זקוקים לרכב שיקח אותכם מגלידת ויטמן

שקדי

New member
אני בהחלט תוהה חונה´לה............. ../images/Emo123.gif

האם הוא ניסה להתחבר אל הצד הנשי שבי?? או שסתם הוא אחד כזה רב סקסואלי?? ויש לי גם סיפור איך מישו באוטובוס צפוף מרוב צפיפות ומחנק....... ניסה להתחבר אלי.....אך לא לארנק אך כל זה לפעם אחרת.......................

עיניים

New member
פעם,

כשלא היה אינטרנט, הם היו עושים זאת באוטובוסים, או בתור לכרטיסים,,,, שקדי, עוררת את סקרנותי - מהו הצד הנשי שבך?
בוקר

שקדי, אהלן, גם לך

´געגעתי יומיים של עבודה מאמומצת במשך היום הותירו אותי נטולת כוחות לקרוא את הפורום רק לרפרף מה שלומך? אופס, התזת לי שמן מהזייתים

פנטזיה זונות זו מילה נוסטלגית...

יש לה שידרוג .... "נערות ליווי"... ומה שלומלומך? גם את מתעסקת עם יין הרימונים? פרוייקט היין הזה.. לפחות למגי יצא טעים...
מAני - לילה טוףףףף

זהבוש

New member
ואת הצחקת אותי כמובן ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif

בהמשך אותו רחוב נפתחה עם השנים בדרך לים גלידה אמריקאית שאני זוכרת שהיינו באים במיוחד מנס-ציונה לאכול שם זאת היתה חוויה מיוחדת לאכול בתל-אביב של אז פעם בחצי שנה, גם החומוס הראשון שלי אכלתי שפ במסעדה הראשונה של מי ומי קצת לפני ליד החנות צילום שאת מדברת עליה ובקשר לבנין זה היה בנין האופרה הישן שהייתי מגיעה עם הורי בתלבושת מיוחדת בכדי לראות את האידה", איזה מקום אסור היה לי להסתכל מסביב כי אבי ואימי אמרו לי שלא יסתכלו עליך הזונות האלה מה אגיד זה היה סיפור כל פעם מחדש.

גל-עמית

New member
ואצלנו בחיפה..............

...יש כל כך הרבה לספר על אוטובוסים....אנסה לעשות סדר בעניין. ראשית, אוטובוס "דודג´"...עם "וינקרים" פלסטיק צהוב שהנהג היה מושך בידית והם היו מתרוממים מהצד..אז עדיין לא היה "קופאי" מאחור...אסור היה לילד לפתוח את הדלת האחורית...ילד? מתחת לגיל 21....שום אישה צעירה לא יכלה לפתוח דלת זו...ידית קפיץ חזקה ומשיכת אימים... אח"כ (בתקופת "ירח הדבש" עם צרפת), הגיעו ה"שסונים". ה-"שסון" היה אוטובוס כרסטני. המנוע ישב לימין הנהג, בתוך האוטובוס. הנהג היה חייב להיות אתלט ולו רק לדעת לדלג מעל מכסה המנוע (שהיה לוהט מחום בד"כ..), כדי להתיישב במושב. היום אני מבין למה הנהגים אז ב"שסונים" - תמיד הזיעו...באוטובוס הזה, התחילו עם כרטיסנים מאחור...(חצי גרוש מקרטון "מגן דוד"...). תארו לעצמכם, אוטובוס כזה, כבד, מטפס בעליות של חיפה...מבת-גלים להדר ולכרמל (קוים 40, 41, 42).... א-פרופו אוטובוס מבת גלים...וזה הולך באידיש (סליחה מכל מי שאינו שולט בשפה זו ולכל מי שאינו מכיר את חיפה...). בתחנת בת-גלים, עולה אישה זקנה לאוטובוס כזה ושואלת את הנהג: "סליחה אדון שופעאר, עייר ראט אידיש?" "יו" עונה לה הנהג, "עייר פוארט אופאן הדר?" שואלת האישה. "יו, גיברת" עונה לה הנהג. "אל-זווי, זייאעט´ס אזוי גיט, אונד לוז מיך אוף הרצל" (לרח´ הרצל, התכוונה האישה..) שמע הנהג את בקשת האישה (נסו להגות את שאלת האישה בקול....) וענה לה: "גיברת, איך וואל נישט זיין א-זווי גיט, איך וואל נישט לוזאן אייך א-פרצעל, איך וואל אייך לוזאן א-ריזען פורץ !!!"... מי שרוצה - שיתרגם...

נתיבה

New member
ובכרמל היה רק סופרווייט כי השוסון

קודם כל היה צרפתי ולכן חלש ביחס לאמריקאי, או הבריטי, ואוטובוס מס´ 22 [על זה מדובר לא?]נסע-עלה בקושי.. מהעיר לאחוזה ואח"כ הוסיפו את מס´ 23 שנסע רק ממרכז הכרמל, להדר. והיה הנהג חסידוף..שבמקורו הוא ירושלמי וגם אחד שנקרא חנוכה שבן אחיו גדעון למד אתנו בעממי אחוזה..איפה שלימדה שולה האממממא של לימורי השרה..שמציעה ללמד את מורשת גנדי ז"ל או הי"ד,..שעם כל הכבוד..זה מזכיר לי את החור בג[י]רוש.

גל-עמית

New member
...ואצלנו בחיפה (2)....

היה איש מוזר, עולה חדש מרומניה, ערירי, ניצול שואה כנראה, אשר עמד בפינת הרחובות: הנביאים והרצל, ברחבת "פוטו-אלכסנדר" ומכר כל מיני צעצועים מצחיקים. קראו לו: יוסי אבל איש לא הכיר אותו בשמו. כולם הכירו אותו כ-"מרינה", על שם השיר האיטלקי של דומיניקיו מודוניו..... הוא היה איש מצחיק, ששר שירים איטלקיים במבטא רומני עמוק...נהגי "אגד" הסיעו אותו בחינם והוא היה שר לנוסעים...איני יודע מי קנה ממנו אבל כולנו "עשינו במכנסיים"..
...אנחנו נהננו והוא נהנה לראות אותנו נהנים...אהב מאד ילדים האיש הטוב הזה וניסה כל הזמן לשעשע אותם, גם עם מרכולתו המוזרה וגם ב"הצגות" שהוא עשה להם,לנו - הילדים של אז... אני יודע שכבר שנים רבות, יוסי "מרינה" - אינו ביננו.... אני מקווה שסיפור קטן זה והעלאת זכרו של האיש הנחמד והמסכן הזה - יהיה נר לעילוי נשמתו.....

magy

New member
שכחת לספר ש"מרינה"

ניגן על כלי נגינה...... נייר על מסרק......
))))

גל-עמית

New member
...ואצלנו בחיפה (3) ואחרון ללילה זה

כשאוטובוס היה יורד מהכרמל בשד´ הציונות (של היום, שד´ או"ם של אז..) - כל העיר הייתה יודעת.......... הרעש של בלימה ע"י המנוע, בירידה התלולה והעשן השחור שהוא פלט, היו סימן לכל חיפאי שיש ירידות בחיפה....ושיש גם אוטובוסים בעיר....ושאחד כזה-מתקרב לתחנה... כילדים שהסתכלו בין הבתים, היה נדמה לנו שאוניות, יש לא רק בים אלא אוניות יורדות את הכרמל........

magy

New member
משהו קטן על סתיו

9/98 ס ת ו . . . . . . הוא הבטיח לבוא והוא בא תמיד במועד הוא דייקן אינו משקר לא נותן לחכות כשמבטיח לבוא אז הוא בא בלי תירוצים וללא מזימות ממרחק מריחים שהוא כאן מפתיע אותי ובכל זאת קצת זר עצוב וחיוור אך מוכר הוא הגיע אליי בסופו של חמסין הוא אסף הוא עטף הוא שלי סתיו….

למעלה