חבר'ה...

O0NoNi0O

New member
גם אם מקפליי ירצו לבוא לארץ הם בחיים לא ימלאו

אולם שלם. כי נניח הם באים להופיע כן? במקום כמו יד אליהו או גני התערוכה, צריך שיהיה להם לפחות 3000 אנשים שימלאו את האולם, כי אז מה הטעם להופיע בפניי חמישים-מאה בנות? וזה לא שאת יכולה לשכנע את כול החברות שלך גם אם הן לא אוהבות מקפליי כי כול כרטיס זה מאתיים-שלוש מאות שקל והן לא ישקיעו את זה רק בשביל למלאות למקפליי את האולם נכון? קיצור, הם לא מספיק מפורסמים פה. גם אם עכשיו הם יעלו למטוס זה לא יקרה, אין להם מספיק מעריצים פה.

butbut

New member
גם טוקיו הוטל התחילו מ-10 מעריצים בלחץ

בזמן שאני הערצתי אותם כולם צחקו עלי שאני שומעת גרמנית-וזה היה כשביל היה קטן..לפני שנתיים או שנה ומשהו. קיצר הרבה זמן!. עכשיו פתאום כולם אוהבות אותם?עכשיו הם נהיו &****&^*^%*%*

O0NoNi0O

New member
חח לא קשור בכלל..

הנקודה שלי היא שלמקפליי ברחבי ישראל כולה יש בפירגון מאתיים חמישים מערציות ועוד איזה ארבע בנים. הם לא יבואו בשביל כול כך מעט. *גמאני הכרתי את טוקיו הוטל בתקופה הזאת חח זה היה מוזרXD*

sweet shir

New member
3000? תנסי 10,000.... ^^

בשביל פחות מ-10,000 מעריצים לא יבוא לארץ שום אמן.

lirazraz

New member
צודקת.. הם לא מספיק מפורסמים פה...

צריך לשלוח לגלגל'צ מכתבים שישמיעו אותם...

VickiF14

New member
אני..

חשבתי על זה מלא! אבל תקשיבו.. אני לא יודעת מה לגביכן אני יכולה לחכות להם מצידי עוד שנה יש לי זמן=) בינתיים צריך להתחיל מההתחלה להכיר לאנשים את מקפליי ולבקש שישימו ברדיו שירים שלהם=)

butbut

New member
וואו זה מגניב!:]]]]]]]]]]-אגב צירפתי אותך

לחברים שלי=]

Yu vi

New member
אומאגדדדדדדדדדד../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

אני יושבת ככה >
< מול המחשב :000000 זה ענקקקקקקקקקקק וואו אין לי מילים :0 למרות שאני יודעת שזה לא יעזור, אבל זה כלכך בולט שאין מצב שהם יפספסו את זה וידעו על קיומם של מעריצים בארצנו הקטה
חחחח אני לא מפסיקה לבהות בזה! זה עצום!! D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

התגובה הראשונה שלי פשוט הייתה-XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל כל הכבוד ^_______^" מקווה שזה יעורר את תשומת ליבם אומשו

L D N

New member
../images/Emo215.gif וואו זה באמת ענקי!

אבל זה כבר עבר לעמוד השני!:( תשלחי שוב ><

VickiF14

New member
חחח

אני קוראת את כל התגובות ומתה כבר לראות במה מדובר.. רייגע נחכה שייפתחXD מה?! למה לעזאזל אני לא יכולה לראות את זה?!??! בטח כבר זה עבר לדפים אחרים בגלל עוד תגובות שלחי ליי וווקקששששה את מה ששלחת!

VickiF14

New member
גאד

זה מדהיםםםםם=))))))))))))))))) מדהים מדהים מדהים=)))) ככה אנחנו צריכות להמשיך לשים שם.. וזה לא משנה אם זה יעבוד או לא לפחות שזה יגיע למודעות שלהם שיש להם מעריצים בישראל

למעלה