חבר'ה...

OneStepCloser

New member
קודם צריך לפרסם אותם בארץ...

צריך לשלוח דיסקים שלהם לרדיו ואז הם ישמיעו אותם, להתקשר לרדיו המון פעמים ולבקש שירים שלהם, איכשהו להביא דיסקים שלהם לארץ דרך טאוור רקורדס. כמו שאמרו שהבנות אמרו בפורום שיש מבוקשות לדיסקים של מקפליי בטאוור קרורדס.. ואני לא מבינה למה הם לא מביאים
. כל מיני דברים כאלה ^^

McFly rullz

New member
הלוואי ויביאו את הדיסקים שלהם לפה!!!

אני כ''כ מחכה מחכה מחכה כי 75₪ או אפילו טיפה יותר זה שווה
אבל הופעה אני בטוחה שלא יסכימו לי
><" למה הורים כאלה פולנים?

purple floyd

New member
אם תיהיה הופעה,

אני ידאג שהאמא הפולניה גרמניה שלי תדבר עם ההורים שלך P: D:

kelly7i

New member
לעורר מודעות על מקפליי בארץ,

וגם לעורר מודעות על הארץ אצל מקפליי 2 פעולות שצריכות לקרות במקביל=]

VickiF14

New member
אהה

חחח אני בכלללל לא מבינה בזה כלום כי זו פעם ראשונה בחיי שאני מעריצה ככה... אז בנות..מי שמבינה בזה ורוצה בזה כמוני..אנחנו חייבות לפעול ביחד וכל אחת עושה את מה שהיא יכולה אני אם היו לי קשרים או כל דבר הייתי עושה הכל.. אני פשוט לא מבינה איך לעשות ככה שהרדיו ישמיעו שירים שלהם וזה כאילו בטח צריך להתקשר וזה אבל אני לא מבינה בזה כלום אבל אני יודעת שאם ביכולתי לעשות משו כדי לקדם את פירסום הלהקה או כל דבר אחר הייתי עושה אז בבקשה בנות=) בואו נשתדל.. כי זה הדבר שאני בערך הכי רוצה בעולם ואני בטוחה שיש עוד בנות כמוני..

יעליקק

New member
צודקת, רעיון נחמד (;

1. יש לי פוטו ואני יכולה להכין כל מיני דברים כאלה מכו שהכנת אבל למי להביא ? אני לא מבינה במיי ספייס D: 2. אם זה עוזר אני כל הזמן מכירה לאנשים את מקפליי (; נגיד לאחרונה הרכתי לילדה אחת את מקפליי והיא התאהבה !!! והיום היא כותבת לי שהיא הכירה את זה לחברה שלה והיא הכירה את זה לחברה שלה XD קיצר, תנסו גם אתם להכיר את הלהקה לאנשים ככה יחתמו על עצומות, יצטרפו לפורום ואולי יצליחו לעזור לנו להביא אותם לארץ ! D: 33333333>

VickiF14

New member
=)

זה מעולה פשוט! גמני אשתדל להפיץ את מקפליי בכל מקום שאני רק אוכל חח כשאני מתאהבת במשו..אני מדברת על זה כל הזמן אז יהיה קשה לאנשים סביבי לא להכיר אותם=) אה ובקשר לפוטושופ... פשוט תעלי את זה לפה..ובנות שמתעסקות במייספייס כבר יעלו לשם אם הן ירצו=)

VickiF14

New member
שניהם

מדהימיייים!!! באמת! עכשיו צריך לשים במייספייס=)

למעלה