זקוקים לרכב שיקח אותכם מגלידת ויטמן

אולי כשהוא יגדל החמוד הזה

הוא יהיה כמו פנטזיה
יש לו פוטנציאל אני כבר אוהבת אותו אפשר לקבל הסבר על התמונה, שוןשון?

magy

New member
אני זוכרת היטב את התמונה...

אבל.....מי זה.....מיקי מאוס?????????????????????

magy

New member
אני זוכרת היטב את התמונה...

אבל.....מי זה.....מיקי מאוס?????????????????????

mמוש

New member
סליחה שאני מפריעה אבל יש לי שתי

הודעות בעניין אחר. לאבי- מה אתה עושה פה?? יש אקשן במקום האחר!!!!! ועכשיו בטח המקהלה תיכף תשאל אותי???איפהההה???? והדבר השני הקפה ההוא של הפולניות ושל הבוקווינה, מול האי של קולנוע מוגרבי לשעבר, קוראים "נגה -גן" ובחיי שהוא עוד קיים שם.(גם אני לא האמנתי אז הלכתי קרוב קרוב) אבל לא בדקתי מי יושב שם בימינו ואיך הוא מלובש רק ראיתי שהדקורציה בדיוק אותו דבר במקרה אבל במקרה יצא לי לעבור שם הבוקר בדרכי לעבודה. ואגף- אם נוסטלגיה אז בבנימינה שגרה ברחוב הארבעה יש אחלה אוכל. בשרים מעושנים, ויין הבית. ועד חמישים אחוז על כל התפריט.

shonshon5

New member
ממוש! ה"מקום אחר" - פעיל???

יש איזו בעיה כאן במשרד שבעטיה אין לי אפשרות להכנס לשרת שלהם... נחזיק את הסוסים עד שנחזור הביתה... שנרים כוסית לחיי "המקום האחר"??

mמוש

New member
../images/Emo48.gif

-
-
ןחוצמזה:
אני -
ל-
-מחר בבוקר התחרפן לי משהו במחשב וצריך להגדיר מחדש משהו ברשת.

shonshon5

New member
כיפאק היי! היי! היי! למגי! ../images/Emo106.gif

דוז פואה! היו ימים.... או, למען האמת: היו לילות..
אבי, מיקימאוס מהאקווריום המיתולוגי..

magy

New member
מיקי.........ממש אהבתי אותך

אבל לא ידעתי שקוראים אותך.....אבי........ איפה יתר האנשים.....איבדתי את עקבותיהם.........היו כמה נחמדים..... ויודעי כתוב......... חלק ידעו רק לקרוא..........
)))))))

magy

New member
כעת נותר לגלות מי היא העיניים

שידעה מיד את הרמז עם הדגים.......

עיניים

New member
מגי !!!!! לא ללכלך !!!!!

מי לא שמע על האקוואריום???? ואת, את עצמך סיפרת לי בצ´ט האחרון במו פיך, במו מקלדתך במו קולך הוירטואלי שנהגת להסתובב שם באקוואריום בין הכרישים
) אז מה היה חסר כדי לחבר 1 + 1 ???? תלונה רשמית על עלילת שוא - ב ד ר ך

עיניים

New member
סתם שאלה

להרחבת האינטליגנציה,,,, האקווריום - זה מה שנקרא לימים ה- VIRTUAL PLACES???

magy

New member
הוא הוא ולא אחר......

הוירטואל ההוא......עם הפלייסס .....עם התמונות הקטנותתתתתתתתת והבלופים הגדולים......שאחר כך כתבתי שיר .....על אנשים וירטואלים. אבל בגלל שזה היה מזמן....ונכנס לקטגורית הנוסטלגיה של עידן המחשבים....שלי........אני זוכרת את זה לטובה.........ובחיוך...... ובדיוק היום , אבל בדיוק .......הכנסתי את הודעתך, עיניים, אחרי שראיתי שעוד כמה מנהלים השוויצו עם הודעות של כותבים.....שלהם..... הכנסתי לפורום מנהלים.......אז כבר לא יעזור לך....... כתבת דברים טובים......כעת......תוכיחי אחרת.......
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) כעת, אני יכולה להתפשט, לרוץ עירומה ברחובות, לפתות קטינים.... לפתוח בורדל בקריות........ ומים.....העלו לי רעיון לשיר......את הפתיחה כבר יש לי ..... "המים המתוקים שלך הם המים המרים שלי..... צריך רק להוסיף עוד כמה בתים..........וזהו..........

עיניים

New member
שלי????

על איזו הודעה את מדברת?? וחוצמיזה - למה את לא אומרת שאת צריכה חומר בשביל להשוויץ??? רק תגידי עייוני

למיטב הבנתי עיניים שלי,

וכיוון שאת יודעת באילו מקומות אני עוד מסתובבת אני מניחה שהבנת כבר שאני אוהבת אצבעות גדולות וארוכות

ועד היום זה מפחיד

לפני כחודשיים קבעתי פגישה בצהרי יום שם בדיוק, מגדלי האופרה ליד מגרש חניה ענק לצערי הקולגה אחר אבל הסתובבו סביבי כל מיני גברים עם מבטי זימה בעינים אני, לא מקומית, לא מכירה מצלצלת אליו ושואלת בתמימות: "תאמר לי, זה המקום של הזונות?" הוא הגיע בריצה להציל את העלמה שבמצוקה

שקדי

New member
על שפת הים בת´´א...................

בין לבין כמה מהתחנות בחיי לקחתי פסק זמן וחייתי שנה בעיר החטאים יום קיץ נאה אחד לקחתי את עצמי .מגבת ....ספידו אדום וצמוד והלכתי לחוף שרתון או משהו בסביבה ושכבתי על מגבת לנמנם לי לפתע.....האם זה אמת או שנדמה לי........ אני מרגיש רגל .....שעירה......נצמדת אלי מבלי להרים את הראש......חוף צפוף כנראה .....זזתי קמעה עוד כמה שניות.....הרגל מתחככת שנית הקיצעאר.....כשאי אפשר היה כבר להתעלם ורגליי כבר סטו מתנוחתן הטבעית בכמטר הרמתי את ראשי ונעצתי בחביר מבט תוהה האומר הכל....אני מקוה הנ´´ל קם ללא אומר ופנה לדרכו לחפש קורבן אחר ואני נשארתי עד היום עם תהיה בלב....................

למעלה