חבר'ה...

VickiF14

New member
חבר'ה...

תקשיבו.. אני בטוחה שכולנו רוצות שמקפליי יגיעו לישראל נכון זה פנטזיה=)[?] כי יש להם מלאאאא מעריצים במקומות יותר גדולים כמו אוסטרליה ושוודיה ועוד המוןןןןן! והם לא מופיעים שם.. כמובן שזה לא תלוי בהם והכל אבל עדיין אני חושבת שאם אנחנו באמת רוצות אנחנו צריכות לעשות משהו לגביי זה מבחינתי..זה החלום הכי גדול שלי שהם יבואו להופיע פה אני כבר מרוב טרוף ואובססיה רוצה לטוס לחו"ל כדי לראות אותם מופיעים אז ככה...מה בעצם אני מציעה?! למקפליי יש MY SPACE www.myspace.com/mcfly ולפי מה שאני רואה מהכניסות הם נכנסים... מלא מעריצים מהמון מקומות בעולם שולחים תגובות עם תמונות כגון>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ואני חושבת שאם מעריץ אחד יבוא אם משו כזה זה אולי לא ייקבל הרבה התייחסות אבל אם הרבה אנשים יתחילו להכין דברים כאלה ורק אפילו להכניס להם לראש שיש להם מעריצים בישראל... אני חושבת שהסרט JUST MY LUCK עשה להם את הפריצה.. כי אני לא הכרתי אותם לפני הסרט.. והם משכו יותר מדיי את צומת ליבי כדי לברר עליהם עוד אבל אני בטוחה שהרבה אנשים בישראל לא מכירים את מקפליי צריך לפרסם אותה.. כי אם רוצים שהם יבואו לישראל..צריך שיקנו את כל הכרטיסים שלהם ואם אנשים לא מכירים אותם אז..ברור שזה לא ייקרה, אבל.. אני בטוחה שמשהו יישנה את הסיכויים שלנו אם נתחיל להשפיע אז מי שרוצה (ואני מקווה שכולכן רוצות) בבקשה הכנסו לאתר שלהם ותשלחו תמונות כגון התמונה שעשיתי מהצד>>>

VickiF14

New member
אה ו...

ניסיתי להגיב להם במיי ספייס וכתוב שאני צריכה להיות בfriends ובכלל אני בקושי מבינה בזה משו.. אז אם אמ... אם למישהי יש מיי ספייס והיא מבינה מה לעשות שם שתקח את התמונה שלי ושתפרסם שם בבקשה אבל שתגיד לי לפני זה זה ממש ממש ממש חשוב ואני אעשה הכל כדי לראות אותם מופיעים אז אני מזה מקווה שתשתפו איתי פעולה אנשים =)

אני מסכימה איתך

אני גם חושבת שזה מה שצרך לעשות, גם אני לא מבינה במייסיפייס זה ממש מסובך לי... וגם האנגלית שלי לא משו. יש פה בנות שיש להן מייספייס והן בהחלט יכולות לעשות את זה... וגמלי זה ממש חשוב שהם יגיעו.

VickiF14

New member
את פשוט

לא מתארת לעצמך כמה אני רוצה שהם יגיעו אני שומעת שירים שלי ואני בוכה <מה שקורה עכשיו> אני משתגעת מהם..הם פשוט משגעים אותי האנגלית שלי סבבה.. ואני בטוחה שיש עוד בנות.. וחייבים לבקש ממישהי שמבינה בזה להתעסק בזה כי אני משתגעת כבר אני חושבת עליהם פשוט בלי הפסקה! כל פעם שאני קוראת שיר אהבה שהם כותבים ואני חושבת שאולי דני כתב אותו אני מתחילה לבכות טוב זה לא העניין כרגע אם את מכירה פה בנות שמתעסקות במייספייס כי אני חדשה פה. אז בבקשה=))) 3>

l i t a l 369

New member
אני איתך לגמריי,

לדעתי את ממש צודקת , רק שאני לא יודעת להשתמש במייספייסD:

l i t a l 369

New member
אני איתך לגמריי,

לדעתי את ממש צודקת , רק שאני לא יודעת להשתמש במייספייסD:

purple floyd

New member
אני שלחתי כבר כמה פעמיים,

פעם אחורנה ששלחתי ["PLEAS COME TO ISRAEL, WE LOVE YOU HERE!!"] איזה מישהי ממצרים כתבה "i hate isreal de sucks :mad::mad::mad:" מאז אני דיי בטראומה ;;

VickiF14

New member
מה?

אוי אל תתייחסי לשטויות האלה למי אכפת מה האנשים האלה חושבים?! אכפת רק ממקפליי לפחות לי האנשים שאמרו את זה יכולים ********** חחחחח וואי אני מתחילה להתעצבן זה לא טוב קיצר...זה סתם שטויות צריך ממש ממש ממש לעשות הרבה סלוגנים עם תמונות ולשים שם=)

butbut

New member
מה?אבל מה אכפת לך?תיהי בטוחה שאם כבר

מקפליי יצטרכו לבחור בין מצריים לישראל-הם יבואו לישראל!! פולל אומנים באו לידראל-טוקיו הוטל-שון פול-אוונסנס..ועוד המון! אל תשימי לב לתגובות הנאצה של אנשים שם-הם בעצמם נואשים.

purple floyd

New member
אני מגיבה לשתיכן P:

אני יודעת, אולי עכשיו שעוד בנות ישלחו אז אני יעשה שוב, פשוט לא בא לי שמקפליי יקראו כמה שונאים את ישראל.

Dana Argamen

New member
לדעתי..

זה רעיון טוב לשלוח המון תגובות בספייס שלהם עם תמונות כמו שעשית. אני חושבת שיש מצב הרבה יותר גדול שהם ישימו לה לזה, מאשר להודעות שבטח חלקנו שולחות להם.. מה שכן, זה לא מה שיגרום להם לבוא. אל תפתחי ציפיות. במקרה הכי טוב הם סתם יהיו מודעים יותר לעבודה שיש להם מעריצים בישראל.
אין לי בעיה לשלוח, רק מה זה הסגול הזה מעל הראש של דני?? XDDD -בהתחלה חשבתי שזאת עוד הודעה על העצומות שהם יבואו לארץ, כבר התעצבנתי חח

VickiF14

New member
אממ

תראי אני בטוחה שזה לא יישנה משו כי הם לא קובעים איפה הם מופיעים וזה פשוט קובעים להם ת'מסע ההופעות וזהו אבל זה מעולה שהם יהיו מודעים לזה שיש להם מעריצים בישראל כי לא ראיתי אפילו הודעה אחת וזה בדיוק העניין שמלא בנות יכינו כל מני תמונות כאלה וישלחו למייספייס וזה יהיה פשוט מעולה!!! אז אם את יכולה לשלוח בבקשה תשלחי את התמונה ואם אין לך מה לכתוב להם באנגלית תגידי לי..אני אכתוב לך במסר מה לכתוב בהודעה פשוט אני חושבת שזה מאוד חשוב שהם יהיו מודעים לזה שיש להם מעריצים בישראל! זה עדיף מאשר כלום נכון?! ;]

Dana Argamen

New member
חחח תאמיני לי -

שהבעיה האחרונה שלי היא מה לכתוב להם XDDD יש יותר מידי. ובדיוק כמו שאמרתי למעלה ^ זה לא ישנה משהו מבחינת ההופעות, סתם יגביר תמודעות שלהם. אבל כן אני אפרסם בכיף [עוד מעט].

למעלה