חבריה כנסו

camila for EVER

New member
חבריה כנסו../images/Emo26.gif

אני רוצה לשנות את ה'כינוי' שלי לכינוי אחר, אני יעדכןאותכם בהמשך, ביינתים, הנה משחק נחמד, שימו תמונה של פינק ותמציאו איזה משו מצחיק שהיא חושבת עליו או אומרת! מה דעתכם?! זה משחק אחלה נסו אותו.... צ'או ביינתים!!

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יפה אישה...חחחחח זה היה יפה אני גם אנסה "מורנדה....."

ררררררר חחחחחחח

איזו עוגה מזעזעת.. מה אני ניראת ככה?!!?...ררררר חחחחחחחחחחחחחח שיעשעתי את עצמי על הבוקר :)) * סוטים * .. התכוונתי עם המשפט

עוד אחד,אני במוזה

זה הפרצוף המפחיד שלייייייייי, אבולולווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא כזאת מתוקהההההההההההה

חחחח קלטוווווו

פינק לצלם - " רואים את העגיל? רואים..? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חושבת שהתמונה מדברת בעצמה

קלטו איזה חיוך מאולץץץץץץץ כאילו פינק אומרת " יואאו , למה אני חייבת להיות נחמדה?... למה לא להביא לכל אחת כאפה וזהו?!?!?... אוף,האבא הזהההההההה אתם יודעים שהוא האמרגן שלה.. והוא כועס עליה על שטויות שהיא עושה \:

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משפחת וזהו משפחה של קרועיםםםםםםםםםם קרועיםםםםםםם כולנו כול המשפחה מסטוליםםםםםם ולאבא יש משקףףףףףףףף :) הנה עוד אחד "יו איזה צלם עאמה...."

יואווווו ענקייייייייי

פינק אחרי הפצת התמונה באמא שלי זו לא אני... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזיר נדיררררררררררררררררררררררר נדיר נדיר נדירררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח " ססס איי הפיטמה!.."

קטנה15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה בוקר של כיףףףףףףףףףף :) "את שלי את שלי את שלי...."

קטנה15

New member
אוישששש איזה כיףףףףףף

נקרעתי עד שד עצמותיי (שד?! ) "כאילו מה , עכשיו אני עוזרת בית בשם רוזה?..."

קטנה15

New member
חחחחחחחחחח

ושוב *אשליותתתתתתתתת* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מצחיקה.... "תריחו!"

למעלה