חבר'ה...

Yu vi

New member
זה עבר לעמוד השני :/../images/Emo85.gif

לדעתי כל כמה זמן מישהי אחרת עם מיספייס צריכה להעלות את התמונה הזאת בתגובות.. לא כל פעם כשזה עובר לעמוד השני כי אז זה סתם מציק
אבל כל כמה ימים זה טוב :] ואם כל פעם אלה יהיו בנות אחרות זה יהיה ממש טוב! כי ייראו שזאת לא רק מישהי אחת.. טינק אבאוט דט =]

חצמבוש

New member
לי יש מייספייס

שלחתי להם מלא הודעות והם לא ענו לי לאף אחת>< רק דאגי פעם כשהיה לו מייספייס אישי ענה לי איזה חמוד

l i t a l 369

New member
איזה חמוד הואאאא../images/Emo99.gif

גם אני רוצה שהוא יחזיר לי הודעה D:, אבל אין לי מייספייס :\

VickiF14

New member
צודקת*תקראו*

קיץ קץ מי שיש לה פה מייספייס ומעוניינת קבוע להוסיף תמונות ותגובות שתכתוב פה... אני אבקש מידיד שלי שמבין בזה טוב שיסביר לי איך ומה אני עושה ואני בעצמי אתחיל להוסיף שם=)

l i t a l 369

New member
עם אתן רוצות שמישהי תעלה את מה שעשיתי ל..

למייספייס שלהם DD: [מה שעשיתי איפה שהוא למעלה]

VickiF14

New member
כן

חייבים להעלות זה מדהים מה שעשית.. אני אשמור את כל התמונות האלה וברגע שאני אסדר לי מייספייס אני אפרסם שם=) אפרסם?! אני אחפור להם שם=)

VickiF14

New member
בטח למה לא?

ותעלי לפה ואני אשמור בתיקייה אבל בינתיים צריך לסגור על מישהי שתפרסם..

VickiF14

New member
אבל תכלס

יותר חשוב כרגע להשיג או ת'כתובת של גלגל"צ כדי לשלוח מכתבים או ת'מספר

l i t a l 369

New member
אבל איפה אפשר להשיג? :\

אני ינסה להשיג מחברה שלי - דוד שלה זמר מתחיל ואולי הוא יכול להשיג את המספר אבל זה לא בטוח :|| אז צריך עדיין לחשוב על איך משיגים את המספר.. רגע, אי אפשר פשוט לשאול ב-144?

VickiF14

New member
וי זה רעיון

סורי שאני בזמן האחרון ככה מנותקת מכל מה שאני מנסה להשיג פשוט...החיים שלי מאוד לא מסתדרים בזמן האחרון אפשר לומר שמקפליי הם המושיעים שלי אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי המוזיקה שלהם בתקופה הזו

l i t a l 369

New member
מצאתתי D:

בסוף לא מחברה שלי , מידיד D: רשמתי כבר איפה שהוא למעלה אבל אני יביא שוב , : דוא"ל: [email protected] כתובת הדואר: גלי צה"ל ד.צ. 01005 צה"ל או: יהודה הימית 23 יפו טלפון: 03-5126666

למעלה