חבר'ה...

talosh1234

New member
. . .

ברור שאני מסכימהה ..אבל גם אני לא מבינה במייספייס :| זה מעולה הקטע שהם לפחות יידעו .. יש להם אמרגן יהודי ובעזרת השם זה יקרה (למרות שאני לא מאמינה) אבל בכל זאת , אני יודעת שאני אוהבת אותם ואני יעשה הכללל .. גם אם זה לא יצליח והכל , לפחות ניסינו :)) צריך לעשותת מלא אבל .. לא סתם איזה 10 הודעות .. צריך שממש ישימו לב לזה , שיסתכו במייספייס ויזכרו "ישראל היו פה" :))

VickiF14

New member
לגמרייי

וואי האמרגן שלהם יהודי!??! וואי נו זה ענקקק~!!! ובאמת צריך לעשות המון המון המון ואני מתכוונת לעשות המון צריך פשוט שתיהיה לנו ת'מישהי שתיהיה אחראית על הפירסום במייספייס אני חושבת שהם יהיו מופתעים שיש להם מעריצים בישראל כי נראלי הם אף פעם לא שמעו מאיתנו כלום כאילו..ישראל באמת לא הראתה הערצה אליהם.. צריך לעשות משו דחוף לגביי זה!!! אז כל מי שיודעת לעשות כלמני דברים כמו שעשיתי תעשו! אני גם אבקש מידידים שלי שמתעסקים בפוטושופ להכין כל מני דברים יפים כאלה=) אבל אנחנו צריכות לכתוב בתוך התמונה כמו שכתבתי McFLY we need you in Isreal כאילו...שיהיו כמו סלוגן ווקשה תתאמצו ואני בטוחה שנצליח

גילולית

New member
אני יכולה לפרסם במייספיס

העליתי שתיים, לדעתי צריך להעלות להם אחת בכל יום=)

VickiF14

New member
כן כן כן

ראיתי הרגע שהעלת!! אין לך מושגגג איזה חיוך זה העלה לי!!!!!!!!! את גדולה=) תמשיכי להעלות זה ענקי=))333>

גילולית

New member
=))

סבבה. תשלחו עוד תמונות

Little Sapir

New member
הממ...

הסיכוי שהם יבואו ממש קטן.. לא משנה מה נעשה. כאילו יש להם המון מעריצים בצרפת ארה"ב וכו' והם לא הופיעו שם ובישראל יש ממש קצת מעריצים, אז למה שהם יבואו דווקא לפה? הם תקועים בUK שלהם... אבל כן יהיה נחמד אם הם יהיו מודעים לקיומנו D:

VickiF14

New member
דיי דיי ודיי!

להגיד ככה סיכוי קטן סיכוי שמקטן צריך להתאמץ כדי שמשהו ייקרה ואני מאמינה שאם רוצים...אז הכל אפשרי!!! אז שנייה.. הם כל הזמן מופיעים בUK? חחח וואי מצידי אני אטוס לשם לראות אותם מופיעים וחוץ מזה..לא אכפת לי אפילו לחכות שנה עד שהם יבואו זה עניין של חיבור ואני מרגישה חיבור מטורף עם הלהקה הזו ואני בטוחה שמהר..זה לא יעבור לי או אפילו קרוב למהר שמתם לב גם שהם דיי בסגנון ביטלס? אני חושבת הם הולכים להיות פשוט גדולים למרות ששמעתי משו על התפרקות קיצר לאיזה נושא הגעתיX\ חחח קיצר.. צריך להתאמץ וזהו=)

loli kiss

New member
זה אחלה רעיון :) אני בעד !

קודם כל צריך להתחיל מזה שהם בקושי מודעים לקיומינו XD רציני כאילו הם די סגורים על UK וגם אם מפרסמים להם תגובות מכל מיני מדינות אחרות בדר"כ אין שמה הרבה מעריצים או שהם פשוט לא מוצאים לנכון לבוא לשם .. עכשיו בשביל שהם יעשו הופעה בישראל צריך שהם יצאו לסיבוב הופעות מחוץ לUK למה הם לא יבואו רק לישראל :/ אז פשוט צריך לקוות שגם מדינות אחרות יפעלו .. עכשיו בקשר אלינו , לי יש מייספייס ואין לי בעיה להעלות תמונות שתכינו כי אני לא יודעת להכין
חח בלי שומקשר אני כל הזמן שולחת להם הודעות (בפרטי וכתגובות) וחוצמזה שאני כותבת להם בכללי כל מיני דברים אני תמיד מוסיפה את העיניין של ישראל
אז אני מקווה שזה יעזור . 3>

VickiF14

New member
זה טוב

הם באמת סגורים יותר מדיי על הUNITED KINGDOM שלהם זה מחרפן אותי.. אם הם ייצאו לסיבוב הופעות הם בטח יתחילו מUSA קיצר זה לא משנה אני מוכנה מצידי לחכות שנהההה!!! להופעה שלהם אבל זה עדיף מאשר כלום ואני לא אחייה בשקט עד שאני לא אשמע את דני שר! אני פשוט אובססית אליהם בכל רמה אפשרית קיץ קץ... במקום סתם לדבר מחר אני אתחיל להכין כל מני תמונות כאלה ואם תוכלי..אז את תיהיה האחראית על הפרסום של התמונות במייספייס שלהם סבבי?!=) ד"א אני חושבת שצריך לארגן מפגש פורום מתישהו..

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifשמעו..(או יותר נכון תקראו../images/Emo3.gif)

אני מסכימה עם מה שאת אומרת (כותבת
) אבל להציף אותם במייספייס לא יעזור. כבר עשינו דיונים מהסוג הזה (הרבה דיונים..) וקיבלנו תשובות שליליות. הבעיה שלנו היא שלא משמיעים את מקפליי בארץ ועד שלא תהיה להם מספיק הכרה אפשר רק לחלום שהם יבואו..למה למעריצי טוקיו הוטל היה כל כך הרבה מזל? כי השמיעו (חרשו!!) על הלהקה בגלגלצ (אותו הדבר עם אוונסנס וכ'ו),לפני שמציפים את מקפליי צריך להציף את ראש 1 וגלגל"צ שישמיעו את THNL עד שלא יכירו אותם בארץ אין טעם לפנות אל הלהקה בכלל כי זה פשוט לא משתלם להם לבוא להופיע בידיעה שלא יהיה הרבה אנשים בהופעה (כי מי יודע על קיומינו-המעריצים אם לא משמיעים אותם בארץ?!) אם אתן רוצות להתחיל איפהשהוא רצוי להתחיל מגלגלצ ואז נתקדם משם-פרה פרה (או באידיש שוייה שוייה)
ובהזדמנות (חגיגית
) זו אני רוצה להתנצל שאין לי זמן כדי להוליך ולעזור לכם בזה (ובקרוב מאוד בכלל לא יהיה לי זמן) אני רוצה לתת לכם 100% ממני וקשה לי עכשיו כיוון שיש לי עוד המון דברים להספיק לפני הגיוס (עוד שבועיים בדיוק) כולל למצוא מחליפה ראויה
. בכל מקרה אני אנצל במה זו כדי לומר שאני מתנצלת עד עמקי נשמתי ומקווה שתוכלו להתחיל ב"פרוייקט הבאת מקפליי" ביוזמתכם ובלעדיי (אבל עם תמיכתי המלאה) ואני אעזור כמה שאוכל. סורי שחפרתי לכם (וגם אם יש שגיאות-אין מה לעשות,זאת השעה) מקווה שקראתם,הפנמתם ולא ניפצתי לכן ציפיות. אוהבת המון
דניאל.

OneStepCloser

New member
חח זה בידיוק למה התכוונתי..

אי אפשר להביא אותם לארץבלי שאף אחד מכיר אותם... קודם צריך לפרסם אותם
מי ה'מתמודדות' להנהלת הפורום? XD

Bleed for Me

New member
כל מי שמעל לגיל 16 ויכולה להגיע לראיון

אישי ברמת גן. -אם מישהי מעוניינת נא לדבר איתי במסרים.-

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif

וזהו חחחחח אני מסכימה ב-100% עם כל מה שאמרת ואין טעם שאני אחזור על זה.

l i t a l 369

New member
בראש 1 יש תחרות של כותבים צעירים אז אפשרר..

מישהי שכותבת טוב יכולה ללכת לתחרות ואם היא נבחרת שתעשה כתבות על מקפליי לפעמים.. :] אם יתנוו לה :||| זה מה שהם רשמו: 'אוהבים לכתוב?, לא מניחים את העט לרגע?, המגירה שלכם כבר מתפוצצת ?, אנחנו מחפשים אותכם! -ראש 1- יוצא בפרוייקט גיוס כתבים חדשים, אז אם יש לכם אהבה ענקית לכתיבה דמיון פורה והמון רצון ומוטיבציה, אל תבזבזו דקה נוספת.. גשו למקלדת וחברו כתבה בכל נושא שמעניין אותכם (ועשוי לעניין את שאר בני הנוער) באורך של 800 מילה ושלחו - [email protected]

butbut

New member
../images/Emo205.gifוואו זה נשמע מעניין-אולי אני אקח את זה

לתשומת-ליבי. אני אוהבת לכתוב-ובדרך כלל זה מעניין.. שווה לנסות=]

JuSt My LuCk

New member
התחלתי כבר לכתוב לזה ../images/Emo3.gif

אבל לא ממש הבנתי כאילו....מפרסמים את המאמר בראש 1? ועד מתי זה?....

למעלה