

magy

New member
סתם.....

שאלת אם נשיקה מתאימה לפורום......עניתי שכן.... קונדון לא מתאים..... אבל הדבקתי אלף קונדומים.... סתם, רוח שטותלוגית........
))))

שקדי

New member
לא ממש יודע ................

תלוי לאן זה בדיוק נדבק לא??????. בכל מקרה עשית לי את זה קבלי עם ריבית פיגורים.........

שקדי

New member
ניסחפת טיפה אבל............... ../images/Emo8.gif

סתם ככה בשביל לא לשבור לך את המילה יש גם ריבית דריבית.....

mמוש

New member
מה פתאום תותים ? מה אני מרמת השרון?

ילד תלאביב נורמלי היה אוכל דברים אחרים לגמרי. רק תלוי איפה. אצל סבתא אוכלים: געפילטע (מלוח אם היא רוסיה, ודג בטעם סוכריה אם היא פולניה). מסביב היה גם ג´לי כזה שרק אחרי שנגעת נשבעת שיותר לא. אפרופו בעיני דגים, גם היו קונים אותם ושמים לשחות באמבטיה עד יום שיש ואז אחרי שהם היו שוחים בצורת קציצה בסיר ענקי על הגז במטבח, כל המשפחה הייתה מדליקה ביחד את הבויילר ויושבת בסלון ומחכה ליד הרדיו והוזות שהמים יתחממו. ואז היו מתרחצים . ככה כל יום שישי.

mמוש

New member
המילה שאחרי הבוילר סלון ורדיו בשורה

שלפני אחרונה זה VASOT שזה הרבים של : VASA התלבטתי איך לכתוה אותה בהתחלה כתבתי וואזות ואחר כך הורדתי כל מיני בגד כפתי"ם ויצא וזות ולא ברור. בכלופן אצל ציפי בבית הוזות היו מקריסטל סגלגל ובורדו

אטיוד5

Active member
אני ילד טוב ר"ג, והיה לנו עץ בחצר

אולי אני אמצא את התמונות של הפרונט של הבית הזה שתי תמונות פרי ופוסט תריסול

shonshon5

New member
../images/Emo8.gif אהלן ממוש!

אני, לעומת זאת, הלכתי ברגל לויטמן. את כל שיינקין, מ"תמר" למטה... עוצרים ב"פינת המשלט", לוקחים פלאפל, מקשקשים, מברברים, וסוגרים על מילק-שייק אצל ויטמן. הדיקטטור היושב על הקופה.. ולאוטובוס המעשן, קראו "שוסון", הביאו אותו לארץ במקום ה"טייגר", וזה עקב הרומן הסוער שהיה בזמנו בין צרפת לישראל. קומבינה של ש. פרס.. ממה שזכור לי, אוטובוס "מעפן" לגמרי... אבי

mמוש

New member
אהלן ../images/Emo24.gif וזה אבי למי ששאל

ועכשיו אני mמש חייבת לרוץ לעבודה

MADAM BI

New member
היי אבי שונשון., כה פאסה אמיקו?

שכחתי את גרפולוגיה, טוב אני אלך להכניס אותם לפייבוריטס שלי נורא כיף לפגוש אותך פה בארץ הנוסטליה יש לי פה שלושה חברים מאקטואליה במקום אחר ובעצם בזכותם הגעתי לפה אני רואה שהזכרון שלך מהעבר הרחוק מאד מדויק גם עשנת פעם דובק? נורא מצחיק תמיד שאני פוגשת פעם ראשונה חבר מפורום אחר באיזה פורום אחר אני מרגישה כמו ישראלי שנסע לחול ופגש שם מישהו שהוא מכיר מהארץ.... את טליה אני פוגשת מידי פעם בספרות ווי נט, אגב... שלחתי לך אימייל אתמול ולא ענית לי עליו....

shonshon5

New member
הו! הו! מאדאם! ../images/Emo48.gif מברוק!

אי-מיילים? אני? שיענה לאי-מיילים? בכלל אני אין לי אינטרנט!! ובנימה מבודחת משהו, אוסיף ואדגיש כי איני נוהג לענות לאי-מיילים אלא אם כן אני ממש ממש ממש חייב. אני שונא להקליד! וחוצמזה, לא מצאתי עד היום את המקום שבו אני אמור להדביק את הבול כדי לשלוח את האי-מייל. ובכלל, עצם נוכחותך כאן, מחזקת את דעתי הנחושה שכל הפורומים כולם זה בערך 50 איש קבועים שמסתתרים מאחורי 80.000 ניקים שונים. לא? ותחושה עמומה יש לי שאם מנהלת הפורום היא מאיזור חיוג 04 - אז היא ואני אכלנו מאותו מסטינג בסיטואציה אינטרנטית אחרת, אי שם בעבר...
אבי

mמוש

New member
../images/Emo48.gif

בחיי שאתה לפעמים מוציא לי את המילים מהפה

mמוש

New member
מילים...מילים...

לשכנים שלי יש תוכי :ז´קו לנו יש חתלתול שאימץ אותנו - קלינטון --------------------------------- הבוקר התוכי ז´קו למד לילל קלינטונית

magy

New member
תביא לפה את המסטינג

שנראה אם זה אותו מסטינג שהשארתי עליו סימנים. כן אפס ארבעעעעעעעעעעעע

shonshon5

New member
רמז ראשון בגוף ההודעה.... ../images/Emo8.gif

והרמז הוא: מקום סגור בו חיים
בוקר טוב! אבי

magy

New member
והמתח עולה מרגע לרגע....

עוד מעט אני יוצאת לרחוב להרוג חתולים.... לא זוכרת שדגנו ביחד.... כתוב לי דחוף וספר לי.....מי יודע מה עוד עשינו ואני לא זוכרת.... אוי לי ואבוי לי.... דגנו ביחד????? שחינו? הכנו גפילע פיש? התקלחנו עם דגים? שיווקנו סרדינים? על הסדינים היו מצויירים דגים? גידלנו קני סוף? מה עשינו ביחד עם הדגים?????? ברצינות.......................הכי .............גמורה........ רצוי שתספר לי גם עוד דבר... אם נהנינו......כי אני לא זוכרת.... אם נהנית, ספר לחברים שלך...... אם לא...........כתוב לי למייל.....איפה אני צריכה להשתפר......... אבי......שונשון.......הלכתי אחורה עד שנת 1949 לא נזכרתי בשום אבי.......

עיניים

New member
מה את הולכת רחוק כל כך???

אולי עד ששונשון יגיע, אני אתן לך רמז דק (כמו פיל) - "מקום סגור בו חיים דגים",,,, במקור- מקום עם ארבע קירות וריצפה מזכוכית,,,, מלא מים,,,, עם חול ואבנים קטנות על הקרקעית,,,, עם קצת ירק שצף במים,,,, והרבה דגים, לפעמים עם פרצוף של אנשים,,,, נו??? איך קוראים לזה בעיברית????????

magy

New member
אקווווווווווווווריום

מנסה לדלות מעומק הזכרונות אדם בשם אבי......מהאקוורים.... שבו ביליתי רבות.......... אמנם, היו כמה אבים.....

shonshon5

New member
צל"ש ל"עיניים"! ../images/Emo39.gif ורמז שני

תמונת הזיהוי באקווריום.... בהצלחה!

למעלה