חבריה כנסו

m u s i c GIRL

New member
פחחחחחח אני מפלצת קטנה?!

פחחחחחחחח קרעת אותי!! אישתך? פינק? טוף...... אז אני דודה של דנה ואור! פחחח אני דודה בת 12 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קטנה15

New member
מאמי

אפילו אנחנו בעצמנו לא יודעיםםםםם יש רק דבר אחד ברור במשפחה הזאת אני הבת של מורנדה. זהו. :)

m u s i c GIRL

New member
../images/Emo7.gifאני רוצה אבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

אני מחורפנת לגמרי

m u s i c GIRL

New member
יש פה בכלל.........................

'בנים' אם אתן יודעות מזה כמובן.........
(בצחוקיידה
)

m u s i c GIRL

New member
טוף, התחלתי להתחרפן אז.............

אם מתחילים להתחרפן צריכים גם לסיים את זה. -

קטנה15

New member
מה את דואגת לאבא???

חחחחחחחח את אחות של מורן מה קשור אבא אני ואור צריכים אבא..... אנחנו מאבות שונים הוא בא מעצמו אני באתי מצחי... וזהו. :) אני מאושרת עד הגגגגג כי ממשיכה הלקה של בצפרררר אמאאאא אם את רואה את זה---אז תדעי עכשיו שאני לא נושרת!!!!!!!!!!! ואני אוהבת את החיייייייםםםםםםםםםםם לה לה לה לה איזה יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חחחחחחחח אני באתי מעצמי ??.

חחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב!!!!!!! אבל שחושבים על זה אני האבא שלי (מוזר לא<?<) כי אני בעלה של מורנדה ואני גם הבן שלה ....(מקרה עצוב-שמח)

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ילדה שלי! ! אני בשוק!

את מנהלת חיים כפולים!!! מה איתי? נעלמתי? התפוגגתי ? נמוגתי???????? *סידן?
*
מאיפה צצו לך כל האחים? ילדים? דודים סבתות סבות!? יש לך מזללללל שלא מצאת לך אמא אחרת!
אני פשוט בהלם!! בשוק! בהלם! *לא בא לי להגיד המומה
*
!!!

יואווווווווו אנשיםםםםםםםם !!!!

דומלדאקית 101 זו האמא הוירטואלית שליייייייייי אני כ"כ אוהבת אותה,אתם לא יודעים כמההההההההההההה!! היא בחורה מדהימה ומיוחדת!! היא חברה מאוד קרובה שלי !!!!!! ואת לא התפוגגת או נמוגת, את פשוט לא נכנסת לכאן, וזה לא שיש לי אמא אחרת, כי בחיים לא אחפש אחרת, את ואמא ליאת הבאתן אותי לעולם ואני הכי מאושרת שיש!! :)) אמא, תכירי את המשפחה הרחבה :))

חיחיח כפרע על הילדה המושלמת ש'לי!!

ילדה שלי אני לא וירטואלית!!
כבר מזמן הפסקתי להיות לא
? חחחחח את לא באה לשון אצל נעלמת!!!
חיחיח מורנו'ש *מוזר לקרוא לך מורנדה ולא ילדה שלי* אני כל כך אוהבת אותך, אני שמחה שהכרתי אדם מיוחד כמוך **אווו** תמיד אמרתי לך שאת נדירה.. ואני גאה שנפל בחלקי הכבודדדדדדד להכיר אותך!
!! ח'ברה יש לכם פה נכס יקר שמרו לי על הילדה!!
! חח אוהבת אותך כל כך..... האמא האמיתית שלך!!

חיחיחי * אני מסמיקה * אמאאאא

את לא וירטואלית כבן אדם, כאישיות, כחברה טובה.. את וירטואלית כאמא...חיחיחי את בת 18, אני 20.. יו נואו...חחחחח אני באה אלייך שבת !! :)) אני כבר מחכה לזה כ"כ,את לא יודעת !! את והדס, אין יותר למה לצפות !!!!!!!!!!!! שלמות של אושר !!! את גאה?!??!...חחחחחח רוצה לספר לי משהו?. חחחחח , דאאאאאאאא הם שומרים עליי ...!! ** אני עליהם,אבל בואי לא נהיה קטנוניות ** לה לה לה 92 בתנ"ך, לה לה לה אני מאושרת !! אני מאוהבת, אני רוצה אותה,היא החיים שלי !!!

חחחחחחחחח!!

אני הבאתי אותך לעולם שעוד הייתי ביצית!/זרע! *בלעע
* וגמאניייייייייייייייייייייי מחכה שתבואי כבר!!! חיחיחיח יהיה מוזר! פעם ראשונה תשני בבית החדש שלי! תראי שהוא הרבה יותר כיפי מהבית הקודם והמיושן שלי!.. אם היית באה ביום ח'ול היינו נשארות כל היום לבד בבית! אבל לא נורא! העיקר שאת באה! ילדה שלי אני גאהההההההההה בך על ה92! קיבלת יותר מאמא שלך!
אין מאושרת ממני! אוהבתותך

חחחחחחחחחחח

אמא, את לא היית מתוכננת בכלל כשבאתי לעולם היפה הזה!! יואו בית חדש בית חדששששששששששששששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח ואמא, לפני שאני באה, את זוכרת לקנות פרה...אני צורכת המון חלב כפי שאת יודעת חיחיחיחיחיחיחי "אמא, תכיני לי נסססססססססססס"...מוכר לך?!?! חחחחחחחחחחחחח וגם אני גאה -תרתי משמע, בעצמי, זוכרת שלמדתי אצלך?!!??!?? יואו נוסטלגייהההההההההההההההההההההההההההה

למעלה