חבריה כנסו

חחחחחחחחחחחחחחח כן כן

אני אקנה בשבילך שתי פרות!! ואכין לך מליון נס!! ומלא מלא עוגיות!! *לאן זה נכנס?
* חחחחחחחחחחח ואת לא יותר גאה ממני!! -תרתי משמע!
* וכןןןןןןן אני זוכרת!! לא פלא שקיבלת 92!! חחחח דיקלמת הכל!! ואני הייתי על המחשב כשאת למדת זוכרת
?

חחחחחחחח שתי פרות,זה רעיון ..

תפנקי אותי? איזה כיף לייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחח נס ועוגיות תמיד מוצאות מקום בבטן שלי.. שאגב גדלה בצורה מפחידה \: חחחחחחחחח אלק דיקלמתי הכל... אומנם חרשתי...אבל...חחחחחח כה, את היית על המחשב, וצחי לא האמין שאני לומדת- ע צ ו ב

סבתא?

איזה כיף יש לי סבתא חדשהההההההההההההההההההההההההההההההה סבתא אני רוצה כ------ס--------ף

מי לימד אותך לבשל??

כנראה זה עובר במשפחה גם את וגם אמא שלי!!!! חחחחחחחחחחחחחחח סתם זה היה ע---ש---ר---! ותודה על הכסף .....

m u s i c GIRL

New member
דונאלדקית! אימא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אימא!! זאת אני! אחותה התאומה של מורנוש!!!! קייט!!!!!!!!! תגידו אני הכי קטנה פה? כולן בנות 18-20 רק אני בת 12...

חחחחח כה אור,אתה באת מעצמך

כי בהתחלה היית בעלי, זוכר? התחתנו?... ואז פתאום אתה ודנה מודיעים לי שאתם אחים (?!?!?) , לוותר עליך כבעל-אני לא אוותר, וכאח דנה לא תוותר.... אז..אתה ילד בעל , אבא של עצמך וזהו!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:( למה לי לא מביאים כסף למתנות?

** יש לי הרגשה שכל השירשור הזה הולך להמחק ** או שפשוט נקבע כ"כ על הראש בגללו...חחחחחחחחח

למעלה