חבריה כנסו

** הייתי חייבת **

"מורנדה, למה עזבת אותי*מול קהל אנשים רב*תחזרי אליי, אני אהיה האישה המושלמת,אני מבטיחה !

קבלו את שלי !

פינק :"קבלו איזה משקפיים קניתי אותם במצבע החלפת זוגות"(אה לא מצחיק?!)

עוד אחת

פ:"אוף איזה יום,מאז שמורנדה עזבה אותי אני לא מצליחה לתפקד,קחי אותי מורנדהההההההההה"

...

פ:"רבתי עם מורנדה,היא קרעה לי את הגניס ואני קרעתי אותה במיטה"(המבין יבין)

m u s i c GIRL

New member
חבריה חזרתי../images/Emo70.gif עם כינוי חדש../images/Emo70.gif

זאת אני קייט
camila for EVER שיניתי את הכינוי ואני שמחה שאתם אוהבים את המשחק!! טוב אז הנה גם אני יצטרף- "אויש! תזהרו על היד!"

קטנה15

New member
..........................

יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומשובחה \ ת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק

חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי אומרים משובחה

קטנה15

New member
כן מאמי?

אם ככה אתה חושב אז אולי אתה תסביר לי מזה אומר??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ורגע אם את אחות של אמא שלי ושל אורוש...אז בעצם אור---יש לנו דודה בת 12!!!! יותר מזה לך יש גיסה בת 12
סתם חמודה הכול ברוח טובה אני רק לא מבינה לאן המשפחה הזאת הגיעה.חחחחח....המצב פה מדרדר מרגע לדודלי

חחחחחחחח תתקשרי לאקדמיה

ללשון עברית להם בטוח יהיה הסבר טוב והמשפחה שלנו זה כבר מקרה אבוד

קטנה15

New member
עלה לי רעיוןןןןן

תמונה משפחתית אני מציגה לכם את משפחת וזהו! אמא מורן-
מי שמדבר עם מורנדה באיי סי יכול לראות באווי שלה כול הזמן--הפרה אוכלת הפרה ישנה הפרה בלה בלה בלה...וובכן---עלק פרהההה שתי קילו בלחץ!!! משפחה של סומילם אנחנו אבא צחחחחחחי-
לאלו שלא הבינו...הוא תימני ותימנים הם כמו סלולרים-קטנים שחורים ואין קליטה
אח שלי אור-
הבנתם יענו אור...הפועל חיפה *בעעעע* אדום.... טוב תתחשבו שאני עייפה. סלאמת עליכום

קטנה15

New member
מרוב טימטום שכחתי

את עצמי!!!
\
ואין לי הסברים זה פשוט ככה---דנה בננה אבל תמיד שבלולללללללללההההה

m u s i c GIRL

New member
משפחה! בילבלתם אותי לגמריייי!!!

ברור כבר מזמן שאנחנו משפחה אחת גדולה! אבל אין לי מושג מי אימא שלי מי אבא שלי מי אחותי התאומה בקיצר אין לי מושג מהמשפחה המסטולית הזאת! אז שמישהו יעשה רשימה מסודרת דוגמא: אימא- אבא- אחים\אחיות-.............................. דודים\דודות-- הבנתם?! יופי! רק תדעו שאני אחות תאומה של מישהי פה! או מורנדה או קטנה! נראה לי...

חחח אני אסביר

אז ככה ה-אמא-זו אני..ואכן-
...כי אני פשוט פר(ה)נואידית :) יש לי 2 ילדים .. והם דנה ואור הם תאומים :)) ויש לי אחות תאומה.. שזאת את מפלצת קטנה קייט :)) וכמובן לא נשכח את אישתי היקרה P!nk וזהוווווווו :)

למעלה