חבר'ה...

MoVe AlOnG

New member
מסכימה לגמרי

אני לגמרי מסכימה אם מה שאמרת. תקשיבו אנחנו חייבות להצליח שישדרו אותם ברדיו,זה שלב ראשון. ועם הסינגל החדש THNL יש הרבה סיכויים שנצליח,תחשבו על זה. זה שיר מדהים והוא יכול מאוד להצליח ברדיו,מה שצריך לעשות זה לשלוח מכתבים לגלגל"צ ועוד הרבה תחנות רדיו אחרות עם השיר ולקוות לטוב. מה שעוד אפשר לעשות בינתיים כדי ליצור עוד הכרה בארץ,שאחת מאיתנו או אפילו כמה יעצבו כמו פלאייר מאגניב כזה וכל אחת מאיתנו תדפיס אותו כמה פעמים ותתלה ברחבי הביצפר. ברגע שתלמידים יראו משו חדש שתלוי הם ישר יילכו לבדוק את זה,ומי יודע?אולי זה יביא עוד כמה מעריצים לפורום

VickiF14

New member
חחח הבצפר שלי

דיי אנטי לדברים כאלה.. ועם חברות שלי בכלל לא יהיה מזל כי הן תקועות על טוקיו הוטל אבל תאמינו לי..אני לא אוכל שלא לדבר על זה אני בטוחה שלאט לאט..אנשים יתחילו להכיר ואמממ..מצידי אני אשלח מכתבים אבל לאיזו כתובת..מה מו מי.. אין לך שמץ של מושג איך עושים את כל זהXD

l i t a l 369

New member
חח אני יתלה כאלה שלטים אני יקבל מכות D:

כל הבצפר שלי רק דיכאון :\,

VickiF14

New member
חחחחחחחח

הרגת אותיXDXDXD אצלי כל הבצפר או פריקים של טוקיו הוטל או של פינק פלוייד ומיוז

JuSt My LuCk

New member
אוי איך אני רואה כבר את הפליירים על הריצפה...

מלאים בבוץ... מקומטים... זרוקים בפח... קרועים... קיצור הילדים בבית ספר שלי=חוליגנים
(חעחע איך אני מתה על המילה הזאתי XD ) אם אני אתלה פליירים בבית ספר הם יהיו על הריצפה אחרי חמש דקות...
אני יכולה לנסות לתלות אותם בכפר שלי על לוח מודעות או משהו (לא שיש פה הרבה אנשים אבל זה יכול לעזור). ואפשר לתלות את הפליירים במקומות ציבוריים כמו... לא יודעת השירותים בגראנד קניון XD או בכניסה לגג של עזריאלי! פעם שמו פה את המספרי טלפון של גלגלצ וגלי צה"ל ..... אם אפשר יהיה לפרסם אותם שוב זה יהיה נחמד
ותתקשרו!!! הרבה אנשים מכירים אותם,לא כולם אוהבים אותם(האםהאם|דגש|ידיד מפגר ביותר שליהאםהאם)... אוי!! ותבקשו להשמיע אותם בהפסקות בבית ספר!(אצל מי ששמים מוזיקה אצלה) בקיצור=זה אפשרי פשוט צריך לעבוד קשה מאוד בשביל זה .... אבל אני חושבת שאפשר לעשות את זה בשביל מקפליי אתן לא חושבות?... נ.ב אני ממש לא רוצה שכל הפקאצות מהבית ספר שלי ישמעו אותם =/

VickiF14

New member
ציפיתי ש..

בנים לא יאהבו אותם כ"כ חחח אמממ..אני אשים שירים שלהם בפלא ואז ישאלו של מי זה ואני אתחיל חחח לחפווררר טוב נו גם אם לא ישאלוXD אממ ואם באמת יפרסמו ת'מספר של גלגל"צ..אני אתקשר אליהם כ"כ הרבה עד שיימאס להם והם ישימו את THNL אז למי שיש ת'מספר שלהם..שיכתבו פה

JuSt My LuCk

New member
חעחע XDD גם אני אציף!!! ../images/Emo3.gif

ולבנים יש טעם גרוע
למרות שכשהייתי בסאמר סקול גרמתי לכמה בנים מהקבוצה שלי לאהוב אותם
וגם גרמתי למדריך שלי לאהוב אותם XDDDD (פעם אחת "ברחתי" מהקבוצה שלי בשביל לקנות את הסינגל של PLEASE PLEASE חעחע XDD והמדריך חיפש אותי איזה 10 דקות וחברה שלי "שכחה" להגיד לו שהלכתי עם מדריכה
ובקיצור אחרי זה הראתי לו את הסינגלים שקניתי ואז הוא התחיל לשמוע את מקפליי בשביל לראות למה אני כל כך מטורפת עליהם XDD )

VickiF14

New member
חח את גדולה

זו הגישהXD =) והיית בסאמר סקול? איזה כיףלך אמא שלי אמרה שאם יהיו לי ציונים טובים אז אני גם אסע אבל אני מעדיפה במקום זה אם עד החופש לא נצליח לעשות כלום אני אטוס להופעה שלהם אני פשוט חייבת!!!

butbut

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כול מילה..וואוו שבועיים זה קצת

זה יעבור לך מהר ><

VickiF14

New member
את צודקת 100%

אבל אין לי שמץ של מושג איך לעשות ככה שישמיעו אותם... רק שמישהי תגיד לי איך ואני בעצמי אתקשר או מה שזה לא יהיה כי אנחנו רק מדברות על זה אבל צריך להתחיל לעשות עם זה משהו!

yael0000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif

אבל הלכניס את THNL לגל"צ יהי נראה לי קצת קשה בגלל שלא נראה לי שיש את הסינגל בארץ אבל יש את הדיסק של ג'סט מיי אלק ואפשר לבקש משם שיר עכשיו יש את תוכנית הברחיות וצריך להחלעיט אחד מתוך הדיסק ושפוט כל הפורום יתקשר ויבקש אותו ואממ ככה כל יום עד שהם יכניסו אותו

VickiF14

New member
ניסיתי לחפש

אולי נשאל בפורומים אחרים אם יש להם?! אני אשאל חברות שלי שאוהבות טוקיו הוטל אם יש להם אולי גם הם התחילו ככה כשאפח'ד לא יידע מי זה טוקיו הוטל

lirazraz

New member
צודקת

צריך לשלוח לגלגל'צ מלא מכתבים שישמיעו אותם.... ומשם נזרום ל-100FM :p

rachel malasa

New member
../images/Emo45.gif מסיכמה בהחלט!

כדאי להתחיל להתקשר לרדיו, ולתכוניות שלהם כמו המסור נגיד כי הם משמיעים שם פאנק רוק\ פופ אני חושבת.

loli kiss

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה..

ובהצלחה עם מציאת המחליפה D:

למעלה